Eurovizija 2014

escada66

Fizikalc
5. sep 2007
1.113
32
48
Mater si pa daste opravka z njim/njo.
Očitno vas zelo zanima...in Fak...nihče ni tega sranja gledal...Yes....right.
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Damjan Murko! Pljunuti, al kako se že reče.

style_tom.jpg

Nazadnje uredil moderator:

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Tolk grd pa spet ni nooo, mislim najprej sem mislila, da je ženska s prilepljeno brado. Ok, nimam nič proti istospolno usmerjenim, sam upam, da se ne bo zdej pojavila nova moda heteroseksualcev z ženskimi prsmi, tko kot si ženske lepijo Flisarjeve brke.

Moški naj bodo možje, desci, možakarji, 6 pack, brada in brki, ljubavni tepih, ženske pritekline pa prepustite nam.

P.S. Prekleti pesticidi!

majč

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
592
113
Citat:
Uporabnik musicfreak pravi:
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
ta napredek družbe mi razloži prosim

Da lahko vsak počne kar hoče in je kar hoče, dokler s tem ne škodi neposredno drugemu.
priden.gif

Popolnoma drži.

Ampak naj ta "početja" nimajo take publicitete. Ker SI JO NE ZASLUŽIJO. Ker medejo otroke in mlajše ljudi. Ki posledično mislijo, da se z normalnostjo ne da več funkcionirati, uspeti. Da ne znese, če si po obnašanju povprečen, neopazen.

Mnoge ženske recimo že vrsto let zatrjujejo, da je gay njihov najboljši prijatelj.
Ker potem je heteroseksualni moški njihov največji sovražnik. In če te ogovori heteroseksualec, je treba skoraj obvezno poklicati policijo (nadlegovanje, pa to...).

In ko bo nekega lepega dne na Facebooku odprl profil nekdo, ki si ga je odrezal, ali mu ga je odgriznil pes (in objavil te fotografije svojega "niča"), bo imel ta breztični v mesecu dni 13 miljonov lajkov in 8 miljonov prijateljic,ali kako?

Očitno smo se že popolnoma sprijaznili, da je zdrava pamet odšla za vse večne čase...

Nazadnje urejeno:

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.263
153
63
Nekako tako ja, oz. vsi enaki vsi enakpravni samo ne ti tačrn hodit okoL avta s spušteno kapuco, pa to...
467716-post_slo.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Murko je antipatičen, osladen, pocukran za moje pojme, tega Toma pa še nisem vidla kako se obnaša kadar je moški, sam grd pa ni nooo, zgleda bolj kot en mulček.

majč

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Citat:
Uporabnik capl pravi:
ksz
Jst sn babi zapovedal, naj me da uspavat, če bom kdaj tolk daleč, da bom evrovizijo gledal
uf-1.gif

na mestu me naj fstrelijo, če bom kdaj v tako bedo padu
uf-1.gif

stupid-1.gif
Pa še vedno komentiraš temo Eurovizija
evil.gif

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Tolk grd pa spet ni nooo, mislim najprej sem mislila, da je ženska s prilepljeno brado. Ok, nimam nič proti istospolno usmerjenim, sam upam, da se ne bo zdej pojavila nova moda heteroseksualcev z ženskimi prsmi, tko kot si ženske lepijo Flisarjeve brke.

Moški naj bodo možje, desci, možakarji, 6 pack, brada in brki, ljubavni tepih, ženske pritekline pa prepustite nam.

P.S. Prekleti pesticidi!

majč
In nekdo naj bo nekaj kar ni, to kar ti hočeš, da je ded, samo za to ker bo tebi Ok, on pa naj trpi. Pustite ljudi da so kar so in kar si želijo bit. Seveda ...
bonk.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Nisem rekla naj bo on možakar, naj bo kar hoče briga me, sem rekla, da upam, da se ne boste zdej vsi tipi maškaral v ženske, ker se mi zdi da gre trend v to smer. (beri tudi moje PS-je)

majč

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
592
113
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Nisem rekla naj bo on možakar, naj bo kar hoče briga me, sem rekla, da upam, da se ne boste zdej vsi tipi maškaral v ženske, ker se mi zdi da gre trend v to smer. (beri tudi moje PS-je)

majč

Dobro se ti zdi.
Trend gre definitivno v to smer. Ker se očitno poženščeni moški lažje približajo že tako zblojenim mladenkam...

Tja do 1995 si bil zanimiv, če si kot rekreativni košarkar dal recimo 20 pik, če si na fuzbalu dal 2 gola. Tudi če si dobro igral violino, ali mogoče igral kitaro in pel brez fušanja, si bil vreden pozornosti.

Danes pa si jim zanimiv, če si delaš make up, če si D. Murko, še bolj pa, če si daš kot moški silikonske prsi.
Tiče pa imajo taki s takimi idejami in takim početjem itak samo za uriniranje. Bi bilo pravzaprav čisto vseeno, če jih niti ne bi imeli!

Največji frajer pa si, če si ga daš odrezat (Salome style), ga javno pred novinarji vržeš psom ali prašičem in na ta način še dodatno pljuneš po svojem spolu.

Če pa imaš pri 28-ih visok glas (sopran), kot ga imajo Dunajski dečki, si pa že čisto blizu končne zmage...
In čisto blizu temu, da si všeč skoraj vsem fuflam.

Zblojeno!