Garmin nuvi 2360LT

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
Poglej pod lastnosti pogona na Explorerju - garmin se vidi kot dodaten disk oziroma usb pogon.
Micro SDHC do 16 Gb

Nazadnje urejeno:

s_samotar

Fizikalc
5. feb 2010
556
91
28
Na nuviju 2360 je bila že 2x posodobljena programa oprema preko my.garmin ne vem pa kaj so posodobili. Kje bi to lahko zvedel? Hvala
smile-1.gif

s_samotar

Fizikalc
5. feb 2010
556
91
28
Changes made from version 3.30 to 3.50:

Added Dealer Database updates through map update tools for OEM devices.
Updated to comply with France Safety Camera decree.

MrJingles

Zelenc'
7. mar 2009
16
0
1
L.p da ne odpiram nove teme bom kar tu vprašal..
Imam omenjeno navigacijo Garmin nuvi 2360LT in imam sledeči problem.
Ko poiščem lokacijo v katero bi se rad odpeljav se zgodi naslednje: Pot normalno izračuna z debelo črto se označi začrtana pot vendar me ne vodi glasovno pa tudi razdalje do odcepov mi ne pokaže, če zavajem v napačno smer, ga to nič ne moti....Če pa to poiskusim v simulaciji pa dela normalno tako kot mora. To je moj drugi garmin nuvi350 sem uporabljal 5 let in nikoli ni bilo težav...

s_samotar

Fizikalc
5. feb 2010
556
91
28
Ja. od novega softvara se to dogaja. Zaviješ iz načrtovane poti, on pa kr pozabi kje si in te več ne vodi. Drugič spet pa dela normalno.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
V temi za Računam imaš FW 3.50 kjer te napake ni bilo.

POZOR: preden naložiš 3.50 naredi backup mape GPX kjer so priljubljene,ker ti prehod na staro verzijo izbriše priljubljene.
Do konec tega meseca bi naj bil nov FW,kjer bo ta napaka odpravljena.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Če naložiš ta popravek 23xx 3.50 nuvija posodobiš na starejšo verzijo od te ki jo imaš trenutno naloženo in ti seveda izbriše priljubljene zato naredi backup le teh.
Če po tem postopku ne boš znal naredit mi javi in ti naredim skupaj GCD.

MrJingles

Zelenc'
7. mar 2009
16
0
1
Naložu sm ta popravek 23xx 3.50 po opisanem postupku do konca vendar je še vedno isto oz na napravi je software version 3.60....

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Pojdi v skrito mapo .System in odstrani iz nje GUPDATE.GCD in potem ponovi postopek za verzijo 3.50.
Ko bo končalo boš imel verzijo 3.50.
Vendar ne smeš dajat več nazaj v .System gupdate.gcd,ker ti bo zopet povozilo 3.50

MrJingles

Zelenc'
7. mar 2009
16
0
1
Samo bolj kot to da ne kaže šumikov me moti to da ne vodi govorno (čez 150m zapeljite v krožišče in izberite 2 izvoz) + to da še zraven ne kaže koliko metro je do krožišča itd....

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Ko boš naložil verzijo 3.50 ti bo vse zopet delovalo.
Napaka je v FW 3.60 in zato sem tudi ta popravek odstranil.
Popravek za računam je pa originalni FW v katerem sem samo popravil č in v tvojem primeru bo z FW 3.50 zopet govor in vodenje delovalo kot mora,kot bonus pa ti bo še prikazovalo Računam
wink-1.gif

MrJingles

Zelenc'
7. mar 2009
16
0
1
Očitno ne znam odstranit te mape oz jo sploh ne najdem! če obkljukam prikaži skrite mape mi samo prikaže .VolumeIcon.icns....

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
En post nad tvojim klikni na napis KLIK in se ti bo odprl WIKI za Garmin-e in tam boš našel slikico kako prikažeš skrito mapo .System.
Odstraniš pa samo GUPDATE.gcd iz skrite mape .System.
Pod nikakršnim pogojem pa ne smeš izbrisat mape .System ,ker ti nuvi potem več ne bo deloval.

MrJingles

Zelenc'
7. mar 2009
16
0
1
Še eno vprašanje. Punca se trenutno vozi proti Celovcu in mi je javila, da je na garminu vrisana samo cesta, okolice pa ni. Je to možno zaradi vklopa več kart skupaj? Včeraj nisem imel časa testirat zato tudi nism opazil te napake!