Fintech banke v prihajajočem kriznem obdobju

Zanzibar

Majstr
16. sep 2007
1.065
123
63
Nisem še probal :zardelalter::zardelalter::zardelalter:... a se da z "navadno" kartico potegnit npr. v avtohiši po posu in kupit avto za npr. 30 k€?

Seveda ob predpostavki, da je na računu stanje zadostno in dosegljivo.

Potem bi najbrž šlo tudi v tujini takrat, ko je pri nas praznik :p

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.252
2.528
113
Avta ti ne bodo prodali "na kartico" ker v štartu zgubijo 2-5% bančne kartične provizije.

Gre za plačila s TRR na njihov račun, ampak mislim, da na bankah ki nudijo takojšnje plačilo gre to tudi naše praznike.
Če ne, pa s flikom. :)

19. jul 2007
2.844
1.566
113
Nisem še probal :zardelalter::zardelalter::zardelalter:... a se da z "navadno" kartico potegnit npr. v avtohiši po posu in kupit avto za npr. 30 k€?

Na koncu nisem dejansko izvedel, ampak moja slovenska banka in nemška avtohiša sta mi zagotovila (2019 - malo pred korono), da se povsem brez problema da "z "navadno" kartico potegnit npr. v avtohiši po posu in kupit avto za npr. 30 k€"

• Všeč mi je
Reactions: Zanzibar

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.610
10.818
113

da se, smo 2019 to naredili. za praznik. aja prek n26 , nakazilo, ne na kartico. Če bi bila naša banka, bi bili čez vikend v berlinu, pa kak dan dopusta potem še. Zaradi naprednih bank...ne zaradi želje.

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.990
6.601
113
Govoris o dveh stvareh... Eno je nakazilo, drugo je plačilo na POSu.

Sem šla pa pogledat. Na sparkasse imam limit 2090€ (?, kje so to cifro dobili) za plačilo na POSu. Najbrz pa lahko vnaprej spremenis, ce rabis.