Eurobasket 2011

Dr_S

Pripravnik
22. avg 2007
899
6
18
Ne moreš prodirat pod koš, če so vsi statični izza črte in se gledajo.
Treba se je veliko gibat brez žoge (to gibanje brez žoge je zgleda ena "bolezen" reprezentanc - košarka, nogomet ...)

Ne razumem, kako noben nima motivacije tečt brez žoge. Pol je pa tako kot je Abeta napisal...
Za 2 prekrška bi pa porabili ravno 1s. Pač takoj "objem" ko igralec dobi žogo iz avta.
Potem pa naj Grki mečejo proste in upamo da kaj zgrešijo.

Ne pa igrat cono takrat :S

Čestitke včeraj samo Begiæu!

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Je pa, roko na srce, Begiæ zacvetel ravno zaradi Maljkoviæa. Prav spomnim se, kako ga je zagovarjal in imenoval "nebrušeni diamant", čeprav je imel slabo klubsko sezono. Pipan bi sigurno držal v igri Slokarja, Begiæ ne bi dobil toliko priložnosti.
Me pa izredno veseli, ker se resnično razvija v špica centra. Kar na smeh mi je šlo včeraj, kako so Grki igrali s strahom, ko jim je zalimal tri banane in polovil tistih nekaj skokov v napadu. Bourusisa sploh ni blo več za videt
smile-1.gif
Včeraj je bil Mirza edina svetla točka, ampak zelo svetla.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
škoda da je proste izvajal kot shaq...

pa kaj me je včeraj še motilo, ko so bili grki v 1 na 1 obrambi, da se ne odigra kaka "NBA akcija" - 4 na eno stran in žogo spustit do Lorbka pod koš da 1 na 1 odigra...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
smodišu se vidi, da ni več to kar je bil, morda pa vseeno pokaže sliko izpred parih let, ko je bil med najboljšimi 4kami v evropi, v bojih na izpadanje

murič je pač mlad in nebi igral skoraj nič, če bi imeli tudi nachbarja zraven. Ampak potem tudi zoran dragič nebi igral toliko.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Murič je izredno potencialen igralec. Meni deluje talent, pa še izredno borben je. Se pa vidi, da mu manjkajo izkušnje z boljšimi nasprotniki, ki jih do sedaj še ni bil navajen. lepo se je videlo kako je bil iznajdljiv in uspešen proti bolgarom, ukrajincem ... Proti rusom in grkom pa se ali ustraši ali pa zaplete. Podobno Dragič, vendar že veliko bolje. Čez par let (ko bosta predvidevam prišla v klube na višjem nivoju tekmovanja kot je Krka) bosta pa tudi prodore imela tako neustrašne kot npr. McCalebb, ki je z mojo višino neustavljiv. Mesto v repki jima več ne uide.
zmaga.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Jaz pa mislim da ne.
Če Franciji uspe ostati na prvem mestu, mi pa smo četrti, je to žal najboljša varianta.
Bolje kot dobiti Špance, Srbe ali domačine. In če jih zmagamo, mislim da dobimo v polfinalu zmagovalca med najboljšim z naše skupine in najslabšim z E skupine.
smile-1.gif

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Jaz pa mislim da ne.
Če Franciji uspe ostati na prvem mestu, mi pa smo četrti, je to žal najboljša varianta.
Bolje kot dobiti Špance, Srbe ali domačine. In če jih zmagamo, mislim da dobimo v polfinalu zmagovalca med najboljšim z naše skupine in najslabšim z E skupine.
smile-1.gif
Ne vem, meni kot laiku, se tudi zdi to neko preračunavanje... Kalkuliranje mest glede na stanje v drugi skupini. Ne morem se znebit občutka, da če bi nekoliko pritisnili na plin, bi Grčija izgubila.

Najverjetneje se pa motim.
sprasujem se.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Ne morem se znebit občutka, da če bi nekoliko pritisnili na plin, bi Grčija izgubila.

sprasujem se.gif

Ne, popolnoma prav imaš.

Če bi naši dali več košev kot Grčija, bi Grčija izgubila.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
en član grške ekipe je bil suspendiran, ker je hotel v predtekmovanju na vsak način s sodniki govorit pred tekmo in vplivat na njih...

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Ne morem se znebit občutka, da če bi nekoliko pritisnili na plin, bi Grčija izgubila.

sprasujem se.gif

Ne, popolnoma prav imaš.

Če bi naši dali več košev kot Grčija, bi Grčija izgubila.
Ti se nekoliko norčuješ, jaz sem pa resno mislil...
tongue-1.gif

Prvi polcajt porazen, -15. V drugem polcajtu prestavijo v višjo prestavo, Grke dohitimo in prehitimo. Pred koncem tekme pa spet prestava nižje in zmaga Grčije. Namerno, nenamerno, to vedo samo akterji v Litvi. Če ostane Francija na 1. mestu in Slovenija na 4., ne bo tako slabo za četrtfinale - boljše že kot pa Španija ali Litva, pa tudi Srbi so močni.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
evo zdaj španija srbija, nema več kalkulacij, oboji grejo sigurno na polno, me prav zanima kaj bo iz tega

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Komentar z rtvslo.si

"Matr res so antipatični , gnili , low life izmečki Španci. Rubio klati z roko proti Srbu , ki ga krije, vsak Španc v obrambi se drži v flop pozi(že na začetku mal nagnjen nazaj in ob stiku boom že 3 metre po tleh...), konstantno v pogovorih z sodniki in ko sodnik ne zapiska za njih dolgi pogovri z njimi+njihov stupid face izraz .Bruh...
Naj letijo čimprej z turnirja."

Mene obdajajo podobni občutki...

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Kaj je s tem komentatorjem na Š1?

Ibaka dobi lepo asistenco, komentator se dere "Ibaka do odbite žoge".

Fernandez dobi banano, komentator se dere "Fernandez je želel zabiti nazaj".

Jao

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Spet mečejo dvakrat več prostih od nasprotnika...sodi jim Makaronar, ki je leta nazaj povzročil izbruh Darka Miličiæa.
hysterical-1.gif