Formula 1 Hungarian Grand Prix 2010

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš

Šumi je tukaj res pretiraval... Za las je šlo.
shocked-1.gif

Pa nesrečno odpadlo kolo za Rosberga, pa okvara za Hamiltona...

Bravo Webber.
cheer.gif

Najprej sem mislo po 10 krogih dirke, da ima Vettel boljši material in tudi nastavitve dirkanlnika, ampak je mel Webber isto kvaliteto in to tut pokazal maksimalno. Ni blo nobenga šmudlanja pri redbullu
smile-1.gif

Šumi bi moral ostat na stezi , ko je prišel SC , tak kot Webber in bi bil med točkami.

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Gnidi +10 mest na naslednji dirki v SPAju...veliko premila kazen pomoje, jaz bi mu licenco vzel in ga tožil za poskus umora...

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
766
113
Piz**, res ga je ob zid stisnu... to bi letel po zraku...
a010.gif

Drugače pa še en FAIL Vettla, k sreči je Red Bull trenutno tako močan, da se tudi take napake ne poznajo veliko... Za eno zaspano madžarsko se je kar dogajalo...

Joshua

Fizikalc
8. mar 2008
1.071
0
36
Ob stezi
Ahaha, ta Rubens je tok frustiriran še iz časov pri Ferrari-ju, da se je bil pripravljen tudi ubiti sam da prehiti Schumacher-ja.
Sumi legenda

jodl

zvon4
23. jul 2007
171
4
18
dej ne nabiji.. nisi objektivn in brezveze da komentiraš...počak da rubinjo konča kariero, pa se bosta skup tolažla..

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
U mater, tukaj je slo pa res za centimetre. Nevarno pocetje pri ~300, ze pri 50 bi bilo ... Enkrat bo komu pocil film in bo deda starega nalimal na zid.

Tista guma je bila pa tudi A je to moment, se dobro, da je kamerman dojel in toliko premaknil kamero, da se je videlo naprej kako je poskakovala. Na podoben nacin je pobralo cloveka, ko je Villeneuvu enkrat odtrgalo gumo z obeso vred. Jaz sem najprej mislil da jih bo par podrla kot keglje ...

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Še izjava Šumija:

Citat:
Malo bi bilo danes napisanega o dirki Michaela Schumacherja, če ne bi v 66. krogu prišlo do prehitevanja, ko je Schumi na vsak način želel obdržati deseto mesto, Rubens Barrichello pa ga je od zadaj z williamsom in mehkejšimi gumami poskušal prehiteti. Brazilec je iz zavetrja na ciljni ravnini izbral notranjo stran, Schumi je zaprl pot, in pustil Rubinhu le za tanek las prostora, kot se je izrazil Brazilec, a vseeno sta oba prišla do prvega ovinka, dvoboj je dobil Barrichello, Schumacherja pa je FIA kaznovala z desetimi štartnimi mesti na naslednji dirki. Nemec je dejal, "ničesar nisem zagrešil. Mislim, da sem mu pustil dovolj prostora." Kaj pa Barrichellove zahteve po tem, da bi morali Schumacherja diskvalificirati in mu pokazati črno zastavo? "Dovolj dolgo poznam Rubensa, kaj naj še dodam k temu?"

O prehitevanju je imel Schumi zelo jasno mnenje, "spremenil sem smer, to je dovoljeno, in želel sem, da bi si Barrichello izbral zunanjo stran. Ni je, in prostora je bilo res malo. Vseeno pa dovolj, da sva oba prišla mimo, in celo prehitel me je." Schumacher je dopustil možnost, da bo mnenje še spremenil, ko bo videl TV posnetke, saj se je zanašal ob izjavah le na pogled iz svojega kokpita in skozi mala ogledala. "Znan sem po tem, da ne dajem daril, to morajo vsi dirkači vedeti. Ni pomembno če sem prvi ali enajsti, vedno ravnam enako. Ničesar nisem storil, kar bi ga ogrozilo, to je moje stališče."

O dirki je bil zelo kratek, "Budimpešta ni bil naš konec tedna. Trdo smo delali, poskušali vse mogoče, a bilo je le še slabše. Verjetno bi prišli do nekaj točk, toda tokrat naša ekipa v boksih ni imela najboljšega dne, kar je še poslabšalo vse skupaj. A naša ekipa v boksih je med najhitrejšimi od vseh, tako da jih zagotovo ne moremo kriviti za to, da je naš avto pač prepočasen."

vir: http://www.f1express.si

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
"Ničesar nisem storil, kar bi ga ogrozilo, to je moje stališče." Modela bi s špohtlom dol ribali iz zida on ga pa ni ogrozil. Pa je res tak retard al se sam dela? Cel svet ga pljuva in se zgraža on pa to reče?

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Mah bilo je res malenkost premalo prostora. Po drugi strani pa bi "najbolj izkušen voznik" v F1 z skoraj 300 nastopi lahko vedel, da bi vsak pred njim zaprl idealno linijo. Pač bi lahko prehiteval tudi po zunanji strani. Ampak glede na to, da je bil pred njim MS, to pač ni šlo
smile-1.gif

Komisarji pa No comment, kaj so tam Vettlu prlimal mi ni jasno. Pač nej vozi kolkr če, sej se je on zajebal, da pač ni potegnil pa ogrožal Alonsa. Res ne vem, po kerem pravilu je fasal kazen.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Itak Sumi legenda.. Da sem jaz Rubens, ga spustim naprej, pa se mu u hairpinu zakajlam u rit, brez resnega zaviranja.. Jebiga, spregledu sem..

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Fasal je kazen, ker za za Safety car-om pustil preveliko luknjo med seboj in tistim, ki je bil pred njemu (Webber). V pravilniku je napisano, kakšna je lahko največja razdalja... on jo je pač presegel (in s tem v slabši položaj spravil vse ostale, ki bo bili za njim, saj ga niso smeli prehiteti)... naj bo še tako butasto pravilo... prekršil ga je še vedno
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Šumi itak legenda, na vsaki tekmi poskrbi za lep incident.

Je pa res kot je en napisal, Hamilton je take manevre izvajal brez kazni.

Še vedno me zanima pa npr. zakaj Barichelo ni fasal lepe kazni za Monaco, ko je metal volan po progi.

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Sej se ve zakaj je kazen dobil. Dobro je, da je določena minimalna razdalje, ker drugače bi lahko to zelo izkoriščali v kolikor bi bila na prvem in drugem mestu voznika iz iste ekipe (recimo, da bi drugouvršečni zadrževal vse voznike celo drugo polovico zadnjega kroga, prvi pa bi si privozil neulovljivo prednost).

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Jap, na vsaki tekmi si dela vecjo sramoto.. how low can you go..

Kje je Hamilton kdaj koga rinil v ograjo? Schumija se spomnim, ko je brata Ralfa podobno rinil v ograjo v Hockenheimu..

Ne vem zakaj je ni fasal, zasluzil si jo je. Recimo 30.000 eur ali kaj taksnega brezveznega, kot ponavadi dobi Ferrari..

PrePro

Pripravnik
1. nov 2007
414
0
16
ksz

Ta Shumi je vedno bolj smotan. Smeji se novinarju in zatrjuje, da to početje ni nevarno. Če to ni bilo nevarno, potem pa res ne vem kaj je. Naslednja stopnja bi lahko bila samo še nesreča. Ali je še kaj vmes? OK, zdaj vemo. Nevarna je le nesreča.
bonk.gif
Ali pa še to ne? Shumi, daj, pouči nas.

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
halo? kaj je to dirkanje ali ni? Ali voznja z avtobusom po obvoznici, Barichelo je bebec ker ga je hotel prehiteti kjer je vedel da ga bo zaprl, samo enkrat lahko spremeniš smer in to je Schumacher tudi naredil, lahko bi tudi Barichelo popustil in nebi prišlo do situacije kot je ali pa bi ga že prej vrgel na finto da nebi smel spremeniti smeri,,,,
Schumacher je voznik ki ma jajca in to je v dirkanju potrebno da osvojiš to kar je on.