Evropsko prvenstvo v košarki - Španija

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Hræki so ko Honda. Tud če jih kdo premaga, so še vedno (naj)boljši.

zgrabljenec

Fizikalc
4. sep 2007
1.524
0
36
MS ali LJ
- u četvrtfinalu najviše bih voljeli Slovence, lako čemo jih pregazit
hysterical-1.gif

Me zanima kaj bodo govorili takrat, če dobijo naše in jih ti premagajo...
aplauz.gif

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Ne vem no, jst sem zdele gledu drugi polčas in se mi komentatorja sploh nista zdela grozna. Zdi se mi, da so šli še samemu komentatorju (po glasu sodeč ta mlajšemu) hrvati na parketu na k. Prav kvaliteto ekipe je dal pod vprašaj in neprestano ponavljal njihove napake. Čez sodnike nisem slišal nič, razen pri eni blokadi naj sodniki ne bi piskali.
Ob polčasu, ko je na kratko pokomentiral še Vilfan, so našim tudi lepo čestitali.....Kaj pa vem no.

ajvanho

Pripravnik
3. sep 2007
463
6
18
Nisi me dobro razumel, ne govorim o današnjem komentiranju na HTV (BTW ta mlajši je bil nekdanji trener Krke Neven Spahija
smile-1.gif
), govorim o splošnem komentiranju hrvatarjev, ki komentirajo kakršnkoli kolektivni šport, v katerem nastopajo hrvaški športniki. Tudi oni imajo seveda vrsto odličnih športnikov na vseh frontah, vendar to, kako se duvajo ves čas, pa je nekaj nenormalnega. Če izgubijo za eno piko, potem (kod nas nema hemije iako smo bolji od njih, u to nema sumnje), če pa zmagajo za piko (kako smo jih rasturili), to še pri Srbih ne slišiš...

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Citat:
Uporabnik ajvanho pravi:
...BTW ta mlajši je bil nekdanji trener Krke Neven Spahija
smile-1.gif
...
BTW, to ni trener Neven Spahija ampak novinar SN (?) Neven Betričeviæ.

Ave!

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Od vseh možnosti imam najraje Ruse, potem Grke in na koncu Hrvate. Čeprav smo boljši od Hrvatov, so sosedski dvoboji vedno nekaj posebnega in najmanj bi si želel pušiono od njih. Grki so v vzponu, Rusi pa so premagljivi.

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Torej, če Izrael danes izgubi in mi jutri zmagamo imamo Hrvate?

Nazadnje urejeno:

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Danes gre za "izbiro" tekmeca - Grčija ali Hrvaška. Zdaj vsaj vemo, da bosta tako Slovenija kot Litva igrali na zmago, saj si ne eni ne drugi ne želijo Grkov.

renaultfan

Zelenc'
30. avg 2007
25
0
1
Torej si lahko obetamo pravo poslastico!
cheer.gif

Upam na zmago naših in potem tekmo s hrvati, katere pošljemo domov mi pa v polfinale.

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
....in nato v polfinalu spet nabijemo Ruse ali Francoze. Vse to nas pripelje do finala, kjer srečamo domačine Špance in jim vzamemo skalp v zadnji sekundi tekme.
cheer.gif

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Evo še mal trade mark kockastega optimizma:
confused-1.gif

ajmo sad malo za ozbiljno.
litavci za nas uopæe nisu takav bauk kao što neki misle. napokon bi to mogla bit ekipa s kojom æemo se moæi lako mečirat. litavci nisu atletski toliko moæni kao rusi, nemaju poletnost španjolaca, nemaju beton obranu kao grci. dakle može se s njima apsolutno igrat i uopæe nisam toliki pesimista. oni također nemaju čovjeka( kao i mi) koji može naparvit puno štete u igri leđima košu. braæa lavrinoviæ puno igraju licem košu, javtokas je sila od krumpira ustvari čisti balvan( kad je god u prilici postiæ lagani poen treba ga faulirat), songaila isto voli dosta igrat licem košu, ima snagu, ali nije previsok tako da ga se može bez problema pokrit. dakle igra njihove unutarnje linije bi nam trebala odgovarati i ako repeša bude pametno birao tu možemo čak steæi i prednost.
njihov trojac u vanjskoj liniji stvarno igra dobro. jasikevičius je jasno motor, ali ako mu se puše za vratom nije nezustavljiv. ako zaustavimo njega puno smo napravili to je jasno. treba definitvno koncentrirat obranu na sarunasa. osobno meni je njihov najdraži igrač šiška, kompletan igrač i uvijek prava ravnoteža na terenu. igrača kvalitete jasikeviciusa i šiške mi realno nemamo. kaukenasa moram priznat ne znam dovoljno. jasaitis i kleiza su dobre trojke i bilo bi dobro kad je potonji u igri da ga pruzme roziæ.
uglavnom litavci ne igraju neku ludu obranu i ta činjenica æe nam odgovarati jer neæem ose toliko mučit za poene pa æemo više bit koncentrirani na obranu koja mora bit na najvišem moguæem nivou ako želimo proæi. litavci igraju jednu dosta riskantnu košarku pa one amplitude od kad povedu +20 pa se vrate u egal nisu slučajne. ako ih ograničimo u napadu odnosno skratimo njhove napadačke moguænosti za 15-20% možemo apsolutno bit u igri za pobjedu. nama bi čak njihova igra morala odgovarati. možda se neæete složit, ali vidim naše šanse ovdje. barem 45%. neka stručnija gospoda shvili i joke daju svoje mišljenje. jesam li bar malo na pravom putu.

ako æemo sa slovenijom onda je polufinale sigurno

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik mhmm pravi:
Evo še mal trade mark kockastega optimizma:
confused-1.gif

.......
ako æemo sa slovenijom onda je polufinale sigurno
Tako "lako æemo" razmišljanje je naš največji zaveznik.
Sicer pa pri Hrvatih letos res ne veš kaj te čaka, zgubijo z Latvijo in Izraelom, premagajo Španijo, držijo Grke do zadnje sekunde in skoraj tri četrtine parirajo Rusom.