F1 2023

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.945
6.986
113
blm spusi proti perezu
merc proti ferariju

to bi blo to. Drugo leto pa jih se mclaren šije

H19ED

Guru
30. jul 2022
2.892
2.267
113

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.945
6.986
113
Saj…rus na zacetku sezone boljsi, potem naenkrat blm vzpon forme, ko je se sanjal o nekih zmagah, potem pa so ga dobili pri goljufiji in spet nazaj na realno pozicijo…

H19ED

Guru
30. jul 2022
2.892
2.267
113
Darjan F1 troll, daj začni malo brati tehnične stvari, zakaj je bil DSQ. Na žalost bi 8 letni otrok bolje razumel kot pa ti in si že delaš sramoto.

Goljufanje je, da imaš neko prepovedano stvar na dirkalniku in ne da imaš prenizek avto, kar je posledično bolj obrabljena plošča. Potem je pa pa še tukaj VN ZDA dirkališče, kjer je znano po svojih neravninah, čeprav je bilo 2022 delno(60%) obnovljeno.

Prenizek dirkalnik + neravnine na dirkališču = preveč obrabljena plošča, posledično pride do DSQ, pa ni važno kateri dirkalnik je.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.945
6.986
113
Ni res, fia je pogledala lerka in blmja ker so videli nekaj “cudnega” pri njuni telemetriji in maxa poleg da pac ne bi prislo do lova na carovnice.
Pri ostalih teh anonalij niso videli in zato niso targetirano preverjali.

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
1.991
-532
48
Valparaiso
Darjan F1 troll, daj začni malo brati tehnične stvari, zakaj je bil DSQ. Na žalost bi 8 letni otrok bolje razumel kot pa ti in si že delaš sramoto.

Goljufanje je, da imaš neko prepovedano stvar na dirkalniku in ne da imaš prenizek avto, kar je posledično bolj obrabljena plošča. Potem je pa pa še tukaj VN ZDA dirkališče, kjer je znano po svojih neravninah, čeprav je bilo 2022 delno(60%) obnovljeno.

Prenizek dirkalnik + neravnine na dirkališču = preveč obrabljena plošča, posledično pride do DSQ, pa ni važno kateri dirkalnik je.
Zakaj ga žališ, pač komentira in navija po svoje. Nenazadnje tu smo vsi takšni, ki gledamo po tv.

Razen seveda premium alterašev, ki imajo f1 naročnino, oni več vidijo in slišijo ... kaj so po, supertrolli?

Za mene je bil merc že od začetka zmagovalne ere blm nelegalen, imeli so neko prednost, očitno zadevo naredili pred ostalimi, no potem pa so jih drugi ujeli in sedaj je kakor je.

Ampak zdaj je Hamiltonu to brezveze, ker Max ponavlja njegovo dominanco izpred let.

Res pravi pizdek je take hamilton, antipatičen dirkač, da ga ni večjega na gridu.

• Všeč mi je
Reactions: darjan

H19ED

Guru
30. jul 2022
2.892
2.267
113
Zakaj ga žališ, pač komentira in navija po svoje. Nenazadnje tu smo vsi takšni, ki gledamo po tv.

Razen seveda premium alterašev, ki imajo f1 naročnino, oni več vidijo in slišijo ... kaj so po, supertrolli?

Za mene je bil merc že od začetka zmagovalne ere blm nelegalen, imeli so neko prednost, očitno zadevo naredili pred ostalimi, no potem pa so jih drugi ujeli in sedaj je kakor je.

Ampak zdaj je Hamiltonu to brezveze, ker Max ponavlja njegovo dominanco izpred let.

Res pravi pizdek je take hamilton, antipatičen dirkač, da ga ni večjega na gridu.

Ni nobena žalitev, če je troll, kar se je že videlo v temi F1 2021-2022-2023 in to mu je že dosti članov napisalo. Če pa ne veš kaj je trolling, pa uporabi Google in ti bo jasno. Jaz sem navijač Vettla in nikoli se nisem spodbijal nad nasprotniki v vsaki drugi izjavi, tako kot se Darjan na blm-ju. Jaz takšne navijače dajem med huligane.

Ne treba biti premium alteraš, da malo več veš o F1, za začetek začni brati tehnične analize, če ne zastopiš določenih stvari. Maš na Redditu večolp tega in na X omrežju. Ampak trolla ne zanima to....

Tako kot se je Merc usralo na začetku nove ere, tako se je usralo RBR-ju pri novih pravilih, celo boljši dirkalnik so naredili kot Mercedes v svojih časih.

Max in Hamilton sta jokica No.1 v F1 gridu, če enim ali drugim nekaj ne gre.

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
1.991
-532
48
Valparaiso
Ni nobena žalitev, če je troll, kar se je že videlo v temi F1 2021-2022-2023 in to mu je že dosti članov napisalo. Če pa ne veš kaj je trolling, pa uporabi Google in ti bo jasno. Jaz sem navijač Vettla in nikoli se nisem spodbijal nad nasprotniki v vsaki drugi izjavi, tako kot se Darjan na blm-ju. Jaz takšne navijače dajem med huligane.

Ne treba biti premium alteraš, da malo več veš o F1, za začetek začni brati tehnične analize, če ne zastopiš določenih stvari. Maš na Redditu večolp tega in na X omrežju. Ampak trolla ne zanima to....

Tako kot se je Merc usralo na začetku nove ere, tako se je usralo RBR-ju pri novih pravilih, celo boljši dirkalnik so naredili kot Mercedes v svojih časih.

Max in Hamilton sta jokica No.1 v F1 gridu, če enim ali drugim nekaj ne gre.
ne vem, zakaj bi nek gledalec pred tv bral tehnične analize :) sploh pa najbrž tiste ta prave niso kar tako dostopne

tudi mene to ne zanima, izguba časa, raje imam akcijo, nimam pa rad jokic in antipatičnih dirkačev... z vsem tistim črnjim sranjem, ko je malo "ugrabil" in f1 in so skoraj vsi klečali ali bili oblečeni v majice

to nima nobene veze z f1

saj zdaj že joka, zakaj ni v Afriki tekme ...

H19ED

Guru
30. jul 2022
2.892
2.267
113
ne vem, zakaj bi nek gledalec pred tv bral tehnične analize :) sploh pa najbrž tiste ta prave niso kar tako dostopne

tudi mene to ne zanima, izguba časa, raje imam akcijo, nimam pa rad jokic in antipatičnih dirkačev... z vsem tistim črnjim sranjem, ko je malo "ugrabil" in f1 in so skoraj vsi klečali ali bili oblečeni v majice

to nima nobene veze z f1

saj zdaj že joka, zakaj ni v Afriki tekme ...

Ti vsaj ne nabijaš toliko kot Darjan glede bml-ja, to je že razlika ;)

Dosti informacij je dostopnih F1 navijačev in novinarjev, tako da jih že med F1 news vidiš, le prebrati moraš kaj. Edino če bereš F1 rumeni tisk .... :valjamse:

Tudi jaz nimam rad antipatičnih dirkačev in takše ki ogrožajo svoje sotekmovalce. Je pač črnc, ki je poharal celo F1 sceno in ¨naštancal¨ kup rekordov, ki bodo prej ko slej padli. Jaz sem se že prijaznal, bom pa srečen ko bo F1 brez Hamiltona in Maxa. Dosti je mladih dirkačev F1, samo pravega materiala ne dobijo.

Bolje biti tiho kot pa neke neresnične izjave nabijati ;)

Evo konec sezone 2023, še ena sezona brez resničnega boja za prvaka.

Redbull še enkrat dokazal, da so naredili najbolj dominanten dirkalnik, ki lahko dominira na vsaki dirki. Takšen dirkalnik bi še Mercedesa povozil med 2014-2020.

Ferrari je imel hiter dirkalnik, določene stvari bodo moral še spremeniti/nadgraditi in taktiko pošteno popraviti. Vprašanje je pa, koliko časa bo vstrajal Leclerc.

Mclaren je bil veliko presenečenje, po zelo slabem začetku so se prebudili po VN Avstrije, Norris je lačen zmag. Če bo takšna hitrost ostala v sezoni 2024, bo pestro.

Aston Martin je na začetku dobro presenetil, nepravilne nadgradnje so jih naredile nekonkurenčne, ampak so se spet pobrali.

Mercedes bo imel še veliko dela, enkrat jim delujejo nadgradnje, drugič spet ne. Za drugo leto naj bi bil čist drug dirkalnik, vsaj tako je izjavil Mike Elliot.

Upam, da bo kdaj takšna slika v F1 kot je zdaj v MotoGP, različni zmagovalci v sezoni...itd. Bilo bi zelo dobro za F1.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.945
6.986
113
Fak no, merc nezasluzeno na drugem mestu, vprasanje koliko dirk prej so ze goljufali in imeli prevec pohoblano desko…

gremo cimprej v 2024, ce ostanejo taksna razmerja bodo upam da sele 4. mostvo.

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
1.991
-532
48
Valparaiso
FB_IMG_1701065531671.jpg

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.945
6.986
113
Še malce soli na rane vseh hejterjev...skopirano iz slo teka:

Rušilno porušil obstoječe meje o dominaciji v eni sezoni:
sezona - št dirk - zmag prvaka // % zmag
02 - 17 - 11 // 64%
04 - 18 - 13 // 72%
13 - 19 - 13 // 68%
22 - 22 - 15 // 78%
23 - 22 - 19 // 86%

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.569
10.780
113
Še malce soli na rane vseh hejterjev...skopirano iz slo teka:

Rušilno porušil obstoječe meje o dominaciji v eni sezoni:
sezona - št dirk - zmag prvaka // % zmag
02 - 17 - 11 // 64%
04 - 18 - 13 // 72%
13 - 19 - 13 // 68%
22 - 22 - 15 // 78%
23 - 22 - 19 // 86%
kaka sol? avto je nadmočen, niti enkrat ni maxu crknil, ništa, takole ne bodo mogli več nikol ponovit, edina tolažba. Bizarno je že, da je zadnja dirka se končala brez odstopov, pa je material najbolj zjeban od začetka sezone. Potem veš, kam je šel ta šport. Nobene inovacije, nobenih fint, nobene kreative, ki bi začinile dirke. To so nova pravila.
Še oni revež je moral v bokse, ker so tako definirali, in je šel zadnji krog noter, in game over... in podobno.