Čuden problem se mi je pojavil. Od doma grem, dam gor garmina.Vse OK. Pridem do cilja, garmina pustim v avtu na nosilcu, ko pa grem proti domu vidim da mi kaže pogoje uporabe za garmina, neke 3 stvari špeha... Stisnem OK. Dam domov, pa mi naslova ne najde oz. domov ni kao upisano. Ok, napišem naslov grem proti domu vse normalno, samo tema je bila drugačne barve kot običajno in spodaj v desnem kotu kjer kaže omejitev in koliko hitro voziš ni bilo več barvno ampak ČB barve, namesto omejitve v krogu barvne je bila v kvadratu. Pač, OK... nekaj so naredili pri nadgradnji saj ni katastrofe.
Umes se ustavim ugasnem avto. Garmin se sam ustavi... ko pa pridem nazaj ŠOK. Na garminu samo piše prit.piko. Pritiskam, pika beži... pa še pritiskam kjer koli po zaslonu, pika kar beži po vogalih zaslona. Ga ugasnem pa spet isto. Držim tipko za ugasnit 10s, pa nič bolje... Zanimivo pa mi je to, da mi zgleda v ozadju dela GPS itd.. ker mi je vsekozi kazalo na veliko Omejitev je 50 itd... spodaj pa OK. Na vsaki točki kjer je ta omejitev pač v karti.
Nekaj dni nazaj sem posodabljal prek my.garmin garmina, karta je še 2012.30 preko lifetime update, mama pa nameščen popotnikov popravek izpred leta in pol.
Rešitve? Zadeva je stara 1,5 leta, sam če bom našel račune je pa uprašanje.
PC mi garmina normalno prepozna, lahko brskam po njem. Nekje mam še vse originalno tako kot sem kupil.
Umes se ustavim ugasnem avto. Garmin se sam ustavi... ko pa pridem nazaj ŠOK. Na garminu samo piše prit.piko. Pritiskam, pika beži... pa še pritiskam kjer koli po zaslonu, pika kar beži po vogalih zaslona. Ga ugasnem pa spet isto. Držim tipko za ugasnit 10s, pa nič bolje... Zanimivo pa mi je to, da mi zgleda v ozadju dela GPS itd.. ker mi je vsekozi kazalo na veliko Omejitev je 50 itd... spodaj pa OK. Na vsaki točki kjer je ta omejitev pač v karti.
Nekaj dni nazaj sem posodabljal prek my.garmin garmina, karta je še 2012.30 preko lifetime update, mama pa nameščen popotnikov popravek izpred leta in pol.
Rešitve? Zadeva je stara 1,5 leta, sam če bom našel račune je pa uprašanje.
PC mi garmina normalno prepozna, lahko brskam po njem. Nekje mam še vse originalno tako kot sem kupil.
Nazadnje urejeno: