Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Citat:
Uporabnik girisan pravi:
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Citat:
Uporabnik girisan pravi:
Živjo...
Evo iz prve roke...Sm kupu Picassota dva meseca nazaj... Takrat je bil 12.900 EUR (kovinska barva). Popusta na gotovino ni (kot so že prej povedali) ker itak morš keš na banko položit pa poj dobi avtohiša nakazano. Takrat je blo clo tko, da če si kupu avto na Citroen lizing si dobu gratis vinjeto pa ene tepihe pa ne vem kva še....
Jest sm pr mojmu zborbov 4 zimske gume, to je pa to... Avto dela super, na začetku je bla mal večja poraba (9-9,5) zej se je pa kr ustavl tm nek pr 8,5 - 8,7. Jest sm ful zadovolen, prostora je ogromno, opreme pa tud čez glavo za tak denar....
Res da je model že kr neki star, samo če ga boš vozu 5 let je čist vseen. Aja pa še ena fora.... Avto je po eurotaksu še zmer vredn 19 jurjov, tko da če ga zavaruješ proti kraji in ti ga edn mazne boš še zaslužu na njemu
Hvala za mnenje. To mi veliko pomeni.
Ima jo tudi moj brat, ki je zelo zadovoljen z njo in tudi jaz vidim, da je dober avto. Avte pa res kupujem na dolgi rok. Npr. Clio-ta 1.4 16V imam 8 let in dela ko urca, tako da ga še ne mislim menjati, menjal pa bi se Twingo, ki je star 12 let in bi ga tudi vzeli v račun.
Je pač potrebno razmišljati za en družinski avto
Jest sm tu tapru premeru prtlažnik... .Vozk bo šel brez problema noter
Hvala enako
zkaj pa ravno ta avto? dva moja kolega mata avto, sicer sta oba dokaj zadovoljna, samo sam ga ne bi imel nikakor
prtljažnik ej v bistvu dost mali, če vozi spredaj en 190cm visok, zadaj en isto visok ne more sedet, zdaj če hočeš obvezno novega pol razumem, samo dobiš za polovico denarja 4 let star mondeo karavan z vso opremo, za enako ceno pa verjetno samo par let starega
recimo kaj takega:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2294952&show=1