Gledam novo Xsaro Picasso - bencinar

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Čez 2 leti bo vreden glih polovico. Jeba crknit 6 jurjev v 2 letih. Kdo ma; ma, jaz si tega nemorem privoščit.

Mislim, sam ti pa tolk nabijaš, da to kr ni res. Prosim, najdi mi letnik 2007 Elegance 1.6 za 6k EUR, pa da ni zaleten.

Nazadnje urejeno:

girisan

Pripravnik
3. sep 2007
525
18
18
Živjo...

Evo iz prve roke...Sm kupu Picassota dva meseca nazaj... Takrat je bil 12.900 EUR (kovinska barva). Popusta na gotovino ni (kot so že prej povedali) ker itak morš keš na banko položit pa poj dobi avtohiša nakazano. Takrat je blo clo tko, da če si kupu avto na Citroen lizing si dobu gratis vinjeto pa ene tepihe pa ne vem kva še....

Jest sm pr mojmu zborbov 4 zimske gume, to je pa to... Avto dela super, na začetku je bla mal večja poraba (9-9,5) zej se je pa kr ustavl tm nek pr 8,5 - 8,7. Jest sm ful zadovolen, prostora je ogromno, opreme pa tud čez glavo za tak denar....
Res da je model že kr neki star, samo če ga boš vozu 5 let je čist vseen. Aja pa še ena fora.... Avto je po eurotaksu še zmer vredn 19 jurjov, tko da če ga zavaruješ proti kraji in ti ga edn mazne boš še zaslužu na njemu
evil.gif

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Čez 2 leti bo vreden glih polovico. Jeba crknit 6 jurjev v 2 letih. Kdo ma; ma, jaz si tega nemorem privoščit.

Mislim, sam ti pa tolk nabijaš, da to kr ni res. Prosim, najdi mi letnik 2007 Elegance 1.6 za 6k EUR, pa da ni zaleten.

Počakajmo na leto 2011, ko bo tvoj model star 11 let, bela barva, bencinar... 5-6 jurčkov boš puhnil v dveh letih, če hočeš ali ne.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik girisan pravi:
Avto je po eurotaksu še zmer vredn 19 jurjov, tko da če ga zavaruješ proti kraji in ti ga edn mazne boš še zaslužu na njemu
evil.gif

Bull crap!

Torej če kupim z petimi firmami 10 teh jajčk, collam 120.000, mi avti ponoči zginejo, ker se to pač zgodi da vkradejo celi parking
vozil, boš ti meni reko da sem "naredil" 70 jurjev?

Nigga please!
rolleyes-1.gif

Pa še nekaj, ti plačuješ kasko za 19 jurjev, ko ti ga bodo plunli pa neboš videl denarja ampak kvečemu novo jajco,
povrhu še testno (ker je tut tvoj avto že mel km.

Pa veselo plačavanje kaska!

Mater se eni date nagnit!
hysterical-1.gif

Gustl

Pripravnik
5. sep 2007
252
0
16
Citat:
Uporabnik girisan pravi:
Živjo...

Evo iz prve roke...Sm kupu Picassota dva meseca nazaj... Takrat je bil 12.900 EUR (kovinska barva). Popusta na gotovino ni (kot so že prej povedali) ker itak morš keš na banko položit pa poj dobi avtohiša nakazano. Takrat je blo clo tko, da če si kupu avto na Citroen lizing si dobu gratis vinjeto pa ene tepihe pa ne vem kva še....

Jest sm pr mojmu zborbov 4 zimske gume, to je pa to... Avto dela super, na začetku je bla mal večja poraba (9-9,5) zej se je pa kr ustavl tm nek pr 8,5 - 8,7. Jest sm ful zadovolen, prostora je ogromno, opreme pa tud čez glavo za tak denar....
Res da je model že kr neki star, samo če ga boš vozu 5 let je čist vseen. Aja pa še ena fora.... Avto je po eurotaksu še zmer vredn 19 jurjov, tko da če ga zavaruješ proti kraji in ti ga edn mazne boš še zaslužu na njemu
evil.gif

Res je pa tudi, da plačuješ kasko na vrednost 19 jurjev, ne pa na 12, kolikor si dal zanj. Verjetnost, da kdo ukrade Picassota, pa tudi ni ravno velika
smirk-1.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Če ga pljunejo je to po naročilu, avto gre za dele (verjetno ista barva, da se ni potrebno ukvarjati z barvanjem...)

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
ne, zato je tvoja mami na bmwju pušnila v 2 letih že vsaj 10k €.
evil.gif

Ne, mi kupimo 2 leti rabljene, pa ne pušnemo 10k, kvečemu jih (nesmem rečt profitiramo) ne plačamo teh 10k.
Tak da se plača za 13 mesecev star avto z 15k km tut do 20 jurjev ceneje. (18,890)
smirk-1.gif

Pa to zdaj ni tema tukaj,...

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Včasih res veliko bolje prideš čez, če daš nekaj gotovine ob nakupu, ostalo pa vzameš na leasing, npr. za 1 leto, da se ga čim hitreje rešiš.

Gustl

Pripravnik
5. sep 2007
252
0
16
Sodeč po seznamu na www.policija.si, so bile v zadnjih treh letih ukradene natančno štiri Xsare Picasso. Kar je pravzaprav presenetljivo, glede na to, koliko jih je na cestah (in se jih posledično razbije).

girisan

Pripravnik
3. sep 2007
525
18
18
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik girisan pravi:
Avto je po eurotaksu še zmer vredn 19 jurjov, tko da če ga zavaruješ proti kraji in ti ga edn mazne boš še zaslužu na njemu
evil.gif

Bull crap!

Torej če kupim z petimi firmami 10 teh jajčk, collam 120.000, mi avti ponoči zginejo, ker se to pač zgodi da vkradejo celi parking
vozil, boš ti meni reko da sem "naredil" 70 jurjev?

Nigga please!
rolleyes-1.gif

Pa še nekaj, ti plačuješ kasko za 19 jurjev, ko ti ga bodo plunli pa neboš videl denarja ampak kvečemu novo jajco,
povrhu še testno (ker je tut tvoj avto že mel km.

Pa veselo plačavanje kaska!

Mater se eni date nagnit!
hysterical-1.gif

Tako je.... Če ukradejo Picassota boš dobil 19 jurjov, ker je cena 12k cena s tistim popustom... Zej kdo bo šu ukradt Picassota je druga pesem....
stupid-1.gif
Ampak če se najde kdo, boš dobu celo vrednost...

Edin kr si mel prov je to da kasko res plačujem za 19 jurjov... Sam pr vseh mojih popustih vrjtn kompletno zavarovanje (ao, kasko, kraja, parking... u glavenm vse) plačam pol manj kot ti za svojega bmw-ja...

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Denarja za avto neboš videl, kvečemu nov avto.

Res da plačaš pol manj kaska, samo je pa tudi avto 3x več vreden.
smirk-1.gif

Sicer pa pri vseh bonusih niti ni tako hudo obremenjujoče, malo več kot za kakega golfa dizla.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.687
6.713
113
pri taščici
Malcom: misliš da bodo tebi upošstevali 8 jurjev vrednost berlinga.
Koliko boš ti pušnil pri 11 let starem avtu?

Sicer pa če za totalko dobiš 19 jurjev, je najbrž že kdo (barabca) "pogruntal" kako se da zaslužit.... lažje kot pa z utajo DDV pri prodaji rabljenega.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.687
6.713
113
pri taščici
Sicer pa kot so že pisali.
Če boš delal kaj več km bo bencinc žejen pa še švoh.....raje HDI, za prevazanje otrok v vrtec bo pa čisto OK in precej bolje kot pa kak clio ali kaj podobenga

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Citat:
Uporabnik girisan pravi:
Živjo...

evil.gif

Hvala za mnenje. To mi veliko pomeni.

Ima jo tudi moj brat, ki je zelo zadovoljen z njo in tudi jaz vidim, da je dober avto. Avte pa res kupujem na dolgi rok. Npr. Clio-ta 1.4 16V imam 8 let in dela ko urca, tako da ga še ne mislim menjati, menjal pa bi se Twingo, ki je star 12 let in bi ga tudi vzeli v račun.

Je pač potrebno razmišljati za en družinski avto
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Počakajmo na leto 2011, ko bo tvoj model star 11 let, bela barva, bencinar... 5-6 jurčkov boš puhnil v dveh letih, če hočeš ali ne.

Rekla - kazala.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
Včasih res veliko bolje prideš čez, če daš nekaj gotovine ob nakupu, ostalo pa vzameš na leasing, npr. za 1 leto, da se ga čim hitreje rešiš.

To je tudi za razmislit. Hvala za idejo.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Pa od kje tebi to? Seveda dobiš denar. A misliš, da ti zavarovalnica kupi nov avto? Zakaj pa se potem zavaruje na vrednost. Ga bom zavaroval kasko na 5k EUR, pa bom potem zahteval novega.

girisan

Pripravnik
3. sep 2007
525
18
18
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Res da plačaš pol manj kaska, samo je pa tudi avto 3x več vreden.
smirk-1.gif

Sicer pa pri vseh bonusih niti ni tako hudo obremenjujoče, malo več kot za kakega golfa dizla.

Zavarovalnica ti da denar...