F1 2023

H19ED

Guru
30. jul 2022
2.893
2.267
113
Darjan, saj že vemo da si RBR/Max-ov hard fan in nasprotnik Merc/Hamiltona. Ponavljaš se kot papiga že par let.

DOHC

Majstr
4. sep 2007
1.933
396
83
Mah sam boli ga to, da je njegov slamnati en naslov dobil s pomočjo fije pa goljufijo rbr. Tega madeža se ne more otrest in to ga boli. Vedno bo ena * poleg prvega naslova. Overrateddriver.press

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.811
113
40
MB
5 krogov pa lahko izklopim, pa smo prisparali urco pa pol.

perez se prav trudi bit odpuscen :D

H19ED

Guru
30. jul 2022
2.893
2.267
113
Bom isto napisal za Max-a kot sem za Hamiltona, 80% avto in 20% voznik. Kar je počel Hamilton med svojo dominanco, do danes počne Max, oba sta imela VRHUNSKI dirkalnik. Najbolj mi je škoda AM, da tako tone proti koncu sezone.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
1.991
-532
48
Valparaiso
Bom isto napisal za Max-a kot sem za Hamiltona, 80% avto in 20% voznik. Kar je počel Hamilton med svojo dominanco, do danes počne Max, oba sta imela VRHUNSKI dirkalnik. Najbolj mi je škoda AM, da tako tone proti koncu sezone.
Ampak Max ni nikoli tako jokal, ko je Hama dominiral. Tu pa tam je bentil čez mašino, da nima brzine. Raje je vozil in šolal in na koncu mu je ratalo.

• Všeč mi je
Reactions: darjan

H19ED

Guru
30. jul 2022
2.893
2.267
113
Ampak Max ni nikoli tako jokal, ko je Hama dominiral. Tu pa tam je bentil čez mašino, da nima brzine. Raje je vozil in šolal in na koncu mu je ratalo.
Še enkrat, 80% dirkalnik + ekipa in 20% voznik.

Še med Hamiltonovo dominanco je Max jokal, da tista RBR kanta ni za nikamor proti Mercedesovi hitrosti. Malo poglej YT, mislim da je bilo med 2017-2019 na nočni dirki.

DOHC

Majstr
4. sep 2007
1.933
396
83
Dejstvo je, da za taka zmagovanja mora biti celoten komplet perfekten. Ekipa+avto+šofer. To ni nobena skrivnost.

Me pa res zanima če bo rbr vztraju s perezom drug let

• Všeč mi je
Reactions: optiplex in H19ED

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.946
6.987
113
Blmja je en povprecen voznik nasolal v dominantni ekipi, maxu povprecen kolega ne seze niti do kolen.

H19ED

Guru
30. jul 2022
2.893
2.267
113
Blmja je en povprecen voznik nasolal v dominantni ekipi, maxu povprecen kolega ne seze niti do kolen.

Zdaj pa nehaj trolar, si že slabši kot rusofili.

Max ni imel niti enega sovoznika v ekipi na nivoju Rosberga in ga tudi ne bo imel, ker RBR tega ne bo dopuščal. Če so pri RBR-ju takšne legende, naj zamenjajo Peraza za kakšnega Norrisa, Leclerca ali pa Alonsa, potem bomo videli....

H19ED

Guru
30. jul 2022
2.893
2.267
113
Jaz ga ne enacim, dal sem samo predlog. A ne bi bilo zanimivo Alonso/Max, mogoče bi bilo še huje kot Rosberg/Hamilton.

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
1.991
-532
48
Valparaiso
BLM je antipatičen voznik, to je dejstvo. Serje nonstop s tem niga stilom, kak so črni diskriminirani ipd.
Pa koga to briga v f1. Joka nonstop sedaj, ko ne pride več do zmag, kak da je to slabo za f1.

Ko je sam zmagoval, je pa špilal divo s tistim klečanjem. Tudi njemu bo odzvonilo v f1. Tu so mladi, hitrejši in bolj pametni.

Meni je pa je sedaj f1 zelo zanimiva, ko gledam rekorde, ki jih podira max. Očitno vozi na povsem drugem nivoju, če gledamo Pereza, ki sploh ni slab šofer, ampak kot je pravilni ocenil Helmut, latino glava, ki ni pri stvari.

Je zaradi latino opazke BLM organiziral shod, so se nosile majice itd.?

• Všeč mi je
Reactions: 8888 in darjan

H19ED

Guru
30. jul 2022
2.893
2.267
113
Kaj on serje izven F1 vikenda, mi je čisto vsejen, ga ne spremljam. Na k.... mi gredo takšni navijači, ko se vedno spodbijajo nad BLM-ju, F1 ni samo Hamilton in Max, še drugi so tukaj.

Če gledamo tako na voznike, potem imamo tudi najbolj agresivnega in nevarnega voznika v F1? Če je bila nesreča ali pa odstop v dvoboju, je pa bil izgovor ¨why penalty? This is race¨ To smo že pozabili? Zame bo vedno nevzgojeni smrkovc(Max), pa je lahko 10x svetovni prvak. Kriva je pa FIA, ker ni imela hrbtenice konkretno kaznovati človeka in je dopuščala takšno dirkanje. V času Sene/Šumija, bi šel dirkač do Maxa in bi ga okrog kepe 3x ali pa na gobec.

Vsak ima rok uporabe, Hamiltonu bo počasi potekel in Max-u bo tudi, noben ni večen in tudi rekord ne. Padli bodo Hamiltonovi rekordi, Maxovi in Šumijevi....

Sem že pred meseci povedal, RBR je naredil bolj dominanten dirkalnik kot pa Mercedes v svoji eri.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.946
6.987
113
Zadnji stavek je iz trte zvit, kdaj je moral rbr “odvit” motor, da ne bi izpadli prevec dominantni? Ce bi dali maxa iz ekipe bi perez dosegal cisto povprecne rezultate in celo blm bi se letos boril za naslov.

• Všeč mi je
Reactions: 8888