Evropsko prvenstvo v košarki - Španija

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Ja sem gledal celo tekmo... čist tko... nasprotnik je bil aktualni Evropski prvak. Ena najmočnejših ekip v evropi in svetu. A ti dejansko verjameš, da celo tekmo ne bodo trojke zadel al kaj?

Nima veze... Slovenija je presegla vsa pričakovanja. In to, da po izgubljeni tekmi jebeš mater celi ekipi je najbolj debilna stvar, kar jih lahko narediš. Potrudli so se po najboljših močeh.. mal je popustila koncentracija pa se hitr stopi prednost. Očitno si hudičevo naiven, če verjameš, da je v košarki 15 pik prednosti veliko. Vsaj proti takemu moštvu kot je Grčija.

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Odlično so igrali in mislim, da bodo tudi še v nadalnje! Fantje so dobri in so prijetno presenetili. Nekaj potez je bilo na koncu res obupnih, ampak tako pač je. Pred začetkom ni nihče tega pričakoval, tako, da....

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
ja sej pač če je to da so se usrali njihova "borba po najboljših močeh" je pač to to,,,,in zakaj za vraga ne morete sprejeti poraza....res pa je da so izgubili na beden način...

zelo me pa moti ta odnos nekaterih!!!! dokler so zmagovali so bili carji zdej ko so izgubili proti Grkom pa so največji kekci in bedniki na tem svetu..... jao jao....namesto da jih sedaj podpiramo še naprej da se čim bolje uvrstijo jih je takoj treba skurcat...to je žalostno res!!!

Nazadnje urejeno:

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Fak... ne morem verjet kakšne navadne pičketine ste. Lakovič po prvi tekmi največji car, ekipa najboljša, sposobna za evropskega prvaka... zdej pa jokate tukaj. To je šport... še kakšne večje razlike so zapravla moštva.

Lakovič je imel danes enako nalogo kot na tekmi proti Italiji... a ni zanimivo kako malo je treba, da ga kujete v oblake ali pa spljuvate. Kar se mene tiče se je slovenska reprezentanca prikazala nasplošno v dobri luči na tem evropskem prvenstvu.

navadni šupki ste... ekipo se podpira v dobrem in slabem

Se podpišem. Pa folk, ki pljuvate čez Pipana in ostale igralce. A mi lahko nekdo pove kateri trener je že več dosegel z našo reprezentanco. Mu nihče ne seže niti do kolen, pa so bili že nevemkakšni trenerji in nevemkakšne ekipe.

Pa še to.Vsi pozabljate, da se je igralo z Evropskimi prvaki in svetovnimi podprvaki in kdor je lani gledal kako je popolnoma enaka grška ekipa nalomila američane v polfinalu se zaveda, da nas je premagala ena izmed najboljših treh svetovnih ekip.

Zato ne pljuvajte, ampak priznajte, da smo gledali odlično tekmo, ki pa smo jo nažalost izgubil.

Tudi sam sem razočaran, da že dolgo ne tako, samo zato ne bom pljuval čez igralce, ki me že celo evropsko prvenstvo razveseljujejo z odličnimi igrami.

lp

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
Mi podpiramo ekipo, Pipana pač ne. Igralci so se trudili po najboljših močeh, dali vse od sebe in jim težko kaj očitamo. Vloga trenerja pa je da odloča kakšna peterka bo na igrišču, da pravočasno zamenja nerazpoložene igralce in jim daje navodila za kritične trenutke. Pipan je dones dokazal da je pravi "biser"
jezen.gif

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Motiš se. Pipan je res naredil največ, poleg tega je pripeljal letos igralca Jagodnika, ki je marsikje pomagal, Dragiču je namenil veliko minutažo,...
Jebot ga, krivite igralce, oni sestavljajo igro, samo se niso dovolj dobro branili! Kaj bi mogu Pipan priteči na igrišče al kaj?!!!

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
No ko si tako pameten glede Pipana, pa povej koga bi moral zamenjati s kom?
A bi moral it Lakovič na klop, pa Klobučar na igrišče?

lp

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Jebiga ga, bomo pač imeli 5. mesto, če bodo hoteli, vsaj bo nek napredek.

Nam pa je celo prvenstvo manjkalo par igralcev, tudi to je...Dovolj bi, da bi imeli Bečiroviča in bi še lažje zmagovali, celo dobili to tekmo!

Nazadnje urejeno:

Stric

Slojoomla boss
21. jul 2007
143
14
18
Ma dejte no, ne morem verjet.

Sploh ni čudno, da vedno izgubimo vse pomembne tekme, če smo zadovoljni z malim.
Naj mi kdo zdaj reče, da so Grki boljša ekipa od Slovenije. NISO!!!
So odlični, ampak na turnirju tega do sedaj niso pokazali. Kdor spremlja basket ve, da njihova letošnja igra ni niti blizu lanski s SP.

Naši so igrali odlično, to jim ne oporekam. Ampak, da izgubijo tekmo na tak način, tu pa ni opravičila.
Enostavno nimamo in kot kaže nikoli ne bomo imeli igralca, ki ima jajca in ki vodi ekipo takrat, ko je najbolj potrebno.

A ste videli Papavukasa. Cel turnir nič od njega, danes tri četrtine nič, na koncu pa razbije vse naše beke.

In kdor hvali Pipana, ta res nima pojma o košarki.
Pomisli, kakšno generacijo košarkarjev je imel zadnja leta in kaj je dosegel. 2x četrtfinale na EP.

Over and out.

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
Aja pa še to. Takšne obrambe, kot jo letos igrajo naši, nima nobena ekipa.
In kdo naj bi imel največje zasluge za obrambo. Če mene vprašate je to trener.
Če se pogleda koliko asistenc ima ekipa na tekmo, naši jih imajo vedno več od nasprtonika.
To pomeni, da ekipa igra kombinatorno in tudi to je zasluga trenerja.

lp

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
Sej ne rečem, da ni dobro vodil par tekem, samo zatajil je na najbolj pomembni. Po takih končnicah se ločijo odlični in povprečni, da ne rečem podpovprečni trenerji.
Sicer pa Grkom vsa čast za tak preobrat
aplauz.gif
, So že na tekmi proti Hrvaški pokazali da grizejo in se borijo do konca. In to hudičevo uspešno !

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
PM (sorry ker kolnem), sem pozabil na košarako in vžgem TV > 1.40 minute do konca. Vodimo 61:53 (tako nekako), super, si mislim, zmaga je naša, ni debate. Razlika je gromozanska.
nahrung002.gif

A tedaj polom.
Mamu jim, a ni znal 20 sekund do konca pri vodstvu samo žogo držat
10.gif

In sedaj pa res nikoli več ne bom gledal športa.
17758-icon_confused.gif

Škoda res. Takšnega zaključka si nebi smeli privoščiti. So pa roko na srce tri četrtine odigrali super in če temu prištejemo še prejšnje predstave na prvenstvu, jim lahko samo zaploskamo. So se pa kot vedno posrali na koncu. Tu smo pa ponavadi na istem v vseh timskih športih. Samo upam, da bodo zgrabili priložnost za kvalifikacije.

Rocky__

Zelenc'
4. sep 2007
9
0
1
Brežice
Full so me razveselili na prvih tekmah.Sedaj so pa vse potolkli v 2 minutah. Manj bi bil razocaran da so sli po prvem delu domov. Krivca sta samo dva LAKOVIC IN PIPAN! Zdaj ce je Pipan reko naj pri zaostanku za 1 tocko vrze Lakovic za tri tocke je zrel za umobolnico
stupid-1.gif

Skoda. Upam da se uvrstijo na nasl EP ter OI, saj mislim da ta ekipa lahko da in ce so mi ze vzeli par let zivcev mi jih bodo na naslednjih prvenstvih vrnili!!! Saj mamo se mlado ekipo!!!
17758-icon_confused.gif

GO SLOVENIJA in glave pokonci!!!
srce-1.gif

Nazadnje urejeno:

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
če temu prištejemo še prejšnje predstave na prvenstvu, jim lahko samo zaploskamo.

Z Nesterovičem,(Slokarjem),Smodišem,Lakovičem.

se šališ?

ne reče, da bi ravno morali biti prvi, ampak tole....
bonk.gif

če bi bili zraven, še Brezec, Nachbar,Udrh in Milič... potem pa je edino zadovoljiva le zlata medalja....
Slovenija je za Srbijo druga država z največ neameriškimi igralci v NBA.

Mi(trenerji in odgovorni v kzs) pa vedno postavljamo neke nizke cilje, da se peremo pred janostjo.

Roko na srce (na qurac pizzda jim materina), po imenih, kdo je jači od nas - mislim,če smo v polni postavi....

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Aleš Pipan, selektor Slovenije:
"Nesrečen poraz, za katerega krivdo prevzemam nase. Igralci so dali vse od sebe na igrišču kot izven njega. Celo tekmo smo kontrolirali. Na koncu je sledil padec, izgubili smo nekaj žog, kar so izkušeni Grki izkoristili. V zadnjem napadu smo se dogovorili, da Jaka odigra pick'n'roll in po globini poišče Raša ali po širini Smodiša."

V zadnjem napadu smo se dogovorili, da Jaka odigra pick'n'roll in po globini poišče Raša ali po širini Smodiša."