[Formula 1] Testiranja 2010/2011

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ej.. silis me, da ti post za SPAM oznacm
grims-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:

zakaj ne bi bilo debate, kdo od današnjih driverjev je zmožen vsaj ujeti Schumacherja, če ne celo prehiteti?

1. Sebastian Vettel
2. Fernando Alonso
3. Mark Webber
4. Lewis Hamilton
5. Jenson Button
6. Felipe Massa
7. Nico Rosberg
8. Robert Kubica

grims-1.gif

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:

zakaj ne bi bilo debate, kdo od današnjih driverjev je zmožen vsaj ujeti Schumacherja, če ne celo prehiteti?

1. Sebastian Vettel
2. Fernando Alonso
3. Mark Webber
4. Lewis Hamilton
5. Jenson Button
6. Felipe Massa
7. Nico Rosberg
8. Robert Kubica

grims-1.gif

Glej glej, [censored] si ne upa napisat Baričelo
hysterical-1.gif

Šefe šefe...........ccccccc

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
KSZ

Šumaher je star, naj kakšnega novega voznika poiščejo, kaj jim ni jasno. Sigurno jih je veliko takih, ki imajo potencial, Šumaher ga nima več, to je dejstvo.

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Šumaher ne bo nikoli več svetovni prvak, pa bi si tudi upal trditi, da niti blizu boja za prvaka ne bo prišel. Da vidi smisel v životarjenju, a-la Baričelo pa tudi dvomim. Skratka če po tej sezoni ne spoka in prepusti sedež kakšnemu svežemu dirkaču bom kar fejst presenečen.

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Zakaj je to dejstvo?

Ker je prestar. Trenutno so poleg Šumaherja v F1 še štirje bivši/trenutni prvaki in vsi so mlajši od Šumaherja, Vettel in Hamilton sta precej mlajša, in prav vsi so bili prejšno sezono dobri. Verjetno bodo to sezono vsaj približno v tako dobri formi. Kje tu vidiš Šumaherja? Jaz ga vidim daleč za njimi in vsako naslednje leto bo še starejši. Naj gre v penzijo, pa se malo familiji posveti.

Ps: dopuščam 0,9% možnosti da Šumaher vseeno še kdaj postane prvak, v tem primeru pa se bom posul s pepelom

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Šuma še v "top cajtih" nebi mogel bit prvak če nebi goljufal, a zdej v meci ko ga mladenič šola....pa bo kaj...spet prvak? On je za na kombajn....
hysterical-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
F1 je eden redkih športov, kjer se starost tako ne pozna. Fizično se lahko izjemno pripravi, moči moškemu v teh letih tudi ne manjka še, refleksi so edino slabši, a moderna F1 jih ne potrebuje toliko.

Sem 100%, če uspe brawno še eno tako leto, kot s "brawn GP", bo MS prvak, zlahka. Največje vprašanje tako ostaja, če lahko ross pripravi konkurenčen dirkalnik.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
naslednje leto, če prav vem, bo spet polno sprememb. in tu bi Šumaher znal najt svojo srečo. že letos lahko daleč pride, če bo veliko deževnih dirk, ker tu je po moje še vedno top - takega filinga za dež, kot ga ma on, dejansko nisem videl od Senne ...

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
F1 spremljam od svojega 6 leta (leto '88) in kar mi je od tistih let ostalo v spominu, da mi ni treba z netom osvežit spomina to, kako sta se dajala Senna in Prost, da je Nigel Mansel znal vmes kaj ušpičit in da je mami (ki je bila ekstra goreča navijačica Senne) takoj, ko je videla mokro stezo vedela, da bo Senna zmagal. in večinoma je bilo res tako.
smile-1.gif
in potem se ga tudi sam spomnem kot dobrega vozača v dežju, podobno, kot je dober vozač v dežju Schumacher. no, pa tudi Vettel me je že parkrat presenetil z vožnjo v dežju, ker je res imel kontrolo in bil precej hiter.

Dumber

Fizikalc
19. feb 2008
1.017
4
38
Ptuj
No nekateri se sprašujete zakaj se še Šumi toliko omenja ko pa je še 21 drugih dirkačev. Dejstvo je tako, da je res 22 dirkačev ampak vsi, ki spremljajo formulo ena in vsi na tem foromu so razdeljeni v dva štaba. PROTI in ZA Schumacherja.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Nop.

Samo novi puheci so hujši, oz trenutno ni nekega like-abilneg dirkača v F1. Tisti ki so OK "osebnosti" pa so počasni
smile-1.gif

In potem privoščiš osebi, ki je verjetno največja peezda v zgodovini F1 in za povrhu še počasen ...
hysterical-1.gif