[Formula 1] VN Avstralije - Melbourne

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik xXx pravi:
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Sami niso nič lapal, lapajo novinarji pek.
stupid-1.gif

Alfonzu je pa štrajkal diff.

Malo pazi komu rečeš PEK
zmaga.gif
Zadnji ki mi je reko točno to besedo se me sedaj iz previdnosti izogiba na 100 m , ampak on je bil tolko hraber da mi je to v faco reko.

In če lapajo novinarji... kolko sem jaz vido če je kdo lapal si to lapal ti po forumu v času Bahraina. In nisem vedo da je Raikkonen novinar, ker kolko sem bral je on lapal tudi o popolnem dirkalniku in tako dalje.

In še enkrat... meni noben ne reče PEK, zato malo pazi kaj govoriš

Sicer offtopic....

Sej navijava za iste in Malecky ni glih oseba katero bi ful zagovarjal (
grin1.gif
S tem, da nabijaš kako se te folk boji in kako si pomemben samo kažeš kako nizkotna oseba si, da se morš s tem hvalt.

modi...se oproščam. Sm mogu
grin1.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
K. vsaj dirka bo tako kot treba: kimi bo šel na juriš, bodmo veseli..

BTW: Rossi in Alonso?? tist k to primerja nej si da sam eno okol kepe..

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
WACKO: Tu ni nobeno pumpanje ega to je dejstvo. Pa ne mi govorit neke gluposti o pupanju ega in tako dalje in o nizkotnih osebah. Ne vem ce sem nizkotna oseba, ce sem vlki 1.9 metra .
zmaga.gif

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
KValifikacije, skoraj po mojem okusu. Pomoje je jutri glavni nasportnik McLarna, BMW. Bo pa vsekakor zanimov. Komaj čakam

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Vsakič, ko boš nabijal ti bom napisal, da si pek, stem, da tolk smrdiš, da se te izogibajo na 100m se pa ni dobro hvalit.
d055.gif

Mali pike se ma še velik za naučit in bo eden slabših newbijev, Alfonza brez tehničnih težav pa še dolgo ne bo scat peljal, 1 lastovka pa tudi ne prinese pomladi.

Vajper: BMW je fejkal nekatere težave, mehanske so hitro odpravili, aero pa niti niso imeli iz testa v Valenciji so pa sporočili fake čase. Sicer pa...počakmo dirko.

Kar se pa tvojim primitivnih groženj tiče pa...
bonk.gif

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Vsakič, ko boš nabijal ti bom napisal, da si pek, stem, da tolk smrdiš, da se te izogibajo na 100m se pa ni dobro hvalit.
d055.gif
In jaz tu nobenemu ne grozim in nobenega ne žalim, zato ti ne tu meni o tem da jaz nekaj grozim, ker tu ni šale.

Mali pike se ma še velik za naučit in bo eden slabših newbijev, Alfonza brez tehničnih težav pa še dolgo ne bo scat peljal, 1 lastovka pa tudi ne prinese pomladi.

Vajper: BMW je fejkal nekatere težave, mehanske so hitro odpravili, aero pa niti niso imeli iz testa v Valenciji so pa sporočili fake čase. Sicer pa...počakmo dirko.

Kar se pa tvojim primitivnih groženj tiče pa...
bonk.gif

ne mi govorit tu o nekem da jaz zalim in grozim, če kdo je začel z žalitvami si to ti...

Kot drugo , nisi ti tu na veliko pisal kak se bo ponovila sezona 2002 ? Da se nisi zmoto pa hoto napisal 1992
zmaga.gif

Nazadnje urejeno:

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Fantje, osebne zamere resujte prek PM, pliz..
smile-1.gif

Am ja, zgleda so pri bmwju res celo zimo sandbaggal..

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Od kdaj na kvalifikacijah talajo točke??

glede na to da sem bral kak se Ferrari sploh ne pokvari in da lahko prevozjo 3 sezone z enim motorjem ker je to jaka kvaliteta in nevem kaj še vse, kak so hitrejši od vseh tudi od McLarena... pa pogledam danes ko je šlo zares... Massa 4, Raikkonen 16. ker se mu pokvari nepokvarljiv Ferrari. Tolko dvignjenega praha čez zimo, a sedaj vse tiho.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ma kaj točke....kdaj je bil za prvaka okronan zmagovalec kvalifikacij na prvi dirki?
hysterical-1.gif

Pa želja iz tistega posta se mi je uresničila.
zmaga.gif

PS. Ne navijam za Fefafi...navijam za Kimija odkar je v F1 že v Sauber časih.
zmaga.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Fefafi do takrat ni štrajkal, potem se je šele nekajkrat pokvaril in tudi ni težava v okvari motorja.

Sicer pa te ne mislim celo sezono popravljat, ker so pri tebi zatajili že vzgojitelji v vrtcu in OŠ.
priden.gif

JPM

æale
23. jul 2007
983
0
16
44
BEŽIGRAD,IZA SEDAM GORA I SEDAM MORA...
Citat:
Uporabnik xXx pravi:
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
stupid-1.gif

Sezona 2002?
bonk.gif

Potem pa 2004 nima veze...

https://www.alter.si/tabla/showthreaded.php/Cat/0/Number/220593/page/0/vc/1

Skratka Ferrariju in Ferrari fanom lahko samo rečem, zopet ste dokazali da ste samo Pričam vam priču. Opevanja cez zimo brez primere, a ko je treba pokazat dejansko moč, takrat pa se začne z žalitvami.
sicer sovrazim ferrari a malo poglej kdo je svetovni prvak katero mostvo ima najvec navijacev najvecjo karizmo najvec zmag itd itd.na naso zalost je to tako.se prekmal bodo pokazal moc.zal.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Kokr sm že reku, take okvare so čist dobrodošle, za nas k gledamo F1. Bo vsaj kej akcije.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.360
2.739
113
Danes sm bral v Primorskih novicah, da ima McLaren (ali Reno, ne vem kdo...) kao neki full hard revolucionaren startni sistem?!?!?! Pa da Alonso ce ne bo raztural da gre na ovale?!?!? Prvic slisim. A je novinar kaj jedel cudnega al se je se kje kaj govorilo?

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Kar se tiče Alfonza...bedarija.

Mclaren pa ima bolje dodelan štartni sistem...Heidfeld je govoril, da štartajo kot rakete in napram drugim ekipam s cca. 9krpm lahko speljejo.

Bei den Wintertests zeigte er sich jedenfalls beeindruckt von den Raketenstarts der Silberpfeile in der Boxengasse: "McLaren muss ein Startsystem entwickelt haben, welches es möglich macht, das Hamilton und Kovalainen mit lediglich 9.000 Motorumdrehungen losfahren können. Wir müssen dagegen wesentlich höhere Drehzahlen verwenden, um beim Start zu beschleunigen", erklärte der BMW Sauber F1 Team Fahrer der 'Sport Bild'.

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik JPM pravi:
Citat:
Uporabnik xXx pravi:
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
stupid-1.gif

Sezona 2002?
bonk.gif

Potem pa 2004 nima veze...

https://www.alter.si/tabla/showthreaded.php/Cat/0/Number/220593/page/0/vc/1

Skratka Ferrariju in Ferrari fanom lahko samo rečem, zopet ste dokazali da ste samo Pričam vam priču. Opevanja cez zimo brez primere, a ko je treba pokazat dejansko moč, takrat pa se začne z žalitvami.
sicer sovrazim ferrari a malo poglej kdo je svetovni prvak katero mostvo ima najvec navijacev najvecjo karizmo najvec zmag itd itd.na naso zalost je to tako.se prekmal bodo pokazal moc.zal.

Res je... Tak je blo dosti krat..

Kaj pa ni Renault obljubljal neko revolucionarno zadnje krilce ? So rekli da ga bodo uporabli na prvi dirki ker ga na testiranjih nočejo pokazat konkurenci....

Drugače pa stavim da ima Kubica precej lazji avto od Hamiltona in Heidfielda.

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Fefafi do takrat ni štrajkal, potem se je šele nekajkrat pokvaril in tudi ni težava v okvari motorja.

Sicer pa te ne mislim celo sezono popravljat, ker so pri tebi zatajili že vzgojitelji v vrtcu in OŠ.
priden.gif

Glej jaz sem za kulturno debato, z JPM sva tudi imela pred casom neka nesoglasja , a sva se oba rekla da bova držala kulturen dialog in ga sedaj vidim da je cisto vredu clovek. Če napišem da se je Ferrari spušo danes, je to resnica in resnica ni laž. Ce nebi začel tu meni da sem jaz neki pek in ne vem kaj vse, bi imeli kulturen dialog celi cas.