hehe polne opeke --- a me zajebavaš...
na betonske stene pa sem pomislil...
najceneje je bil navaden modularc. Je pa zanimivo, kako nekateri vpijejo, da sem neumen itd...
Dejansko pa sem z popisom z načrtom (okvirnim takrat), od Lumarja do Jelovice, Marlesa...
Kasneje so me napauhal na itong, sem kasneje ko je padla odločitev da bo zidava dal še na ytong in gasbeton...... popis del (materjal)
Po pravic povem, so vsi ti pametnjakovči obnemel k sem pol skupaj z predračuni šel od enega do drugega.. prej pa vsi pametni.
Za 100.000 EUR smo se vselili, sicer v prazno bajto, brez notranjih vrat in fasade (jebiga se nam je mudilo). Medtem ko bi v motažni me čakala še prva plata, instalacije vse, estrihi in malarija, ter ogrevanje.
za 100 jurjev imam tudi tč voda voda..... 30 jurjev so pa papirji bili.
Tko da, gledam tele znanstvenike gor k palamudijo motažna gor ali dol... mi slabo rata. Se mi zdi, da tud prbližno en nima pojma.
So bli pa pr predstavljanju prednosti, hitrosti --- ter predvsem na koncu da je vse tam tam (cena) vsi pametni kot Stevi klele gor.. Ko je pa teba nekej narest za tak denar pa v jok in na drevo..
tko je blo v mojem primeru...
Kot zanimivost povem še to, da sem šu najprej k Basaj al kva je že (arhitekt v Stari pošti v KR), ki je baje sprojektiral vse Lumarjeve bajte in prva beseda je bla bejž preč od montažne bajte....
Prisežem, da je to res, vendar mi je za načrt dal predračun malo manj kot 10 jurjev, sem se potem odločil za studio Modul, ki ima mojo bajto med referencami in sem z njim bil dokaj zadovoljen, mal so mi edin sral pr soglasjih.
to je to
krnekej