Citat:
Uporabnik Car pravi:
Se podpišem pod tvoj post, razen komentarja o Smodišu glede zašpehanostiCitat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Tisti, ki krivite igralce, nimate pojma o profesionalnem športu. Za take napake, kot jih je delala naša reprezentanca v zadnjih dveh tekmah, je kriv lahko samo trener. Pipan ni motivator in to je to. Lakoviču zamerim neumnosti ala podaja navzven pri 2 sekundah do konca napada in podobne. Ni jih bilo malo. Naša reprezentanca je dokazala, da je sposobna priti med prve tri v Evropi. A zato potrebuje vrhunskega trenerja (obradoviæ?), dodatnega playa (Sani) in kvalitetno trojko (Milič). Na mene je največji vtis skozi prvenstvo pustil Rašo, ker tako dobro še nikoli ni igral. Smodiš je klasni igrač, ki pa je preveč zašpehan in lahko dobro odigra maksimalno 20 minut. Naslednji je Dragiæ, ki pa potrebuje izkušnje. Ostalih pet standardnih je tudi pustilo pozitiven vtis. Mladiči so bili na šolanju, ki jim bo koristilo kasneje.
Včeraj so nam zlomili srce, danes so ga še poteptali. Nihče jim ne bo očital borbenosti. Jutri me ne bo pred sprejemnikom, ker se moram spočiti.
Smodiš je masa in ne mišica. Mislim, da si prav razumel. Ima odlično tehniko, odlično se zna postaviti, mehka roka. A vseeno je dejstvo, da ima več maščobe kot mišične mase. Odriv je slabši od mojega. Sploh ga nočem kritizirat, ker je spoštovanja vreden igralec. A ostaja vprašanje, kaj bi lahko postal, če bi deset kilogramov sala nadomestil z mišicami. To razmerje oziroma pomanjkanje mišične mase (kakor želiš) je tudi krivo za njegove težave s hrbtom. Samo to sem hotel povedat, pa v bistvu sploh ne spada v kontekst te teme.