S fižolom se nikoli ni dalo trgovari z zlatom pa da.
konzerve fižola
S fižolom se nikoli ni dalo trgovari z zlatom pa da.
konzerve fižola
Tole je pa res skrajni robni primerz naso banko ne mores avta v tujini na naš praznik kupit.
No ja, za naš praznik greš v tujino po avto verjetno raje kot da jemlješ dopust. Tako da niti ne tako roben po moje.Tole je pa res skrajni robni primer
Na koncu nisem dejansko izvedel, ampak moja slovenska banka in nemška avtohiša sta mi zagotovila (2019 - malo pred korono), da se povsem brez problema da "z "navadno" kartico potegnit npr. v avtohiši po posu in kupit avto za npr. 30 k€"Nisem še probal ... a se da z "navadno" kartico potegnit npr. v avtohiši po posu in kupit avto za npr. 30 k€?
Seveda ob predpostavki, da je na računu stanje zadostno in dosegljivo.
Potem bi najbrž šlo tudi v tujini takrat, ko je pri nas praznik
da se, smo 2019 to naredili. za praznik. aja prek n26 , nakazilo, ne na kartico. Če bi bila naša banka, bi bili čez vikend v berlinu, pa kak dan dopusta potem še. Zaradi naprednih bank...ne zaradi želje.Nisem še probal ... a se da z "navadno" kartico potegnit npr. v avtohiši po posu in kupit avto za npr. 30 k€?
Seveda ob predpostavki, da je na računu stanje zadostno in dosegljivo.
Potem bi najbrž šlo tudi v tujini takrat, ko je pri nas praznik
Veliko sreče s flikom v tujini.Gre za plačila s TRR na njihov račun, ampak mislim, da na bankah ki nudijo takojšnje plačilo gre to tudi naše praznike.
Če ne, pa s flikom.
Roben odvisno kako gledaš, število transakcij, višina zneska. Vsekakor ti omogoča nekaj, kar drugi ne. Predvsem ti ni treba s 30keur v žepu v de.Koliko ljudi gre samih po avto v tujino. Praznik gor ali dol - roben primer.
Super da gre z n26, kaj pa z revolut?da se, smo 2019 to naredili. za praznik. aja prek n26 , nakazilo, ne na kartico. Če bi bila naša banka, bi bili čez vikend v berlinu, pa kak dan dopusta potem še. Zaradi naprednih bank...ne zaradi želje.
Flik je 15k€ max
testiram cez kak mesecSuper da gre z n26, kaj pa z revolut?
Meninkaze 5k€. Je to potem samo na 1 transakcijo in jo 3x ponovim?
Sori za OT, tole bi bilo fino vedeti...