Jaz se bom s tem ukvarjal, ko bom imel 100k€ na banki.
Ampak, očitno ste že vsi preskočili ta prag tle na Alterju ...
Jaz se bom s tem ukvarjal, ko bom imel 100k€ na banki.
Ja te banke bomo spet dokapitaliziral če bo treba. Fintech bank pa ne bo noben.ksz
zanimivo je, da ne zaupate "spletnim" bankam, zaupate pa bankam katere ste iz lastnega žepa dokapitalizirali že par x, in to samo zato, ker te druge lahko vidite in se jih dotaknete.
Nazadnje (decembra 2022) je propadla fintech banka Nuri, kjer sem imel račun. Dobil si obvestilo (verjetno enih 10 obvestil, če si slučajno spregledal), da dvigneš ves denar, ker se banka zapira. In to je vsa umetnost...Meni so itak fenomen ljudje, ki si na katero od njih nakažejo celo plačo in jim je to edina banka. Vse to tveganje za voljo 5-15 eur mesečnega vodenja računa pri SLO banki kjer imamo vsaj garancijo države do 100k (vsaj mislim, da je to meja).
hitro se lahko zgodi, da zaradi nekega x razloga katero od njih zaprejo, komu se boste potem žalili?
ja tak da če ti vkradejo denar greš lahko na sedež pa se dereš ker veš kje je, pri nkbm je šel kdo ? al pa do alenke? ne ne?Kako se dotaknes banke... Jaz samo ven, kake imam izkušnje s suportom, ko je kaj narobe pri naših bankah in kake, ko je kaj največ pri fintechih. Zadeva je pac primerna ceni.
ja tak da če ti vkradejo denar greš lahko na sedež pa se dereš ker veš kje je, pri nkbm je šel kdo ? al pa do alenke? ne ne?
sprosti se, petek je letelo je na one, ki brick and mortar bankam zaupajo pač zato ker vejo kam se it pizdit če je kaj narobe, v realnosti pa se itak pol noben ne gre.Jaz se na nobenega ne derem. Je pa ocigledno to res nekaterim sprejemljivo... Da cim se lahko skrivas nekje dalec za tipkovnico, lahko spremenis nivo kominikacije.
Nisem opazil neke razlike v suportu med finatech in domačimi. Povsod uredil v dnevu, dveh.Kako se dotaknes banke... Jaz samo ven, kake imam izkušnje s suportom, ko je kaj narobe pri naših bankah in kake, ko je kaj največ pri fintechih. Zadeva je pac primerna ceni.