Garmin nuvi 2360LT

MrJingles

Zelenc'
7. mar 2009
16
0
1
Pravi da je vrisana samo pot, (vijoličasto označeno) drugo vse sivo....Ko pride zvečer domov bom še sam pogleda kako in kaj, čeprav se mi zdi da nekaj ni ok, sam pri prejšnem nuvijo je bilo vse ok, tudi v švici se je videlo kje so reke, jezera, odcepi od načrtane poti itd...

MrJingles

Zelenc'
7. mar 2009
16
0
1
l.p situacija je sledeča: Če imam obkljukan CN Europe NTU 2012.20 mi navigiranje deluje normalo (glasovno vodenje, koliko m do odcepa-ikona-) vendar je označena samo pot!
Prilagam sliko!

Če pa obkljukam samo adria topo 3.30NT se mi izračuna pot pokažejo travniki, reke, odcepi od načrtovane poti, vendar pa ni ne glasovnega vodenja, ne simbolov kot so meitve hitrosti koliko metrov je do odcepa, če zavije vstran od načrtovane poti ne reagira!

Na garmino sta še karti adria topo 2.41 ter SCG Route 2.40NT, Če obkljukam adri rute, sta po vrnitvi v meni obklukani še ostali dve. Če se zraven potrdim CN Europe navigacije deluje, vendar ni zemljevida za slo mejo (avstrija), prden sem naložu FW3.5 sem lahko gledal zemljevid (avsrije) oz kje bo pot potekala!

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Kaj imaš AR,SCG in AT v enem .img ali imaš za vsako svoj .img?
Če imaš vse v enem je tu odgovor zakaj je težava.
Če bi rad videl celo evropo označi samo CN in ponovno zaženi nuvija in bo delovalo kot mora.
Če brez da bi izklopil nuvija preklapljaš med kartami ti prejšnja še vedno ostane v predpomnilniku in jo še vedno vidiš.

Probaj naredit Hard reset in zaženi webupdater in posodobi vse kar ti bo ponudilo in ti bo glasovno vodenje delovalo kot mora.

MrJingles

Zelenc'
7. mar 2009
16
0
1
V garmino je mapa Map v kateri je (gmapsupp) predvidevam da je to vseskupaj AR,SCG in AT. V system pa je (gmapprom) vrjetno CN....

Js sm garmina kupil rabljenega star 2 meseca pred dvema dnevoma prodajalec pravi da je njemu delal brez težav... Možnoo je to da je naložil karte AR,SCG in AT (gmapsupp) ker je bila mpa spremenjena 6.6.2012...

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Na novejših nuvijih karte v enem img ne delujejo tako kot na starih.
Sodeč po tem,da je v mapi Map ime karte gmapsupp se vidi,da prejšnji lastnik ni vedel da lahko da kakršnokoli ime karti in da jih je lahko naloženih tudi do 10.
Predlagam ti,da to gmapsupp.img odstraniš iz mape Map in v njo daš samo AR v enem .img in potem preveriš kako deluje.

p.s.
Vsak ki nekaj prodaja bo vedno rekel da vse dela perfektno
wink-1.gif

MrJingles

Zelenc'
7. mar 2009
16
0
1
V to ne dvomim... vendar tudi če označim samo CN ga izklopim ter ponovno vklopim mi izriše samo pot (kot je zgornji sliki)....

MrJingles

Zelenc'
7. mar 2009
16
0
1
Ne gre mi tako hitr zadnaja dva dni se prvič bol konkretno posvečam garmino, vse kar delam je zame čisto na novo, pri prejšnjem sem samo mape nalagu...

Hard reset: vklopim garmina ter držim spodaj desno? se mi izpiše: Ali želite izbrisati vse uporabniške podatke...to?
Webupdater.. spet nekej novega....
-javim:)

MrJingles

Zelenc'
7. mar 2009
16
0
1
Dal sem psodobidtve skoz, posodobilo se je na verzijo FW3.60, in garmin spet deluje kot mora, razen tega da pri Č-ju štrajka, kar me ne moti.....CN in AR delujeta super....Še enkrat hvala....
Pa smo se spet nekj novega naučili:)

scania

Pripravnik
27. jan 2008
350
5
18
ACTROS 1851
a ima kdo težave z to navigacijo. a vam drži povezavo z sateliti, kajti kolega ima težave z omenjenim modelom. Karta je iz visokogorskih pašnikov, mislim da to nebi smel biti problem. A lahko kdo javi če ma težave.
Hvala

18zimoni

Pripravnik
27. jul 2008
279
0
16
Obala
Tudi sam sem opazil in sicer na modelu 1490,da je dva dni izredno slabo lovil satelite,oziroma jih na trenutke sploh ni.Če si nuvija premaknil na drug položaj v vozilu je bilo nekaj časa boljše,nato se je zgodba ponovila.Po dveh dneh je težava čudežno izginila.Isto se je dogajalo kolegu pred mesecem dni.Poskusil sem naredit hardreset ampak to težave ni odpravilo.

Alioth

Pripravnik
8. avg 2007
469
7
18
Zemljevidi zdaj delajo normalno, torej samo tisti, ki ga izbereš. Navigacija in JCV delata.
Probal offline, brez satelitov.

EdZed

Pripravnik
2. dec 2009
63
0
6
Zemljevide res sedaj prikazuje normalno, vendar sem moral po nadgradnji narediti hard reset. Namreč po nadgradnji je še vedno kazalo oba zemljevida naenkrat (Adria Route 4.1 in CN 2013.31), ko pa sem naredil hard reset pa je zadeva začela delovati tako kot mora.

Alioth

Pripravnik
8. avg 2007
469
7
18
Pa si imel pred tem gor 3.60 ali delujoči 3.50?
Pri meni iz 3.50 na 3.70 vse ok.