Eurobasket 2013

Car

POSTman
4. avg 2007
8.508
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Šel si v Stožice!!! Pa ne morem verjet, pa tako si pljuval....
smile-1.gif

Nazadnje uredil moderator:

mistique

Guru
16. jun 2009
13.778
1.595
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Šel si v Stožice!!! Pa ne morem verjet, pa tako si pljuval....
smile-1.gif

Jaz sem tudi npr. že bil kdaj v kakšni cerkvi / katedrali, pa nisem "božji človek".

Proti Francozom bo presodila taktika v napadu in moštvena igra v obrambi (to kar nam je manjkalo v drugem polčasu proti Grkom). Tako kot so jih Srbi (Duda!) taktično nadigrali, jih bomo morali tudi mi. Francozi nasprotnikom v povprečju nasujejo največ košev.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Ja lepo smo dal Francozom vedt, da ce ni Gogija, da smo cist bedni....res, da majo finci skos odprte mete, pa ker so tok najslabsi strelci prvenstva, da so pokazal, da loh preresetajo s trojkami ce ni obrambe.
grin1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Tekmo so zajebali naši strokovnjaki, ko so v igro dali rezerviste in zjebali prednost +10 in dovolili nasprotnikom, da so se razigrali.
Ko je Fincem začelo it, se jih žal ni več dalo ustaviti.
Kaj vse jim je pa letelo not (Fincem), pa ne bi govoril...
crazy1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Naši 8 minut in pol 3/4 sploh niso metali iz igre če se ne motim.

Vse pike smo dali iz polovično uspešnih prostih metov, medtem ko so na drugi strani padale trojke iz slačilnice.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Tisti preobrat, o katerem jaz govorim, se je dogodil v drugi četrtini, ko so naši že mislili "lako čemo" (in to z Lakovičem) in niso računali, da se bodo Finci pobrali s +9 na -10 v desetih minutah. No, to se žal ni zgodilo in so do polčasa že izenačili in to jim je dalo krila za nadaljevanje. Potem naši izgubijo nekaj žog po neumnosti, zgrešijo nekaj zicerjev, uni pa zadanejo vse. Rešitve ni.
Je pa res to, da naši proti romarjem nimajo motiva in to je narobe - da se razprodaja ugled - da nas luzerji sfukajo z 18 ali čez 20 pik (Finska, Poljska). Od tega ni drugega, kot da se okol hvalijo, da so nas razbil ko pičke, mi pa naprej.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
To se pa strinjam - taki mi grejo najbolj na k.
jezen.gif

Danes sem spremljal tekmo v Sarajevu (mater majo fajn čevapčiče na Baščaršiji
cool-1.gif

Vsekakor verjetno bolje kot Žibrat&co, ki sta verjetno sam jamrala.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Tole včeraj je konkretna sramota, predvsem pa norčevanje iz tisočev, ki so plačali vstopnice in prišli v dvorano.

Včeraj se tudi Žibrat in Horvat nista mogla več zadržat in sta se obregnila ob Maljkoviæa. Ko so sredi zadnje četrtine z Vidmarjem in Joksimovičem vendarle začeli bližati, je Maljkoviæ oba zamenjal in razlika se je spet začela večati... Time-out - kaj je to?

EDIT: od 8 tekem, ki smo jih odigrali, smo 2,5 tekmi odigrali vrhunsko (Špa, Ita, Grč); 5,5 pa brez koncepta in pomanjkljivo obrambo reševali z meti od daleč. Proti Grčiji smo imeli dovolj zaloge, od ostalih pretih pa so nam priti Češki in Gruziji pomagali sodniki. Jaz prav hudo optimističen nisem.

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Včeraj je bil podn od podna.

Bojim, da nas bodo Francozi razstavili.