GAY ALERT !!!

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Pozdravljeni,

naslov te teme je iz razloga takšen, kakršen je, lahko bi bil precej bolj nedolžen, tema pa zato verjetno ne bi bila dovolj odzivna.
Torej, da začnem kar na začetku: pred dnevi se je v Ljubljani dogodila parada (ali nekaj takega) "drugačnih". In, kako zanimivo, spet je prišlo do izživljanja nad istospolnimi udeleženci, seveda s strani "čistih". Ali pa tudi ne.
Razmišljam v smeri nasilja, zakaj je potrebno, da se nekdo izživi nad nekom samo zaradi "drugačnosti"? Mar naša družba ne tolerira "drugačnosti"? Zakaj je temu tako? Ima kdo kako idejo?
Rad bi dodal še svoj pogled na situacijo, bolj v smeri anti-homofobije, na zgornje vprašanje itak ne znam odgovorit. In sicer, ne zanima me, kaj si tisti, ki me ne poznate, mislite o meni, zakaj sploh odpiram tako temo. Pa tudi tega, da me moški ne privlačijo, ne mislim pisat, ker si vsak sam ustvari (ponavadi napačno) sliko o nekom, sploh, če ga ne pozna. Taki pač smo.
Dobro, nisem nagnjen k "drugačnosti", ampak to ne pomeni, da "drugačnih" ne sprejemam takršnih, kakršni so. Je z njimi kaj narobe? Že so tekle debate na to temo, padle so celo ideje, da je to dedno. Ja, pa kaj še !!! Spolna usmerjenost tudi ne pomeni odraza človekove osebnosti.
Verjamem, da se "drugačni" spoznajo med seboj, kajti ne znam si predstavljat, zakaj me potemtakem pustijo pri miru. Verjetno tudi zaradi tega, ker jim ne dam feedbacka. Ampak to ne pomeni, da se mi gnusijo, so mi odvratni ali kaj podobnega. Ne imeti prijatelja /prijateljice samo zaradi tega, ker ni hetero, je nonsens. Potemtakem bi se družil samo z eno žensko, saj imam le z njo intimne odnose, z drugimi pa ne. Ker ne pride do intimnosti (OK, bi kaj dodal, pa ne mislim spamat v "svoji" temi). Pri moških prijateljih je pa povsem enako: z njimi nisem intimen, torej mi je povsem vseeno, če so hetero ali pa istospolni ...

Zdaj me pa zanima vaš pogled na to, predvsem pa, mi zna kdo odgovorit na zgornje vprašanje glede nasilja?

Besedo drugačni sem namenoma čez cel sestavek puščal v navednicah. Zakaj? Ker niso prav nič drugačni od ostalih .....

Nazadnje urejeno:
Omejenci ne znajo drugače pokazati svojega nestrinjanja do "drugačnih" in uporabijo pesti.

Jaz bi na mestu "drugačnih" malo zaigral s kakšnim pipcem po ledvicah, pa bi kmalu dojeli da se ne splača.

To je večinoma folk z zelo nizkim iq-jem in splošno razgledanostjo. GAY = NEVARNOST
bonk.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.054
1.269
113
42
Jah več je razlogov. Isto je to kot z črnci. nevem kako nej ti rečem. Zame so to omejenci 1.sorte. To spada vse pod isto sranje. Zakaj sploh uporabit nasilje. nasilni ljudje ponavadi res niso kej preveč pametni pa še vzgojeni niso lihk dober kar načeloma pomen da so tud starci omejeni.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Po moje tukaj še nekaj doda čredni nagon, ko se skupina spravi na posameznika. Nisem še zasledil, da bi se posameznik skušal znesti nad skupino "drugačnih".
Se mi zdi, da smo na alterju kar strpni do "drugačnih" (klošar, gs,...)
evil.gif

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Komaj čakam cbb-ja v tej temi.
crazy1.gif

Glede nasilja, človeška neumnost je neomejena.

Sicer me pa zanima zakaj parada? Da z njo pokažejo, da živijo? Da so sploh enkrat v centru pozornosti? Če se jim godijo krivice, potem naj tudi tako ukrepajo in naj ne hodijo okrog s klonjeno glavo. Potem bi lahko imeli tudi več parad, ker zagotovo obstajajo ljudje, ki imajo drugačne težave.

Motiš se, vsi smo drugačni, edinstveni, to si je treba zapomniti in hkrati dojeti, da to ni noben greh.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.032
10.789
113
kod Džej-Zija
Včasih dobim občutek, da so agresivni homofobi agresivni le zato, ker so nesigurni v lastno spolno orientacijo. Kakšen latenten gej po tistih razkritih še bolj udriha samo zato, da si popravi lastno samopodobo.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Hja, natanko tako razmišljam tudi sam.
Če sem pošten, mi je celo všeč, če je več istospolno usmerjenih, pri moških seveda.
Zakaj? Ja, logično, potem ostane več deklin zame (no, za vse druge
redface-1.gif
). Zakaj naj bi mi šli torej v nos? Nihče mi nič noče, nihče ni nasilen do mene itd. ? Zakaj torej? Kvečjemu čestitam jim lahko ...
Glede parade pa nisem oblikoval svojega mnenja, zakaj to počno. Ampak, dokler s svojim dejanjem ne ogrožajo drugih (npr. kriminalna dejanja ipd., nestrpnost ne šteje v ta kontekst), naj počno, kar jih je volja ....

Nazadnje urejeno:

medak

Pripravnik
18. jul 2007
730
0
16
www.potopisnik.si
Parada zato da se opozori na težave. Tudi črnci so imeli parade, kmeti, delavci, pa ženske, pa vsi ki so si morali svoje pravice izboriti. Tudi Pečaričeva ni kandidirala za predsednico zato da bi zmagala, ampak zato se jo opazi in s tem opozori na invalide.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.032
10.789
113
kod Džej-Zija
Naj kar imajo parado. Imamo vsaj kaj zanimivega za poslikat. Mi je bilo prav žal, da nisem imel časa, da bi šel pa kakšno fotko stisnil.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Lej moje mišljenje, opisano na kratko: geji in lesbike; to v naravi ni naravno, je pomota v genski zasnovi. Logično je da dva istospolna ne moreta nadaljevati svoj rod(naravno seveda). Torej, kaj je tu za dodati??
V naravi vedno zmaga močnejši, da se rod prenese naprej. In ta podmladek ponavadi prevzame dobre lastnosti oz. sposobnost preživetja svojih staršev. In kaj imajo tukaj istospolni??
To je kot sem rekel, napaka mati narave, bolezen!

Nazadnje urejeno:

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
V čem je štos,da se derejo po ulici,da so pedri?
Jaz obožujem ženske pa se tega ne derem.
Me pa zanima kako bi se počutil otrok 2 gay-ev med svojimi vrstniki.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
A ti povem kako? Pogovarjal bi se o sandalcah in kremcah, o fizičnem delu pa ne bi razmišljal, ker bi se mu koža na rokicah nagrbala....

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.032
10.789
113
kod Džej-Zija
Pojma nimam, zakaj se derejo. Boš moral kakšnega udeleženca parade vprašat. Res je sicer, da bi morale biti določene pravice urejene, vendar pa ne verjamem, da parada kaj zelo pomaga pri urejanju teh vprašanj. Vsaj ne na ta način, s katerim odbija večino ljudi.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
hysterical-1.gif

In kdo si ti, da veš kak IQ imam?
kot sem rekel, to je moje mišljenje in ga tudi zagovarjam. Če pa ti tega nisi zmožen doumet, potem pa si preberi svoj zadnji post, predvsem zadnji del o nižjem IQju.
stupid-1.gif

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Citat:
Uporabnik medak pravi:
Parada zato da se opozori na težave. Tudi črnci so imeli parade, kmeti, delavci, pa ženske, pa vsi ki so si morali svoje pravice izboriti. Tudi Pečaričeva ni kandidirala za predsednico zato da bi zmagala, ampak zato se jo opazi in s tem opozori na invalide.

Težave, v preteklosti so več naredili glede težav, pravic. Niso bile parade ampak tudi upori. Kaj pa danes? Se sprehajajo gor in dol, to je pa vse.
Pravice imamo vsi enake. Če so jim kršene pravice, potem se naj pritožijo. Jaz res ne vidim nobenih težav. Potem naj imajo še romi parado, da naj postavijo zakon s katerim bodo določili višino bakrenih žlebov, recimo na višino enega metra največ in še kaj mogoče. Res ne razumem zakaj se bi na težave samo opozorjevalo in nič naredilo. Kaj nimajo hrbtenice? Se ne znajo zoperstaviti?
Vsi bi samo s prstom kazali kaj vse je narobe, začnite delat na tem, da te težave odpravite, čeprav bo mogoče vaš trud enako eni kapljici, da seme vzkali (čeprav rabi na miljone kapljic), ne odnehat, ker lahko komot iz druzga kota pade še druga kapljica in potem naslednja, ter naslednja, naslednja, . . ., naslednja, . . . .

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.054
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Lej moje mišljenje, opisano na kratko: geji in lesbike; to v naravi ni naravno, je pomota v genski zasnovi. Logično je da dva istospolna ne moreta nadaljevati svoj rod(naravno seveda). Torej, kaj je tu za dodati??
V naravi vedno zmaga močnejši, da se rod prenese naprej. In ta podmladek ponavadi prevzame dobre lastnosti oz. sposobnost preživetja svojih staršev. In kaj imajo tukaj istospolni??
To je kot sem rekel, napaka mati narave, bolezen!

Aha? Zakaj majo pa ženske hijene moške spolne organe, zakaj pri veliko vrstah moški skrbijo za rod, veliko živalskih vrst lahko spremeni spol .
http://www.news-medical.net/?id=20718
"1,500 animal species practice homosexuality"

Ne ti račt da je to bolezen. Tko je. Vsi vemo da je to že dolgo prisotno v človeški družbi. Pač enim sede, enim ne. Pa sej se vsi gay-i ne obnašajo kot babe pa tud ne vse lezbijke kot deci.

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
oprosti ampak nekdo, ki napiše oz. sklepa (najverjetneje po filmih
confused-1.gif
) tole:

Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
A ti povem kako? Pogovarjal bi se o sandalcah in kremcah, o fizičnem delu pa ne bi razmišljal, ker bi se mu koža na rokicah nagrbala....

kaj posebej inteligenten pač ne more bit..

posebej je zanimiv del o zmožnosti opravljanja fizičnega dela če si gej in povezovanje tega oz. namigovanje na spolno usmeritev otroka
sprasujem se.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Sem 100% , da je tudi avtor gej. To so izgovori, ker ga družba ne sprejme tako, kot bi si sam želel. Kaj pa veš, mogoče si želi samo fantke?
Je pa res fajn primerjat človeka s hijenami.

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Mene se čaka? Hm... Večkrat sem že pisaril tule gor, kaj me moti, pa kaj me ne, pa se mi ne da ponavljat. Mi pa gre močno na živce, da tako promovirajo sebe. Zakaj za vraga je potrebna parada, nam normalnim pa ni?
Če mene močno alkoholno prestrašenega v lokalu domačini natreskajo, ker mam dolg gobec je vse cool, če pa enega p3dra pa bi se svet podrl in po vseh cajtngih, trenjih in dnevnikih bi se to vlačlo, češ kakšni revčki so, mi pa smo homofobi.... Ja valjda.