Evropsko prvenstvo v košarki - Španija

Mene pa zanima kakšen % je imel Vitalij Nossov, ko je še igral za Olimpijo
grin1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Za Dirka se ve, da bo nametal vsaj svoje povprečje.

Zakaj vsi trdite, da bo Nowitzki "nametal svoje povprečje", "dal svojih 28 pik" ...

Kje to piše? V Beogradu jih niti pod razno ni dal, so nas pa "ubili" polkvalitetni nemški beki. Košarka je ekipni šport, mimogrede.

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
No ja nisem še videl kako nemci igrajo, vendar imam občutek da večina žog pristane pri Dirku in on pol igra. Nekaj sem gledal seznam igralcev, vendar za nobenega drugega nisem slišal razen za Dirka.
rolleyes-1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Vsaj še Okulaja nas lahko skrbi.

13 točk in 9 skokov po tekmi na prvenstvu. Jaz mislim, da z obrambo, ki smo jo igrali dosedaj, Nemce premagamo za vsaj 10 pik. Dirka bo treba utrujat (da se ne bo Jagoda prej utrudil), podvajat in istočasno pazit na ostalo ekipo.

Nazadnje urejeno:

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Če danes zmagamo Nemce pa bo res boj za kolajne. Danes bomo po mojem mnenju pokazali kako se upajo kosat...Nowitzkija pa se bojim da ga ne bo noben moral držat. Osebne nad njim se bodo hitro nabrale...

Če bi imeli pravega Lakoviča, bi lahko razbremenili tudi druge..
GO SLOVENIJA!!!!!!!

Car

POSTman
4. avg 2007
8.502
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik Telefunken pravi:
Če danes zmagamo Nemce pa bo res boj za kolajne. Danes bomo po mojem mnenju pokazali kako se upajo kosat...Nowitzkija pa se bojim da ga ne bo noben moral držat. Osebne nad njim se bodo hitro nabrale...

Če bi imeli pravega Lakoviča, bi lahko razbremenili tudi druge..
GO SLOVENIJA!!!!!!!

Če zmagamo Nemce, je boj za kolajne? Hm, glede na doslej prikazano igro vsekakor, drugače pa je še zeeeeelo daleč kolajna! Ker zmaga ali poraz proti Nemcem nimata preveč ključne vloge, pomembna bo četrtfinalna tekma, takrat bo na vse ali nič....

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Res je. V četrtfinalu bo treba pokazat največ.

@all
Litva je prizemljila Francoze in znova pokazala, da je na tem prvenstvu najmočnejša reprezentanca.
Italijani so po podaljšku premagali Turke in si podaljšali upe na četrtfinale. Turki pa domov. Odličen primer, kako bi igrali naši z Brezcem, Nachbarjem in Udrihom. Kaj ti pomaga 34 pik Turkogluja, če ostala ekipa ne da vsega od sebe?

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Robbit pravi:
Sicer igra 32 minut na tekmo, samo vseeno
http://www.eurobasket2007.org/...atCat=Turnovers
hysterical-1.gif

Ne vem kaj je tu smešnega. Vsak, ki ima malo pojma o košarki, ve da smo na polžaju playa zelo tanki, po poškodbi Æapina smo "prozorni". Si gledal tekme, na Lakoviču je stalen pressing, totalno tudi po celem igrišču. Taktika vsakega nasprotnika do sedaj je bila, da Lakoviča utrudi. Kolikokrat je lahko sploh neovirano metal.

Res je naredil nekaj napak, ampak kapo dol za dosedanjo igro.

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Se strinjam in še Vidmar, Klobučar, Čebular so lahko igrali in videli, da ni mačji kašelj.