Očitno tudi tebi ni jasno, da so se te spremembe dogajale v tisočletjih in ne v desetletjih, kot opažamo v sedanjem času.
Časovna skala je v letih, ne tisočletjih
Očitno tudi tebi ni jasno, da so se te spremembe dogajale v tisočletjih in ne v desetletjih, kot opažamo v sedanjem času.
Te tvoje besede pa vsekakor držijo. V preteklosti ni noben opazil, da se led topi. Gledam 8000 let nazaj in ni nobene objave na instagramu iz Doggerlanda, da bi kdo poročal, kako se morje dviga in njihovo območje jemlje za svoje in je trenutno cca 30 metrov pod morsko gladino. Takega naraščanje morja res ni noben opazil in zato na družabnih omrežjih ne najdemo nobene objave iz tistega časa.Če bi se že 10.000 let zmanjševali tako, kot se v zadnjih 30 letih, na zemlji že zdavnaj ne bi bilo nobenega ledenika. Ali res še nisi videl nobenega dokumentarca na to tematiko, ali ga pač nočeš videti, ker nasprotujejo tvoji agendi.
Naravna nihanja se dogajajo tako počasi, da niti v desetih generacijah ne bi opazil nobene spremembe.
ingoranca na2Te tvoje besede pa vsekakor držijo. V preteklosti ni noben opazil, da se led topi. Gledam 8000 let nazaj in ni nobene objave na instagramu iz Doggerlanda, da bi kdo poročal, kako se morje dviga in njihovo območje jemlje za svoje in je trenutno cca 30 metrov pod morsko gladino. Takega naraščanje morja res ni noben opazil in zato na družabnih omrežjih ne najdemo nobene objave iz tistega časa.
Prav tako se noben ne spominja več časov, ko so na Grenlandiji rastli gozdovi. Le kaj so ljudje takrat delali, da je bilo tako toplo
Jaz verjamem v to, o čemer se strinja večina strokovnjakov.Ma saj večini je jasno(žal se nekaj kretenov, ki trdijo drugače, najde tudi na tem forumu), da se trenutno segreva hitreje, kot se je pred nekaj stoletji.
Ampak... Glede tega, koliko % je pri tem naš prispevek, pa tudi jaz ne bom gladko zagrabil za reklamo aktivistov in ostalih prisklednikov, ki se napajajo iz kupčka, ki ga producirajo s svojimi katastrofalnimi napovedmi.
Nismo brezmadežni. Ma jebat ga, nismo pa tudi odgovorni za 100% teh sprememb, kot nabijajo nekateri.
Hja ...Jaz verjamem v to, o čemer se strinja večina strokovnjakov.
tebe sem že parkrat popravil, pa še kar tumbaš naprej iste laži kitajska demografska slika je katastrofalna, brez da se grejo kake vojne v prihodnosti.v bistvu je to kar gledamo danes, začetek zatona zahoda (Evrope, USA ,j. koreje, japonske...), kitajc, zadaj pa še indijec, bodo prevaldali, na konc ne sam tehnološko ampak predvsem po številčnosti..zaamga pač tisti katerih je več...simpl po fiziki in naturi. Kolk bo kdo usral Zemljo je brezpredmetno, se noben ne bo sekiral.
Edini spas za zahodno elito je Muskov pobeg na Mars... očitno.
Ja, če jih gledaš posamično. Če jih agregiraš, pa ostalih nacij ne moreš zanemariti. Problem je v resnici precej večji, kot se nam zdi, in v trenutnem ekonomskem sistemu stalne rasti nerešljiv.vseeno jih je xxxdxxx krat več kot katerkoli druge nacije... pa še pol kra ttolk jih je izven kitajske. Da ne govorimo o indiji, ki jih v resnici verjetno še 20% več.