Eurobasket 2013

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Citat:
Uporabnik delter333 pravi:
Mogoče ne razumem prav pa me popravte, če zmagajo Hrvati smo drugi in igramo v sredo ob 21h če Hrvati izgubijo in mi premagamo Fince smo prvi mi in igramo v četrtek ob 21h
sprasujem se.gif

Se pravi treba spremljat jutri prvo tekmo in upat na zmago Grkov ker v četrtek je nekaj več kart še prostih
grims-1.gif

Mislim, da tole kar drži, naj me kdo popravi prosim, če se motim...

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Citat:
Uporabnik delter333 pravi:
Mogoče ne razumem prav pa me popravte, če zmagajo Hrvati smo drugi in igramo v sredo ob 21h če Hrvati izgubijo in mi premagamo Fince smo prvi mi in igramo v četrtek ob 21h
sprasujem se.gif

Se pravi treba spremljat jutri prvo tekmo in upat na zmago Grkov ker v četrtek je nekaj več kart še prostih
grims-1.gif

Mislim, da tole kar drži, naj me kdo popravi prosim, če se motim...

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
IMO so do sedaj pokazali največ - Francozi so bili včeraj popolnoma razglašeni, Parker izgleda kot da mu popolnoma visi dol (če se ne motim, so premagali Ukrajino, Izrael in Belgijo), Španci pa so res uganka. Seveda pa se bo v resnici po vsej verjetnosti končalo povsem drugače.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
ksz

Po igri bi rekel, da so med favoriti Srbi in Francozi.
Včeraj sem bil na tekmi (SRB-FRA) - oboji so igrali dobro košarko, Francozi so preveč grešili (malo so jih zyebali tudi sodniki), Srbi pa so bili včeraj praktično nepremagljivi. A Francozi od začetka do konca so igrali pod koš in niso bežali v "reševanje" tekme z neizdelanimi meti trojk. Enako vztrajni so bili v podaljših danes Hrvati - najprej pod koš in šele nato od daleč.

Tisto kar mene pri naših skrbi je panično metanje trojk in individualne akcije, ko se zadeva zaostri - razpad še tisto malo sistema, ki je postavljen. Ne glede na navdušujočo predstavo proti Grčiji, bi jaz G. Dragiča za ušesa, ker je v prvih dveh napadalnih akcijah proti šel metat trojko. Saj je super ČE gre noter, ampak tako se ne igra. In če ste gledali kako izgubljajo Grki - iz istega razloga; začnejo panicirati in se reševati z meti od daleč. Saj včasih uspe, ampak vse preredko.
In ne pozabimo - ne Italija, ne Grčija proti nam nista poskusili s cono; sicer imajo tudi Francozi na kloipi šalabajzerja, ampak dvomim, da bo pozabil na cono proti Sloveniji.

Glede Špancev: kot je rekel Chao, nimajo zamenjave za Gasola.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Po igri bi rekel, da so med favoriti Srbi in Francozi.
Zakaj računaš na Francoze - meni so se zdeli na tekmah proti Litvi in Srbiji popolnoma nebogljeni: Parker je tako rekoč sam in ga dobro pripravljena ekipa brez problema ustavi, Batum je bil neviden, pod košem pa je imel včeraj Krstiæ simultanko.