Abejžno. Moški pa ne igra nobene vloge in ne rabi prevzeti nobene odgovornosti? Predvsem tisti, ki "pazi"?Plačajo naj.Če je dala fračo naj plača posledice. Zastonj bi moral biti le za posiljene, mladoletne.
Abejžno. Moški pa ne igra nobene vloge in ne rabi prevzeti nobene odgovornosti? Predvsem tisti, ki "pazi"?Plačajo naj.Če je dala fračo naj plača posledice. Zastonj bi moral biti le za posiljene, mladoletne.
Ti vsakič znova kriviš in pozivaš k odgovornosti samo ženske.Seveda, samo ti zopet iščeš izgovore ne pa bistvo.
Evo, zopet.Ni res. V današnjem času in obveščenosti ima ženska vse niti v rokah. Če ne da, ker se dec noče zaščititi ne bo dala. Prav tako ima vse od tabletk do raznih drugih sredstev.
Stroški so minimalni napram več (deset)letnemu vzdrževanju rastline.Pa še nekaj. Kdo bo plačeval stroške evtanazije? Davkoplačevalci tako kot v večini primerov nepotreben splav?
In zakaj bi jaz plačal? Očitno si ti tist cepec, ker rad plačuješ!
Plačujem tudi za farje, pa ne morem nič za to.In zakaj bi jaz plačal? Očitno si ti tist cepec, ker rad plačuješ!
En bo našpukal, pol bodo pa razmislili če bodo radodajko še netepavaliJa, zdaj pa ti išči po celi vasi od koga je prijel?
Al pa recimo po blokih v sredi mesta.Ja, zdaj pa ti išči po celi vasi od koga je prijel?
Za tebe je žalitev, če napišem da naj splav lepo plačajo saj to ni bolezen, potem pa sem napisal razen posiljene, mladoletne in tiste katere zaradi zdravstvenih težav morajo splaviti?