Fontana piva

Gumpy

Pripravnik
23. jan 2015
48
0
6
Citat:
Uporabnik kadunnc pravi:
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Pazi. še nimamo definiran, kaj sploh so pomije, tko da....

Važno da on ve kaj so, naj poizkusi razložit po svoje, bomo že razumeli, če ne se bomo pa potrudili...
grims-1.gif

Drgač pa lahko ga povabimo oktobra v Vrhniko, da bo na odru mal razložil svoj širok pogled na vse skupaj.
Mene bi res zanimalo
evil.gif

aplauz.gif

Pa še en hiter tečaj varjenja piva nam lahko prikaže
cool-1.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.543
5.092
113
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:Dva posta nad tvojim
Reply na pravo osebo še nisi vzel? Težka je danes uporaba komunikacijskih kanalov. Nič čudnega sicer glede na dansko raziskavo
smile-1.gif

Lokalne reči je treba podpirati, tudi če so butaste in je to tudi znanstveno ugotovljeno. Zato bom gotovo še letos kupil vrček.

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.315
2.950
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:

Sam ideja je odlična izvedba pa peša

Mah, ne vem no, meni se tudi ideja nikoli ni zdela prav bistra. Izvedba je pa še večje razočaranje. Ajd, da bi bil Žalec nek svetovno znan hmeljarsko pivovarski kraj kamor bi se že itak zgrinjali turisti, potem bi ta reč zagotovo laufala. Zdaj pa malo dvomim v uspešno zgodbo. Nekaj časa bo zagotovo zanimivo, ko bo pa večina Slovenskih firbcev sprobalo to fontano bo pa konec. Bi si pa vseeno želel, da se motim in morda fontana vseeno postane dobičkonosna atrakcija.

mercedes

Majstr
16. dec 2014
2.456
160
63
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Kdo in kje bo pa nfc čip v kriglu resetiral, če si boš zaželel naslednjih 0,5l
sprasujem se.gif

Nobenega resetiranja... 6 evrov pa ponovno nov krigl in 0.5l piva... in tako naprej dokler boš imel doma še kaj prostora za krigle zlagat..hehe

igi

Guru
13. okt 2007
5.642
1.226
113
Celje
Takole. Ker sem Celjan in ker sem (bil) zagovornik "zanimivosti za turiste" smo danes šli zadevo preizkusiti.

Hja... Klasično Slovensko. Fontana v obratovanju 4 dni a zadeva ne deluje več... Ena pipca se peni, toliko, da v kozarec in polovico mimo samo pena priteče. Kao že cel popoldan popravljajo pa ne gre. Na drugi pipci ventil ne zapira in ves čas nekaj poceja. Če senzor spodaj pod kozarcem ni čist, zadeva "ne prime" zato hostesi ves čas zraven s krpico brišeta podstavke. Pa še takrat komu ne prime ali pa mu dvakrat natoči. V glavnem ena taka žalost od izvedbe.

In ker si z družbo bi mogoče potem se kam vsedel, spil še en normalen krigel pira in mogoče celo nekaj prigriznil. Lahko se csicer sprehodiš po Žalcu do katere od gostilen, ampak bolj bi pasalo kar tam na mestu. Fontana je brez strehe in pozimi in v dežju bo sigurno zaprto. Ob 8 zvečer je skoraj popolna tema, pri pipcah, ker luči ni...

Mi je težko, da kritiziram, ker sem zadevo res podpiral, ampak pod črto NI OK!

masevc

Guru
2. sep 2007
3.530
896
113
Citat:
Uporabnik igi pravi:
Takole. Ker sem Celjan in ker sem (bil) zagovornik "zanimivosti za turiste" smo danes šli zadevo preizkusiti.

Hja... Klasično Slovensko. Fontana v obratovanju 4 dni a zadeva ne deluje več... Ena pipca se peni, toliko, da v kozarec in polovico mimo samo pena priteče. Kao že cel popoldan popravljajo pa ne gre. Na drugi pipci ventil ne zapira in ves čas nekaj poceja. Če senzor spodaj pod kozarcem ni čist, zadeva "ne prime" zato hostesi ves čas zraven s krpico brišeta podstavke. Pa še takrat komu ne prime ali pa mu dvakrat natoči. V glavnem ena taka žalost od izvedbe.

In ker si z družbo bi mogoče potem se kam vsedel, spil še en normalen krigel pira in mogoče celo nekaj prigriznil. Lahko se csicer sprehodiš po Žalcu do katere od gostilen, ampak bolj bi pasalo kar tam na mestu. Fontana je brez strehe in pozimi in v dežju bo sigurno zaprto. Ob 8 zvečer je skoraj popolna tema, pri pipcah, ker luči ni...

Mi je težko, da kritiziram, ker sem zadevo res podpiral, ampak pod črto NI OK!
Moje osebno mnenje, da je to mimosun. Ne vidim zaključene celote v smislu ponudbe turistom. Ker domačini bodo šli v svoje gostilne.

Ko pa berem kako je izvedeno pa lahko samo rečem tipično slovensko. Naredimo nekaj na silo. In tole čez eno leto nebo več delalo.

map

Guru
6. jul 2008
7.860
1.963
113
najrajš na babi
Jest pa pravim, da je ideja vsaj dobra, če že izvedba malo šepa. Glede na to, da ima v tem sloveniastanu že vsak butec nek štant ko kao bio jagode, kolerabo, korenček, domače salame, med in ostalo šaro prodaja, zakaj potem nebi še malo pir ponujal. vsaj nekaj užitnega, od tistih jagod in klobas mi je že slabo.

Nazadnje urejeno:

mr_

Guru
20. sep 2007
9.417
2.770
113
Jaz sem sel pogledat v soboto. Precej ljudi. Pipce so vse delale, hostese brisale, to je res mal hecno, ponudbe nisem pricakoval kaj ekstra, zato tega razocaranja ni. Je pa bil Zalec zaprt zaradi ene prireditve in je bil center zelo simpaticen. Zvecer je tudi mene zmotilo da ni luck. Po urniku je do 21h, ne, verjetno zaradi zakona.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.202
3.828
113
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Jim že nagaja? Čudno, da ni v novicah?

Počakaj da novinarji danes pridejo v službi in preverijo vire (beri: pregledajo alter
evil.gif
).