Evropsko prvenstvo v košarki - Španija

Floki

Guru
6. sep 2007
10.110
3.170
113
Sramota,res sramota.............................................za Švabe...

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik s22b pravi:
Se strinjam in še Vidmar, Klobučar, Čebular so lahko igrali in videli, da ni mačji kašelj.

Hehe, mularija je hudo pokvarila statistiko.
10.gif

Lakovič - neverjetno, desetka.
Nesterovič - dve blokadi Nowitzkemu, odlično v obrambi, odlično v napadu, desetka.
Smodiš - CAR, čista desetka. Sodniki so Nowitzkemu puščali precej grobo igro, njemu ne. Vseeno brez dvoma MVP dvoboja.
Dragiæ - mudonja, to bo še igračina, kar 7 skokov.
Slokar - odlično, mehka roka, škoda za osebne napake.
Jagodnik - ne morem verjeti, kako dobro igra.
Ostali iz standardne ekipe (brez mladičev) - tudi dobro.

Kot ekipa delujejo nepremagljivo. Ima me, da bi šel v Madrid. Občutek imam, da ne bi šel zaman...

Gremo naši!
cheer.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
na Lakoviču je stalen pressing, totalno tudi po celem igrišču. Taktika vsakega nasprotnika do sedaj je bila, da Lakoviča utrudi. Kolikokrat je lahko sploh neovirano metal.

Res je naredil nekaj napak, ampak kapo dol za dosedanjo igro

Podpis!

Jeri

Fizikalc
2. sep 2007
584
172
43
40
Hehehe noroooo:D
Komentar mojega očeta po prvem polčasu:"To je en trik, nemci so to en trik izvedl, ne morjo tak slabo igrat, ne morem vrjet"
hysterical-1.gif

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik Robbit pravi:
Sicer igra 32 minut na tekmo, samo vseeno
http://www.eurobasket2007.org/...atCat=Turnovers
hysterical-1.gif

Ne vem kaj je tu smešnega. Vsak, ki ima malo pojma o košarki, ve da smo na polžaju playa zelo tanki, po poškodbi Æapina smo "prozorni". Si gledal tekme, na Lakoviču je stalen pressing, totalno tudi po celem igrišču. Taktika vsakega nasprotnika do sedaj je bila, da Lakoviča utrudi. Kolikokrat je lahko sploh neovirano metal.

Res je naredil nekaj napak, ampak kapo dol za dosedanjo igro.
Vsak, ki ima kaj pojma o košarki ve, da Jaka velja za "banko" in niti Nostradamus si pred evropskim ne bi upal napovedati, da bo Jaka prvi po izgubljenih žogah na EPju. To je bilo tako mogoče malce smešno.
Drugače pa Jaka ni prvič doživel velikega pritiska in pressinga, tega je navajen, kot eden izmed nosilcev igre največjih evropskih klubov. Nimaaa vezeeee.

Bravo naši
cheer.gif

HS2K

Pripravnik
23. jul 2007
251
0
16
He he, kok sem vesela da smo jih namazal!
aplauz.gif

Še Litvance, potem pa ne bo več zanimiv gledat. Predobri...
grin1.gif

clarus

Pripravnik
5. sep 2007
35
0
6
Sej jutri lahko mirno zgubijo. Da vidmo kako to zgleda. Potem pa 3 zmage......... pa smo prvaki

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Seveda da niso tako pomembne zmage zdaj, kot bo tistav četrtfinalu. Z zdajšnjimi zmgami pa si vsekakor lahko pridobimo lažjega nasprotnika, sicer samo na papirju. Sem pa zasledil zanimivo izjavo na hr forumu...

"..svaka čast slovencima.. ..ali žao mi ih je što æe ispasti u četvrtfinalu ako nalete na nas.."

Upam, da bo ravno obratno. Pa raje vidim, da zmagajo naše najljubše sosede kot pa Grke, čeprav so Grki kjub letošnjim porazom zelo močna reprezentanca.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Hrvati so vedno neugodni.

Premagajo lahko tudi ZDA, popušijo pa proti Angliji. In ob morebitni tekmi proti nam, bi se max. pripravili. Poleg tega bi se maščevali za zadnji poraz.

Če se ne motim, prvi v naši skupini dobi al Portugalsko al pa Izrael. Je tako?

rollingstones

800. registrirani uporabnik
3. sep 2007
514
0
16
Rožna dolina
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Če se ne motim, prvi v naši skupini dobi al Portugalsko al pa Izrael. Je tako?

Motiš se...
jezen.gif

Citat:
Ne glede na to, ali bomo prvi ali drugi, namreč kaže, da bo naš nasprotnik Rusija, Hrvaška ali Grčija.
Pomembno je, da to nista Španija in Litva. Vse drugo je v rokah naših fantov.

Peter Vilfan

Najmanj si seveda želim Rusije. Mislim, da bi bili Grki kar ugoden nasprotnik, če se temu sploh lahko tako reče,
glede na to, da so tekme na izločanje poglavje zase!
uf-1.gif

Lp...

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Ne, se ne. Sem jih gledal, znajo na cajte zelo dobro, požrtvovalno špilat, v večini ga pa serjejo.
Upam da ga bodo pred nami fajn srali.

ajvanho

Pripravnik
3. sep 2007
463
6
18
Evo, hrčki so spet pušnili in imajo 2 zmage in 4 poraze, kljub temu pa bodo igrali v četrtfinalu, mogoče celo res z nami. In kot je to v navadi, lahko prilezejo do finala kljub katastrofalni igri. Ampak večjih nadutežev, kot so hrvaški novinarji, človek ne sreča nikjer:
- kakva greška suca, to je bio čisti prekršaj za našu momčad,
- ovdje se ljepo vidi, da se naš igrač nije ni takao njihovog, ali ipak nam je sudjen prekršaj,
- suci su nas pokrali,
- na kraju krajeva igrali smo veoma loše, iako smo bili bolji,
- u četvrtfinalu najviše bih voljeli Slovence, lako čemo jih pregazit.

Ðizs, kakšni primitivci, skos se sam duvajo, kaj mi grejo na jetra.