Citat:
Uporabnik franci pravi:
Kar se pa otvoritelja te teme tiče, picasso je kul. Nabavi in naj ti dolgo služi, tako kot mora! Avto je do sedaj že preverjen. Tiste hibe, ki jih ima, pa na dolgi rok izginejo.
Točno moje misli
Citat:
Uporabnik franci pravi:
Kar se pa otvoritelja te teme tiče, picasso je kul. Nabavi in naj ti dolgo služi, tako kot mora! Avto je do sedaj že preverjen. Tiste hibe, ki jih ima, pa na dolgi rok izginejo.
Citat:
Uporabnik Lorus pravi:
Jaz imam predelanega Freelanderja na plin in se splača ...
Citat:
Uporabnik Lorus pravi:
AndY1 ... Picasso je res fajn avto ...
Imam ga sam vendar je 2.0 HDI ...
Glede na to, da kupuješ bencinarja ti lahko svetujem, da ga predelaš na plin ...
Tank za plin daš pod avto namesto rezerve in ti s tem ostane prtlažnik prost, pa še pol ceneje se voziš ...
Za namesto rezerve pa še kupiš un mali kompresor z neko tekočino za hitro flikanje pa je ...
Jaz imam predelanega Freelanderja na plin in se splača ...
Malček razmisli ...
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
Seveda da lahko crkne nov avto, ampak tudi če crkne, nimaš s tem nobenih stroškov. Večina proizvajalcev ima brezplačno avtovleko, servis gre pa tako ali tako pod garancijo.
Saj, če ga ne servisiraš tudi gre garancija.Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
Seveda da lahko crkne nov avto, ampak tudi če crkne, nimaš s tem nobenih stroškov. Večina proizvajalcev ima brezplačno avtovleko, servis gre pa tako ali tako pod garancijo.
Če ga servisiraš pri pooblaščenem serviserju.
Citat:
Uporabnik kihko pravi:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
21k eur si dal za renoja?
Dober si.
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Citat:
Uporabnik franci pravi:
Točno moje misli
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik kihko pravi:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
WTF?
Kaj sem pa jaz pritrdil druga?