Citat:
Uporabnik ynos pravi:
O kak polom
Drzim pesti za Makedonce v nadaljevanju.
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
O kak polom
pravi navijač si mi ti
Citat:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
O kak polom
pravi navijač si mi ti
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
O kak polom
pravi navijač si mi ti
Nisem napisal od zdaj naprej ne navijam za Slovenijo. Ampak, da držim pesti za Makedonce v nadaljevanju. Outsiderji, nihče jih ni pričakoval, pa precej dobro igrajo.
Špancev ne maram.
Resnici na ljubo...naši igrajo res slabo. Preveč napak....soseda bo razgnalo ziher.
Citat:
Uporabnik MiKa pravi:
ksz
Ob gledanju tekem izgubljam živce. Ne morem verjet tej katastrofalni igri...napad je katastrofa. Pa kako Maljkoviæ pošlje 2 18-letnika za zadnjo minuto in pol noter, kaj nima vseh koleščkov v glavi?!?!
Ne razumem kako lahko tako zanič mečejo VSE...eni hodimo v službo, oni vse življenje mečejo prekleto žogo v preklet obroč in to ob abnormnih plačilih, pa NIČ. V začetku prenosa so se organizatorji UPRAVIČENO ponorčevali iz našega in Dragičevega meta za tri s tisto katastrofalno statistiko...
Prav si ŽELIM, da izgubijo tudi proti Finski in da jim nekdo odvzame drese s slovenskim grbom...dovolj imam teh "bivših" košarkarjev, trenerja in tudi novinarjev, ki samo iščejo izgovore. Že od začetka pripravljalnih tekem igrajo zanič, a takrat so vsaj zmagovali.