Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
, ker zadnje čase same gluposti trosiš. sorry, samo tako je ...
Citat:
zate so pa vsi mladi mozoljeki, a? čeprav so hudi hudi talenti? Bianchi je bil verjetno tudi mozoljek, ko je s faking Marussio v Monaku bil 8. dejstvo, da Verstapnu vsi pripisujejo talent, večji od Senninega, ne šteje nič, ker je pač mlad, ni vreden nič in bo štalo delal?
a te lahko nekaj prosim? preden klikneš "nadaljuj", si preberi še enkrat, kaj si napisal, ker zadnje čase same gluposti trosiš. sorry, samo tako je ...
Zanimivo. Jokica menja moštva kot gate. Vse da pride do 3 naslova. Po eni strani prav upam da bo mclaren poden pa da honda kadi na polno....spet bo jok in stok...Citat:
Uporabnik DOHC pravi:
Its official. Button in Alonso pr McLarnu
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Tega se jaz bojim, mulc zgleda fajn prepotenten...
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Citat:
zate so pa vsi mladi mozoljeki, a? čeprav so hudi hudi talenti? Bianchi je bil verjetno tudi mozoljek, ko je s faking Marussio v Monaku bil 8. dejstvo, da Verstapnu vsi pripisujejo talent, večji od Senninega, ne šteje nič, ker je pač mlad, ni vreden nič in bo štalo delal?
a te lahko nekaj prosim? preden klikneš "nadaljuj", si preberi še enkrat, kaj si napisal, ker zadnje čase same gluposti trosiš. sorry, samo tako je ...
Sorry sam ko se tip tako nesposobno zakanta v ograjo nebi raje govoril v istem stavku kak iber talent je. Zaenkrat je samo talent v delanju bebca iz sebe. Še manj bi omenjal Senno poleg. In še veliko manj bi govoril o talenti ker F1 pač rabi herojev in starine rabijo nekoga da ga iz postavijo kao uf tale je pa res talent...a je že kak mlad pršu v f1 da niso govorili da je ultra talent in podoben bullshit? Pa potem 0. Ne morem prebolet da si mi Ayrtona primerjal z mladiæem, majkemi...razočaran sem nad tabo.