Evropsko prvenstvo v košarki - Španija

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik Stric pravi:
Tole o Smodišu je res mimo.

Mislim da si on poleg Rašota in Dragiča edini zasluži pozitivno oceno.
Sem mislil vključiti tudi Slokarja, ampak a je on sploh igral zadnje tri tekme ...
confused-1.gif

Še enkrat poudarjam - njegov izgled in konstitucija nimata nobene zveze z njegovimi predstavami in oceno njegove igre.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik JPM pravi:

zaljenje in jebanje?opa.seljak en.to je dejstvo ne ego.
smirk-1.gif
na koncu koncev te nihce ne sili da beres moje poste.mora pa bolet da bo hrvaska spet pred slovenijo,bos prezivel?

Ne boli, brez skrbi. Dokler nas hrčki ne premagate na tekmi, ste lahko zaradi mene prvaki, pa bom še vedno trdil da smo boljši.

Nazadnje uredil moderator:

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Nekdo se je na FIBI odločil, da si Francozi bolj zaslužijo iti na OI kot Slovenci. Kako naj se človek jezi na igralce, ko pa sodniki tako očitno KRADEJO Slovencem? Se je Klobučar z nogo dotaknil žoge ali se je morda Francoz? Gomis izbije žogo Lakoviču, žoga za Francoze? Tehnična Pipanu - ponovno proti Francozom. Piskajo nam osebne za vsak klinčev dotik. Spisek napak je zelo dolg. Najbolj mi je žal Dragiæa - upam da poškodba ni hujša in da bo lahko hitro okreval. Če bomo 8., si bomo krivi sami, a vseeno - zakaj je treba pomagat "velikim" reprezentancam?

lordinho

Pripravnik
3. avg 2007
155
0
16
MB
ksz
Kak sem se zdaj nasmejal, ko je Vilfan rekel ½zdaj pa je treba Turiafa kar na gobec½ pol pa se je na veliko opravičeval.
hysterical-1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik alcyx pravi:
Uuu presenetljiva zmaga slovenija.

Torej če španci zmagajo gremo lahko na kvali. turnir za OI?

V vsakem primeru gremo na kvalifikacijski turnir. Španija lahko tudi izgubi, v kar pa močno dvomim.

Našim fantom čestitke za tole partijo. Odigrali so fenomenalno zadnjo četrtino in pokazali da znajo igrati vrhunsko. Lakovič je bil v drugem polčasu fenomenalen, hvale vredna pa je predvsem igra organizatorja (7 asistenc danes), čeprav je tudi metal zelo dobro. Rašo je zame še vedno glavni naš igralec na tem prvenstvu. Nikoli si nisem mislil, da ima to v sebi.

Sodniki so zadnjih dvajset minut sodili dobro, brez večjih napak.

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
težka bo, ker nas je večina bojkotirala ogled tekme. Drugače pa čestitke fantom, samo nekje na dnu mi bo ostal spomin na tekmo z grčijo. jebiga!

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
To je bil Žibrat
smile-1.gif

Kako bo danes, lincanje ali opevanje reprezentance?
evil.gif

Nič od tega. Igrati znajo, talenta zelo veliko, manjkajo trener-motivator, vrhunski play (še ubogi Dragiæ je poškodovan) in kakovostna trojka. Potem smo lahko v polfinalu vsakega turnirja.

blackman

Pripravnik
2. sep 2007
230
13
18
Citat:
Uporabnik JPM pravi:

mora pa bolet da bo hrvaska spet pred slovenijo,bos prezivel?

Če ste vi 6. in mi 7., še ne pomeni da ste evropski prvaki. Naj še spomnim da imate vi strašne 3 zmage, pa še to je ena prosti autsiderjem
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Želel bi, da Litva danes zmaga v tekmi za tretje mesto in si zagotovi OI. Z Grki znamo igrati, Litva nas zaenkrat premaga kadarkoli. Če gredo na kvalifikacijski turnir Grki, imamo več možnosti za uvrstitev na OI.

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Ne vem zakaj, ampak druge najbolj pomembne tekme na prvenstvu (boj za bronasto odločije) se ne prenaša nikjer, ne TV SLO, ne ŠPORTKLUB, ne HTV, ne DSF. Mah sramota, raje se predvaja posnetke atletike
uf-1.gif
.

Ekipa SLO se mi drugače zelo dopade, manjkata še recimo Breza in Nachbar in to bi bilo to. Šminkerja Bečiroviča in Udriha pa pravzaprav ne potrebujemo oziroma bi bila v tej reprezentanci odveč.

Aja, ne smem pozabit, da potrebujemo še kakšnega dobrega športnega psihologa, da bi znal igralce pripravit na zadnje minute.
cheer.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Kaj se ti je pa Sani zameril? Potrebovali bi točno njega, IMHO. Boljšega pa žal nimamo.

blackman

Pripravnik
2. sep 2007
230
13
18
Točno, manjka še Sani namesto tamalega Lorbka in Milič namesto Jagodnika in je raprezentanca kompletna (no Jagodnik je lahko na klopi
grin1.gif
)

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Da vidimo, če bo Grkom tudi tokrat uspelo. Dobrih pet minut do konca, Litva spredaj 12 točk.
evil.gif

ajvanho

Pripravnik
3. sep 2007
463
6
18
Danes pa ni slišati dosti tistih, ki ste tako pljuvali po Lakoviču še včeraj. Pa ne, da bi ga zagovarjal, ampak rad bi videl vse vas, ki imate toliko čez njega, kako bi igrali v povprečju 34 minut na tekmo in sicer 9 tekem v 13 dneh. Pojma nimate, koliko kondicije je potrebno imeti, da človek iga tako, kot je Jaka na tem prvenstvu odigral. Prevečkrat smo bili razočarani in tudi tokrat je bilo tako, vendar pa, če pogledamo realno, tudi če bi premagali Grke, mislite, da bi nam uspelo proti Špancem v polfinalu in nato proti Litvi za 3.mesto ? Mislim, da ne, kar pomeni, da bi bili še vedno 4 in na istem, kar se OI turnirja tiče. Meni se zdi veliko bolj pomembno to, da je (kot je že nekdo prej napisal), Litva zmagala in se bomo proti Grkom lažje borili, kot proti Litvi, pa tudi Nemcev ne gre pozabiti. Mnogo lažje jih bo premagati, kot pa današnje Francoze, ki so me popolnoma razočarali. Redko katera evropska ekipa ima take atlete (nigerje
smile-1.gif
), na obeh tekkmah proti nam so jim še sodniki stali ob strani, pa so vseeno obakrat pušnili in s tem so izločeni iz OI turnirja. Našim kapo dol za obe predstavi proti petelinom.
Bi pa rad omenil še malo sojenje na tem prvenstvu. Zelo mi je bilo všeč, ker so sodniki puščali moško igro (kot v NBA), vendar kaj vse so piskali proti našim fantom, o tem bi se dalo narediti pravo kompilacijo. Res ne vem, a en Nowitzki al pa Parker res lahko delata vse, pa ni prekrška, na njih pa je bilo polno ´ženskih´ prekrškov, sojenih našim fantom, tega res ne razumem, zakaj je tako. Slovenska košarkarska imena so zelo uveljavljena v svetu in tega si sodniki ne bi smeli privoščiti. Kakorkoli že, jaz sem zelo vesel, da je našim uspelo doseči 7 mesto in s temi fanti bi računal tudi v bodoče. Tiste pichke, ki vedno najdejo kakšne izgovore za neigranje v naši reprezentanci, pa naj kar ostanejo doma še v bodoče. Lahko jih je krepko sram. Še moje ocene naših igralcev na tem prvenstvu: Nesterovič 5, Lakovič+Smodiš+Dragič+E.Lorbek 4 (slednji me je zelo pozitivno presenetil), Slokar+Jagodnik 3, D.Lorbek 2, ostali so premalo igrali, da bi jih lahko ocenil.
Za zaključek: fantje so pokazali veliko več, kot je bilo realno pričakovati, kljub porazu proti Grkom (tipično slovensko so se fantje pokakali) in posledično proti Nemcem, so pa danes pokazali svoj pravi obraz proti Frančekom.

Živela Slovenija
cheer.gif