Evropsko prvenstvo v košarki - Španija

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
@nepot: tisto o 100% raje zadrži za sebe. Hrvati so bili zares močni, sodniki so Hrvate v tekmi proti Španiji zares pokradli, ampak, yebi ga - Slovenije vseeno niso premagali
Podobno bi lahko takrat trdili tudi mi, edini smo premagali Grke (na koncu 1.), premagali smo Francoze (na koncu 3. - zgubili so samo še proti Grkom), nato pa smo v tekmi proti Nemcem premagali sami sebe. V tekmo s Hrvaško smo ravno tako prišli po porazu, tako da....

@mhmm:
hysterical-1.gif

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
Ja, se strinjam, lepo bi bilo, samo če premagamo Grke nas potem čaka zmagovalec tekme Španija - Nemčija, se pravi v 90 % bo to Španija, tako da bo težka. Nej se tvoje besede pozlatijo
cheer.gif

Thazz

Fizikalc
8. sep 2007
529
36
28
Sairach
Ko so Spanci presing prijel, se cez polovico niso mogli
redface-1.gif
Koliko ekip se direktno uvrsti na OI? Ker nemski komentator je se o enem kvalifikacijskem turnirju govoru.

Gaston

skeptik
19. jul 2007
890
2
18
Poleg Špancev (svetovni prvaki) še dve direktno. Naslednje štiri pa na kvalifikacijski turnir.

Ave!

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Jaz sem mislim, da lahko zmagamo danes, pogoj je le da ne bodo faljavali vsakega meta in igrali zbrano. Ker čim izgubiš par napadov po brezveznem nas zmajo kaznovati in pol vprašanje če se lahko poberejo. Ne glede na to kako so igrali Grki do sedaj, veljajo še vedno za bolšo ekipo. Bi pa bila vsekakor senzacija, če bi jih premagali.
Upam, da Grkov tokrat ne bo šlo in da bodo falili veliko metov predvsem tiste za 3 in za bodo naši znali to izkoristit. Držimo pesti za naše. Go Slovakia!

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Glede na to, da so do sedaj Hrvati slabo igral, se proti Litvi niso pustili in igrali dobro. Škoda da proti koncu niso bili natančni pri prostih metih in posledično grejo domov.

Čez dobre pol ure pa Slovenija : Grčija.

Gremo naši!

SpEkTr

ex mroizo
19. jul 2007
1.549
36
48
44
JAOOO BUDALE SLOVENSKE!

Če pa to ni tipično slovensko! Kot da bi se ustrašli it v polfinale...jaooo