Citat:
Uporabnik vanmarkus pravi:
ej ekonomišti a se splača vlagat v svinec?
Če si dober v alkimiji
Citat:
Municija za fračo?Citat:
Citat:
Uporabnik uuu pravi:
ksz
Hopes for Europe
Po sobotnih črnih napovedih, ko je razmerje euro/dolar padlo na 1,3210 se je danes euro spet pobral in je okoli 1,3390
Evropski borzni indeksi so zrastli za 3-4%
Vse to zaradi "pakta stabilnosti", ki sta ga napovedala Merkel/Sarkozy in ki bo glavna tema bližajočega se srečanja 17 članic območja evra.
O paktu stabilnosti bomo v prihodnje še veliko poslušali, pomeni pa poleg monetarne unije uvedbo fiskalne unije in za članice evra predstavlja strožji nadzor proračunov.( kdor ne bo v določenem roku zadostil predpisanim pogojem, bo kaznovan ali celo izključen iz območja evra).
EU (vsaj njen evro del) gre torej v smeri večje centralizacije.
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:Čudno, ravno tisti, ki so imeli največ denarja in žlahtnih kovin na sebi, so najbolj najebali. Kot vedno se bo vse vrtelo okoli denarja in ostalih dragocenosti.
Imaš kak vir, povezavo, karkoli kar potrjuje to tvojo trditev?
Judi, tako kot je nekdo omenil, več ali manj so vse nosili na sebi, ovito okoli pasu ali v torbah, ko so bežali.
Pol smo pa lahko mirni , € bo ostal...Citat:
Uporabnik aviator pravi:
jankovič je srbski žid!!! ko bo on na oblasti bo evro šel papa, do takrat smo pa lahko mirni
Niso vsi tak srečni ko ti ,ko si jo lahko kr iz glave vzameš...Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Municija za fračo?Citat:
Sem vseeno na boljšem od tebe, ki nimaš kaj od tam za vzetiCitat:
Uporabnik capl pravi:
Niso vsi tak srečni ko ti ,ko si jo lahko kr iz glave vzameš...Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Municija za fračo?Citat:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik uuu pravi:
ksz
Hopes for Europe
Po sobotnih črnih napovedih, ko je razmerje euro/dolar padlo na 1,3210 se je danes euro spet pobral in je okoli 1,3390
Evropski borzni indeksi so zrastli za 3-4%
Vse to zaradi "pakta stabilnosti", ki sta ga napovedala Merkel/Sarkozy in ki bo glavna tema bližajočega se srečanja 17 članic območja evra.
O paktu stabilnosti bomo v prihodnje še veliko poslušali, pomeni pa poleg monetarne unije uvedbo fiskalne unije in za članice evra predstavlja strožji nadzor proračunov.( kdor ne bo v določenem roku zadostil predpisanim pogojem, bo kaznovan ali celo izključen iz območja evra).
EU (vsaj njen evro del) gre torej v smeri večje centralizacije.
Smo imeli srečo (ali ''srečo'', kakor vzameš), da smo ravno še uspeli pred recesijo dobit €, sedaj ga po moje še dooolgo nobena članica ne bo. Že za Estonijo sem se čudil, da ga je dobila 1. januarja, mogoče ker so začeli s vsemi aktivnostmi preden je recesija udarila. Bo pa to zagotovo pomenilo evropo dveh hitrosti, upam samo, da bomo vsaj na račun € v hitrejšem razredu.
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:Čudno, ravno tisti, ki so imeli največ denarja in žlahtnih kovin na sebi, so najbolj najebali. Kot vedno se bo vse vrtelo okoli denarja in ostalih dragocenosti.
Imaš kak vir, povezavo, karkoli kar potrjuje to tvojo trditev?
Judi, tako kot je nekdo omenil, več ali manj so vse nosili na sebi, ovito okoli pasu ali v torbah, ko so bežali.
A to ti je argument proti zlatu? Da so v času preganjanja Judov nasrkali tisti Judi, ki so imeli zlato. No nasrkali so tudi tisti, ki ga niso imeli.
Procentualno pa zagotovo manj tistih, ki so imeli kaj za podmazat švabe.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Ne, lahko jo se vedno vsaka baraba odpre. Tisto izjavo da je ne sme, so samo za rajo ven dali. Tisto da nimajo evidence raja ze ni vec slisala, saj so bolj potiho povedali.
Citat:
Ne, jaz nisem proti žlahtnim kovinam, preberi si moje poste za nazaj. Jaz se proti temu, da se ga drži doma, podpiram, da se najde varni prostor na razpršenih lokacijah, najbolj kakšen sef, ki ni v banki.