Garmin nuvi 2360LT

bizkit

Pripravnik
16. dec 2011
141
1
18
Živjo! Se opravičujem, če že obstaja podobna tema.
Kakšn tedn nazaj sem kupil navigacijo nuvi 2360LT. Imam par vprašanj. Takoj sem se prijavil na garmin.com in posodobil napravo. Napisalo mi je da imam do marca prihodnje leto na voljo za posodobitev map. Vem, da imam samo enkrat pravico posodobitve zato me zanima, če je vseeno, če takoj danes posodobim ali pa enkrat preden se mi rok iztece?

Danes sem se peljal do Jesenic do bolnice in nisem znal najti v navigaciji bolnico! A je kakšn trik kako se take stvari najde? Sicer pot poznam, a sem vseeno hotel, da me usmerja. Iskal sem v meniju pod "Bolnice" in je imel kar ene zadetke ki meni nič ne pomenijo.

Upam, da mi boste pomagali! Sem čisto nov na tem področju!
bonk.gif

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
Posodi takoj, če pa bo v 90. dneh (kar bo sigurno) nova posodobitev zemljevidov, boš lahko posodobil ponovno.
Pa si dal iskanje Blizu Jesenic? Da nisi štartal na drugem koncu SLO, pa iskal bolnice v bližini.

bizkit

Pripravnik
16. dec 2011
141
1
18
Citat:
Uporabnik krimec pravi:
Posodi takoj, če pa bo v 90. dneh (kar bo sigurno) nova posodobitev zemljevidov, boš lahko posodobil ponovno.
Pa si dal iskanje Blizu Jesenic? Da nisi štartal na drugem koncu SLO, pa iskal bolnice v bližini.
Sem iz Tržiča (gorenjska) in če mi je našel bolnico v celju poj nevem zakaj ni našel v jesenicah.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
Kaj ne bo mogel. Ko sem kupil novo napravo, sem jo posodobil na 2011.40, pol pa na 2012.10. Zdaj se pa pasemo.

blze

Zelenc'
17. feb 2011
16
0
1
Jaz tudi sem samo enkrat lahko posodobil. Najprej sem posodobil na 2012.20 in potem mi ni hotelo posodobit na 2012.30.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
Pol pa ne vem več kaj je prav. Men je takrat šlo, sem pa vmes odregistriral nuvija in ga ponovno registriral na drugo uporabniško ime.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
Katero verzijo pa imaš sedaj gor?

Sicer pa se pregovarjamo brez veze. Če se boš odločil za nakup Lifetime, pol je itak vseeno, če pa se boš po preteku onetime začel past po pašnikih, pol je pa tudi vseeno, da se ubadaš s tem kdaj izkoristit nadgradnjo. Premisli in se odloči, če te pa še kaj zanima, ti bomo pa pomagali.

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Samo enkrat se lahko brezplačno nadgradi, tudi pri 3790 sem imel tako.
Bizkit, počakaj na zadnjih 14 dni pred iztekom roka, tak boš sigurno imel zadnjo verzijo, kar jo je mogoče dobiti še pod brezplačno nadgradnjo.

bizkit

Pripravnik
16. dec 2011
141
1
18
Bom vrjetno počakal glede posodobitve. Za lifetime bom pa še videl.
Me pa zanima, zakaj mi včeri ni našel Mali trg v ljubljani? Mal čudne fore ma ta navigacija!

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Zdaj veš, zakaj je za SLO še vedno najboljša Adria. In res je, Mali trg v CN ni, je pa v Adriji.

Alioth

Pripravnik
8. avg 2007
469
7
18
Citat:
Uporabnik NAVI_boy pravi:
Samo enkrat se lahko brezplačno nadgradi, tudi pri 3790 sem imel tako.
Bizkit, počakaj na zadnjih 14 dni pred iztekom roka, tak boš sigurno imel zadnjo verzijo, kar jo je mogoče dobiti še pod brezplačno nadgradnjo.

Sam sem v 90 dneh dvakrat posodobil CNE.
Takole mi piše na myGarmin:
Europe
Z garancijo nüMaps Guarantee ste upravičeni do neomejenega števila brezplačnih posodobitev zemljevidov, če in ko so na voljo, v 90 dneh od May 28, 2011*.

*Garancija velja za en zadeven Garminov izdelek. Prenos na drugo osebo ali izdelek ni mogoč. Pogoje za brezplačne posodobitve zemljevidov boste izpolnjevali samo, če boste napravo priklopili na računalnik in obiskali spletno mesto www.garmin.com/mapupdates ali prvi satelitski določitvi položaja, kar se zgodi prej, če in ko so med takim obdobjem posodobitve zemljevidov na voljo za nakup na Garminovem spletnem mestu.

bizkit

Pripravnik
16. dec 2011
141
1
18
A mi lahko nekdo pove kako vem, koliko prostora imam na navigaciji? In kakšne SD kartice pašejo?