[Formula 1] Testiranja 2010/2011

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Ja, samo eno so bending rules, drugo pa je ko se ti FIA 10 let bend over....
grin1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Jeba bo tole za mečko...na long runih so zlo sadaj, na hitrih pa še kar ok...upamo, da potegne ross še kaj iz rokava, drugače bo letos dokaj podobno lanski sezoni.

Drek no.. jaz sem pa ze sel na vase besede, da bo Schumi ze aprila slavil 8., 9. in 10. naslov..
frown-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
meni pa grejo na [censored] vsi novodobni dirkački...prepotentni mlečniki s puhom po obrazu, ki mislijo da držaijo boga za jajca.

bi rad videl, da jih ata šola, čeprav sem vso njegovo kariero bil zagrižen nesprotnik.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Schuma ni bil nikoli prepotentni mlecnik s puhom po obrazu? Se je ze 35 let star wiseman rodil?

Saj lahko navijas za ne-prepotentne dirkace.. imas Kovalainena, Trullija, Glocka, Heidfelda, Barrichella.. Aja, niso zanimivi, ker niso v spici.. snap.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
OK, se pravi nekoc je bil prepotenten, sedaj je pa mati Terezija, al kako?
confused-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Nop.

Samo novi puheci so hujši, oz trenutno ni nekega like-abilneg dirkača v F1. Tisti ki so OK "osebnosti" pa so počasni
smile-1.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Jaz pa pričakujem tesen boj do zadnjih dirk, kot prejšnjo sezono, samo da bo še šumaher zraven. Upam pa samo, da bodo dirke bolj zanimive, s tem mislim več prehitevanja in podobno.

LP

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
KSZ

Jebo vam Šumaher u tri pizde materine....pičkumater no....meljete pa meljete pa meljete.... kot da bi bil edini dirkač v karavani. Zadnjih 30 let. Celo sezono ste imel kretenizme dirkačev na pladnju, pa nič...zdej ste se pa ne ''fotra'' spravli....

Komaj, ampak res komaj čakam na začetek sezone, pa da vidim kakšna bo debata po prvi dirki. Si bom komentarje sprinatal pa v skretu na steno obesil, da bom vsakič ko bom šel srat lahko v miru bral.... pizdamaterina bre...
bonk.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
ja za koga pa naj bomo? onega španca ko vedno joka, onega švabota ko moli tisti prst, kot da je lizika...onega angleža, ki misli da je car? ostane edino japonec, ampak je kamikaza...ali pa nekaj peščica ostalih, ki so pa zanič.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
ja, ampak jokavi Španec je še vedno 2x svetovni prvak.

The Fingerboy je še vedno svetovni prvak, najmlajši za povrh.

da si lahko kamikaza, moraš še vedno imet jajca za to ...

prov vsak, za moje pojme, ki je trenutno v karavani F1 si zasluži spoštovanje. mi jih bomo itak lahko samo od daleč gledali (in jim nekateri bili fouš) ... no, jaz mogoče od bliže, skozi kako ekstra velik objektiv ...
wink-1.gif

gre se za to, da ni sam Schumacher tu, ni samo Ferarri ... ampak je tu 12 moštev in 24 dirkačev. ki so, nekateri bolj, nekateri manj, se precej nagarali, da so kjer so.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
prov vsak, za moje pojme, ki je trenutno v karavani F1 si zasluži spoštovanje.

Ja. Alguersuari in Chandok ga zasluzita za to, ker uspeta spackati na kup toliko denarja, da se se kar vozita naokoli
evil.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Ja, ampak MS ima več naslovov in boljšo statistiko kot vsi ostali SKUPAJ, torej na ta kriterij tako zasenči vse ostale da je brezveze?

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
ja, ga pa odsenči veliko stvari, ki jih je zakuhal sam, s pomočjo Ferarrija in tudi Fie ... plus, da v zadnjih 3 letih, ko je uspel osvojiti naslov, niti ni imel neke hude konkurence, predvsem na račun tega, da se je veliko ekip zamenjalo, da so bile rošade in so se vzpostavljale nove generacije ...

sej ne rečem, ravno tako ima na svoji glavi masla Alonso (Renault afera, pa takrat ko so nekaj mutili pa se spuščali), pa Red Bull (veleznani - Vettel is faster than you) in podobno ...

to je dirkanje - če bi hoteli biti uglajeni vozniki, bi se vozičkali po navadnih cestah kot sunday driverji, ne pa dirkači.
smile-1.gif
in dirkajo prav vsi ...

zakaj ne bi bilo debate, kdo od današnjih driverjev je zmožen vsaj ujeti Schumacherja, če ne celo prehiteti?