ne vem, zakaj bi nek gledalec pred tv bral tehnične analize
sploh pa najbrž tiste ta prave niso kar tako dostopne
tudi mene to ne zanima, izguba časa, raje imam akcijo, nimam pa rad jokic in antipatičnih dirkačev... z vsem tistim črnjim sranjem, ko je malo "ugrabil" in f1 in so skoraj vsi klečali ali bili oblečeni v majice
to nima nobene veze z f1
saj zdaj že joka, zakaj ni v Afriki tekme ...
Ti vsaj ne nabijaš toliko kot Darjan glede bml-ja, to je že razlika
Dosti informacij je dostopnih F1 navijačev in novinarjev, tako da jih že med F1 news vidiš, le prebrati moraš kaj. Edino če bereš F1 rumeni tisk ....
Tudi jaz nimam rad antipatičnih dirkačev in takše ki ogrožajo svoje sotekmovalce. Je pač črnc, ki je poharal celo F1 sceno in ¨naštancal¨ kup rekordov, ki bodo prej ko slej padli. Jaz sem se že prijaznal, bom pa srečen ko bo F1 brez Hamiltona in Maxa. Dosti je mladih dirkačev F1, samo pravega materiala ne dobijo.
Bolje biti tiho kot pa neke neresnične izjave nabijati
Evo konec sezone 2023, še ena sezona brez resničnega boja za prvaka.
Redbull še enkrat dokazal, da so naredili najbolj dominanten dirkalnik, ki lahko dominira na vsaki dirki. Takšen dirkalnik bi še Mercedesa povozil med 2014-2020.
Ferrari je imel hiter dirkalnik, določene stvari bodo moral še spremeniti/nadgraditi in taktiko pošteno popraviti. Vprašanje je pa, koliko časa bo vstrajal Leclerc.
Mclaren je bil veliko presenečenje, po zelo slabem začetku so se prebudili po VN Avstrije, Norris je lačen zmag. Če bo takšna hitrost ostala v sezoni 2024, bo pestro.
Aston Martin je na začetku dobro presenetil, nepravilne nadgradnje so jih naredile nekonkurenčne, ampak so se spet pobrali.
Mercedes bo imel še veliko dela, enkrat jim delujejo nadgradnje, drugič spet ne. Za drugo leto naj bi bil čist drug dirkalnik, vsaj tako je izjavil Mike Elliot.
Upam, da bo kdaj takšna slika v F1 kot je zdaj v MotoGP, različni zmagovalci v sezoni...itd. Bilo bi zelo dobro za F1.