Evropsko prvenstvo v košarki - Španija

zgrabljenec

Fizikalc
4. sep 2007
1.524
0
36
MS ali LJ
Podpis!
aplauz.gif

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Sramota za Slovenijo. Dokazali so celemu svetu da nimajo jajc in so seronje. Zadnje 3 minute pri +16 bi še "moštvo" učencev od 5-8 razreda lokalne osnove šole dobilo.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik lovelove pravi:
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
če temu prištejemo še prejšnje predstave na prvenstvu, jim lahko samo zaploskamo.

Z Nesterovičem,(Slokarjem),Smodišem,Lakovičem.

se šališ?

ne reče, da bi ravno morali biti prvi, ampak tole....
bonk.gif

če bi bili zraven, še Brezec, Nachbar,Udrh in Milič... potem pa je edino zadovoljiva le zlata medalja....
Slovenija je za Srbijo druga država z največ neameriškimi igralci v NBA.

Mi(trenerji in odgovorni v kzs) pa vedno postavljamo neke nizke cilje, da se peremo pred janostjo.

Roko na srce (na qurac pizzda jim materina), po imenih, kdo je jači od nas - mislim,če smo v polni postavi....

No to se pa strinjam. Če bi bila naša reprezentanca v polni postavi, se lahko (vsaj po imenih) kosajo s katerokoli evropsko reprezentanco. Tudi zdaj, ko so manjkali 4 igralci in je bil eden poškodovan, so igrali za moje pojme dobro. Na drugem evropskem prvenstvu gremo pa itak na medalje
grin1.gif

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Citat:
Citat:
Uporabnik lovelove pravi:
Citat:
če temu prištejemo še prejšnje predstave na prvenstvu, jim lahko samo zaploskamo.

Z Nesterovičem,(Slokarjem),Smodišem,Lakovičem.
se šališ?

Ja šalim se, slabi smo bili celo prvenstvo
stupid-1.gif

Nisem rekel, da smo bili slabi celo prvenstvo
ne-ne-1.gif

samo ploskanje jim pa vseeno ne gre
tongue-1.gif

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
OK sem se mal pomiril. Gremo sedaj gledat in navijat za naše, da še 1x premagajo nemčijo.

Glede včeraj pa odličnih 37 minut, na koncu pa slabo vodenje Pipana, ter zadnja zajebana akcija Lakoviča za zmago.

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Kaj eni ste neumni? Sem vam pripoal prej kakšen je bil dogovorjen potek zadnjih 7 sekund. LAkovič naj bi podal Nesteroviču pod koš ali Smodišu na bok in eden od njiju bi metal. Je pa ponavadi tako, da so glih onadva bila dobro dobrita, Lakovič pa je imel v glavi samo 7 sek. in je pač reskiral sam, ker vsako podajo verjetno ki bi naredil, bi lahko pol zmanjkalo časa.

Se pa vidi kakšni navijači ste. Razumem da ste včeraj bili jezni in prekolnili vse živo. Danes pa še naprej mlatite buče. Treba je še naprej navijat, ostal bo grenak priokus, Pipan bo ostal, ker je do sedaj naredil največ, igralce imamo, tisti ki so zatajili letos so rekeli da drugo leto bodo. Torej dejmo še danes zmagat pa se vidimo drugo leto. Upam, da se bodo danes odolžili za včeraj.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran

Kaj eni ste neumni? Sem vam pripoal prej kakšen je bil dogovorjen potek zadnjih 7 sekund. LAkovič naj bi podal Nesteroviču pod koš ali Smodišu na bok in eden od njiju bi metal. Je pa ponavadi tako, da so glih onadva bila dobro dobrita, Lakovič pa je imel v glavi samo 7 sek. in je pač reskiral sam, ker vsako podajo verjetno ki bi naredil, bi lahko pol zmanjkalo časa.

Nimaš pojma. Je Vilfan lepo povedal, da bi morala Lakovič in Nesterovič odigrati pick'n'roll.

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Zgleda da naši hočejo dobiti pohvalo za podarjene zmage in fer igro.

Jutri pa Francija, ah ja . . .

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Tisti, ki krivite igralce, nimate pojma o profesionalnem športu. Za take napake, kot jih je delala naša reprezentanca v zadnjih dveh tekmah, je kriv lahko samo trener. Pipan ni motivator in to je to. Lakoviču zamerim neumnosti ala podaja navzven pri 2 sekundah do konca napada in podobne. Ni jih bilo malo. Naša reprezentanca je dokazala, da je sposobna priti med prve tri v Evropi. A zato potrebuje vrhunskega trenerja (obradoviæ?), dodatnega playa (Sani) in kvalitetno trojko (Milič). Na mene je največji vtis skozi prvenstvo pustil Rašo, ker tako dobro še nikoli ni igral. Smodiš je klasni igrač, ki pa je preveč zašpehan in lahko dobro odigra maksimalno 20 minut. Naslednji je Dragiæ, ki pa potrebuje izkušnje. Ostalih pet standardnih je tudi pustilo pozitiven vtis. Mladiči so bili na šolanju, ki jim bo koristilo kasneje.

Včeraj so nam zlomili srce, danes so ga še poteptali. Nihče jim ne bo očital borbenosti. Jutri me ne bo pred sprejemnikom, ker se moram spočiti.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Predlagam bojkot gledanja in obiskovanje slovenske košarke. Ko jih jebe.
Naj gredo že danes domov ker nam bodo jutri itak spet sramoto naredili proti Franciji.

Edini ki se letos nimajo kaj za sramovati je Dragič, Slokar in Smodiš. Lakovič naj se pa sam pobere ker je preveč napihnjen ratal za košarko.

Ekipo imamo dobro, trenerja pa ne! Trener bi moral znat sestavit ekipo v takih trenutkih.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Se strinjam... ko jim ne gre, najbolš da vsi bojkotiramo košarko slovensko... ko se bodo pa spet boril za evropski vrh, naj pa sporočijo, da bomo pogledal, če so se ti nesposobneži kaj navadl
smirk-1.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.502
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Tisti, ki krivite igralce, nimate pojma o profesionalnem športu. Za take napake, kot jih je delala naša reprezentanca v zadnjih dveh tekmah, je kriv lahko samo trener. Pipan ni motivator in to je to. Lakoviču zamerim neumnosti ala podaja navzven pri 2 sekundah do konca napada in podobne. Ni jih bilo malo. Naša reprezentanca je dokazala, da je sposobna priti med prve tri v Evropi. A zato potrebuje vrhunskega trenerja (obradoviæ?), dodatnega playa (Sani) in kvalitetno trojko (Milič). Na mene je največji vtis skozi prvenstvo pustil Rašo, ker tako dobro še nikoli ni igral. Smodiš je klasni igrač, ki pa je preveč zašpehan in lahko dobro odigra maksimalno 20 minut. Naslednji je Dragiæ, ki pa potrebuje izkušnje. Ostalih pet standardnih je tudi pustilo pozitiven vtis. Mladiči so bili na šolanju, ki jim bo koristilo kasneje.

Včeraj so nam zlomili srce, danes so ga še poteptali. Nihče jim ne bo očital borbenosti. Jutri me ne bo pred sprejemnikom, ker se moram spočiti.
Se podpišem pod tvoj post, razen komentarja o Smodišu glede zašpehanosti
confused-1.gif