Evropsko prvenstvo v košarki - Španija

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Tisti, ki krivite igralce, nimate pojma o profesionalnem športu. Za take napake, kot jih je delala naša reprezentanca v zadnjih dveh tekmah, je kriv lahko samo trener. Pipan ni motivator in to je to. Lakoviču zamerim neumnosti ala podaja navzven pri 2 sekundah do konca napada in podobne. Ni jih bilo malo. Naša reprezentanca je dokazala, da je sposobna priti med prve tri v Evropi. A zato potrebuje vrhunskega trenerja (obradoviæ?), dodatnega playa (Sani) in kvalitetno trojko (Milič). Na mene je največji vtis skozi prvenstvo pustil Rašo, ker tako dobro še nikoli ni igral. Smodiš je klasni igrač, ki pa je preveč zašpehan in lahko dobro odigra maksimalno 20 minut. Naslednji je Dragiæ, ki pa potrebuje izkušnje. Ostalih pet standardnih je tudi pustilo pozitiven vtis. Mladiči so bili na šolanju, ki jim bo koristilo kasneje.

Včeraj so nam zlomili srce, danes so ga še poteptali. Nihče jim ne bo očital borbenosti. Jutri me ne bo pred sprejemnikom, ker se moram spočiti.
Se podpišem pod tvoj post, razen komentarja o Smodišu glede zašpehanosti
confused-1.gif

Smodiš je masa in ne mišica. Mislim, da si prav razumel. Ima odlično tehniko, odlično se zna postaviti, mehka roka. A vseeno je dejstvo, da ima več maščobe kot mišične mase. Odriv je slabši od mojega. Sploh ga nočem kritizirat, ker je spoštovanja vreden igralec. A ostaja vprašanje, kaj bi lahko postal, če bi deset kilogramov sala nadomestil z mišicami. To razmerje oziroma pomanjkanje mišične mase (kakor želiš) je tudi krivo za njegove težave s hrbtom. Samo to sem hotel povedat, pa v bistvu sploh ne spada v kontekst te teme.
crazy1.gif

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Pipan je naredil samo eno zelo veliko napako - da Lakoviča ni dal na klop v zadnjih minutah.

Mene drugače ni nič šokiralo - zgodba kot vedno. Ponavlja se tudi v ostalih športih. Ko kmetič slovenček dojame, da bo dosegel nekaj res velikega, se mu začno tresti kolena/roke/gležnji/.... Kako to odpaviti, nimam pojma.

Žal mi je za vse, ki ste ob tem doživljali srčne infarkte. Jaz sem čekirala samo rezultate in zgodba je šla po ustaljenih tirnicah.

Stric

Slojoomla boss
21. jul 2007
143
14
18
Jaz danes raje nisem, tako, da nisem tako besen kot včeraj.

Še vedno pa pravim, da jih ni potrebno nič hvalit (baje se je govorilo že o nekem sprejemu v Sloveniji
stupid-1.gif
), pač pa enkrat za vselej postaviti neke realne cilje.
Glede na posameznike smo sposobni za medaljo in to bi moral biti cilj. Če ga dosežemo super, če ne pa adijo trener.

Če bo trener ostal Pipan, potem bodo igralci še naprej bojkotirali reprezentanco ( Udrih, Nachbar, Brezec)

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Resnici na ljubo je čisto OK, da so nekateri bojkotirali reprezentanco.

Z drugim se pa strinjam. Imamo dobro ekipo (tudi mladih) in če ni rezultata, bi mogoče koristilo vsaj konkretno sekanje glav.

Probajmo. Mogoče bo to premaknilo miselnost slovenčkov, ki jih imamo v ekipi.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik JPM pravi:
in hrvaska pred slovenijo...
grims-1.gif

Res je. Čestitke za današnjo prepričljivo zmago! To, da bodo Hrvati 5., Slovenci pa 8. je samo dokaz več, da tak sistem tekmovanja ni ravno pravičen. Vseeno je pa za vse enak.

SpEkTr

ex mroizo
19. jul 2007
1.549
36
48
44
Pri takih tekmovanjih, sistem le tega še nikoli ni bil pravičen..a [censored] ga
smile-1.gif

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Ne verjamem, da si klub kt je CSKA lahko privošči "zašpehane" igralce. Zato takim očitkom o Smodišču ne verjeti"

Rocky__

Zelenc'
4. sep 2007
9
0
1
Brežice
To o spehastem igralcu je pa res cist mem vsekal!
ne-ne-1.gif
Smodis je nas najboljsi igralec na prvenstvu ob Rasotu!

Vidmo pa da dve tocke (proti Grciji) lahko ločijo heroje od bedakov!

Slovenci nimamo zmagovalne mentalitete.. ok razen telovadcev, Copa, Petre Majdic!

Nazadnje urejeno:

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Tudi telovadci so že konkretno pokleknili pod pritiskom (Petkovšek v Sydneyu - res ne bi bilo treba).

Nazadnje urejeno:

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik JPM pravi:

pritozi se
17758-icon_confused.gif

Jebo tebe tvoj hrvatski ego, dosadan si že s temi svojimi opazkami na račun vsemogočnih hrvatov. Index je pravi forum zate.

Nazadnje uredil moderator:

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik Telefunken pravi:
Ne verjamem, da si klub kt je CSKA lahko privošči "zašpehane" igralce. Zato takim očitkom o Smodišču ne verjeti"

Ojoj, poudaril sem večkrat, da je kljub zašpehanosti vrhunski igralec. In ni edini. Remember Charles Barkley?

Stric

Slojoomla boss
21. jul 2007
143
14
18
Tole o Smodišu je res mimo.

Mislim da si on poleg Rašota in Dragiča edini zasluži pozitivno oceno.
Sem mislil vključiti tudi Slokarja, ampak a je on sploh igral zadnje tri tekme ...
confused-1.gif

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
> Sem mislil vključiti tudi Slokarja, ampak a je on sploh igral zadnje tri tekme ...

Mah, Slokarja Pipan ni dajal igrat, sicer sam ne vem zakaj, ker model ma "jajca" in zna igrat.