Eurovizija 2014

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.123
16.344
113
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Fantje, bodite veseli, da ima brado, če ne bi itak mislili, da je ženska. Tako je vsaj en signal ...
evil.gif

Nikoli ne bom pozabil, ko je se je en znanec nekoč pred davnimi časi v klubu od zadaj približal Salome in jo začel neki osvajat....dokler se ni obrnila (obrnil even, whatevr)
evil.gif

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Mislim, da je bilo sporočilo zmagovalca/ke to, da lahko tudi drugačnost zmaga in ne zdolgočasena vsakdanjost in TO JE POTRDILA VSA EVROPA oziroma vse države, ki so mu/ji dale največ točk!

Tudi na koncu, ko je držal/a tisti "pokal" je povedal/a, da smo vsi mi zmagovalci, ker smo ga/jo sprejeli in ga/jo podprli in razumeli njegovo/njeno sporočilo.

Sicer pa je Eurovizija samo en velik šou, šou in še 1x šou, kjer se da veliko zaslužit in konec koncu NIMA veze, kdo zmaga, ker bo naslednje leto ista zgodba in tako vsako leto.....

Poglejmo recimo nas - Slovenijo - MI SMO DALI AVSTRIJI 12 TOČK!! To pomeni, da vsi, ki ste včeraj glasovali, ste skoraj vsi glasovali za Avstrijo
smile-1.gif

Na Euroviziji se že dolgo let ne gleda več, če si dober pevec (dokaz naša Tinkara), ampak kdo naredi večji šou. Mi smo preveč v "izi" očitno in nezanimivi za Evropo
evil.gif

Kar se zmagovalca/ke tiče, meni je pesem všeč, ne bi pa glasoval za njo, ker sem navijal za drugo državo
grin1.gif

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Točno to, to je šov, ampak nekateri ga preresno jemljejo.

Btw, tudi na Kardashianko ne boste nikoli več enako gledali, vedno z brado od zdej naprej.
hysterical-1.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
Mislim, da je bilo sporočilo zmagovalca/ke to, da lahko tudi drugačnost zmaga in ne zdolgočasena vsakdanjost in TO JE POTRDILA VSA EVROPA oziroma vse države, ki so mu/ji dale največ točk!

Tudi na koncu, ko je držal/a tisti "pokal" je povedal/a, da smo vsi mi zmagovalci, ker smo ga/jo sprejeli in ga/jo podprli in razumeli njegovo/njeno sporočilo.

Sicer pa je Eurovizija samo en velik šou, šou in še 1x šou, kjer se da veliko zaslužit in konec koncu NIMA veze, kdo zmaga, ker bo naslednje leto ista zgodba in tako vsako leto.....

Poglejmo recimo nas - Slovenijo - MI SMO DALI AVSTRIJI 12 TOČK!! To pomeni, da vsi, ki ste včeraj glasovali, ste skoraj vsi glasovali za Avstrijo
smile-1.gif

Na Euroviziji se že dolgo let ne gleda več, če si dober pevec (dokaz naša Tinkara), ampak kdo naredi večji šou. Mi smo preveč v "izi" očitno in nezanimivi za Evropo
evil.gif

Kar se zmagovalca/ke tiče, meni je pesem všeč, ne bi pa glasoval za njo, ker sem navijal za drugo državo
grin1.gif
ja šov je ampak na koncu gre še vedno za podeljevanje točk po principu daj dam.

hgard

Guru
22. jul 2007
4.097
590
113
Že pred Sestrami je bila Dana international, ki je zmagala. Naši so poskusili isto foro, pa ni ratalo. To z brado je pa zgleda delovalo
smile-1.gif

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Naslednje leto naj poskusijo naši z živalskimi back vokali, npr. ovce, žabe in kakšna čivava, sej bodo rekli, so pač drugačni.Lepo vas prosim, Vse ima mejo dobrega ukusa, razen , seveda, denar, ki je prekletstvo tega sveta.

B81

22. jul 2007
37.745
11.022
113
Kakorkoli, zgleda da sem edini ki mu je izgled zenske z brado bolana in negledljiva ideja.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
26
38
Murska republika
Tudi pri glasovanju se vidi kdo nas najbolj spoštuje , tako pri delu kot pro jelu ....

osebno je naša pesem imela možnost če ne bi imeli tako slabih sosedov pristati na 6-9 mestu..realno.

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
592
113
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
Mislim, da je bilo sporočilo zmagovalca/ke to, da lahko tudi drugačnost zmaga in ne zdolgočasena vsakdanjost

Drugačnost zmaguje že vsaj 10, ali 15 let, če ne več!

Spomnimo se samo metroseksualcev, modelov, ki so (bili) znani predvsem po tem, da so dnevno pred ogledalom preživeli kakšni dve uri več, kot povprečna ženska uporabnica kopalnice.

Kaj je s narobe z metroseksualci? Pravzaprav nič, le da ni preveč smiselno "reklamirati" takih tipov, takega početja.
Zakaj? Ker je v življenju treba vsekakor početi še kaj drugega, kot pa recimo tri ure dnevno glancati faco!

V življenju je treba tudi kaj delati (in to ne le "na sebi"), posledično tudi vsaj malo razmišljati, ne pa si flajsati pomad po licu, kot tista dva slovenska napihjenca, ki imata na facah oblogo pudra, debelo 3 centimetre...

Še pred metroseksualci pa so bili recimo nekaj let zelo moderni aseksualci - modeli, ki so javno oznanjali, da nimajo spolnega nagona.
Ja, fino no! Po svetu se taki pretežno zdravijo v ambulantah za spolne motnje in so raje tiho, nikakor pa se s tem ne hvalijo in si na račun te svoje spolne motnje kujejo nek kapital in celo popularnost.

Sem povprečen, nezanimiv moški, ki je dnevno v kopalnici 15-25 minut (britje, nekajkratno umivanje zob, tuširanje).
Ki razmišlja, pa ne o tem, da bi si dal odrezat one. Da bi bil bolj znan.
Ki ima erekcijo. In ne razume, da je lahko tisti moški, ki je nima, večji frajer od tistega, ki jo ima.

Še nekaj vprašanj za forumske filozofe in "mislece":

1. Mora biti posameznik res drugačen, da ga kdo opazi?
2. Zakaj?
3. Kaj je narobe z zdolgočaseno vsakdanjostjo?
4. Je vsakdanjost res tako nezanimiva, da jo je treba odvreči in se nekaj "iti"?
5. Smo res popolnoma zavozili, ali smo le na dobri poti, da zavozimo. Da popolnoma zavozimo kriterije, kaj je še normalno, kaj je manj normalno in kaj je - abnormalno...

Nazadnje urejeno:

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
ksz
Jst sn babi zapovedal, naj me da uspavat, če bom kdaj tolk daleč, da bom evrovizijo gledal
uf-1.gif

na mestu me naj fstrelijo, če bom kdaj v tako bedo padu
uf-1.gif

stupid-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Saj naša morticija Kovač se tudi ne zna oblečt.
Lahko bi bila kul in simpatična, tako pa je nagravžna.