Eurobasket 2011

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Fak, kok so annoying s temi facami. ČISTO VSAK JEBENI FAUL komentirajo.
bonk.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Komentar z rtvslo.si

"Matr res so antipatični , gnili , low life izmečki Španci. Rubio klati z roko proti Srbu , ki ga krije, vsak Španc v obrambi se drži v flop pozi(že na začetku mal nagnjen nazaj in ob stiku boom že 3 metre po tleh...), konstantno v pogovorih z sodniki in ko sodnik ne zapiska za njih dolgi pogovri z njimi+njihov stupid face izraz .Bruh...
Naj letijo čimprej z turnirja."

Mene obdajajo podobni občutki...

Spanci pac.. naj bo fuzbal (klubski ali drzavni), basket, karkoli..

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Je pa, roko na srce, Begiæ zacvetel ravno zaradi Maljkoviæa. Prav spomnim se, kako ga je zagovarjal in imenoval "nebrušeni diamant", čeprav je imel slabo klubsko sezono. Pipan bi sigurno držal v igri Slokarja, Begiæ ne bi dobil toliko priložnosti.
Me pa izredno veseli, ker se resnično razvija v špica centra. Kar na smeh mi je šlo včeraj, kako so Grki igrali s strahom, ko jim je zalimal tri banane in polovil tistih nekaj skokov v napadu. Bourusisa sploh ni blo več za videt
smile-1.gif
Včeraj je bil Mirza edina svetla točka, ampak zelo svetla.

Ma ste smešni zagovorniki tega srbskega bleferja.
Kaj bi delal Pipan? Hmmm, a si mogoče spremljal EP v Španiji?

BTW: včeraj sem v tretji četrtini prvič opazil smiselne in pravočasne menjave - tako da si Božo za to četrtino zasluži pohvalo

PS: ROFL @Srbija

Nazadnje urejeno:

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Je pa, roko na srce, Begiæ zacvetel ravno zaradi Maljkoviæa. Prav spomnim se, kako ga je zagovarjal in imenoval "nebrušeni diamant", čeprav je imel slabo klubsko sezono. Pipan bi sigurno držal v igri Slokarja, Begiæ ne bi dobil toliko priložnosti.
Me pa izredno veseli, ker se resnično razvija v špica centra. Kar na smeh mi je šlo včeraj, kako so Grki igrali s strahom, ko jim je zalimal tri banane in polovil tistih nekaj skokov v napadu. Bourusisa sploh ni blo več za videt
smile-1.gif
Včeraj je bil Mirza edina svetla točka, ampak zelo svetla.

BTW: včeraj sem v tretji četrtini prvič opazil smiselne in pravočasne menjave - tako da si Božo za to četrtino zasluži pohvalo

Če sem gledal EP v Španiji? Sem. Zakaj?

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Ko vidiš francoski branilski par Parker - De Colo, se naša Dragiæ in Lakovič sploh ne moreta primerjati. To je čisto drug svet. Tekma proti Litvi je pokazala, kako močni so Francozi.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Ko vidiš francoski branilski par Parker - De Colo, se naša Dragiæ in Lakovič sploh ne moreta primerjati. To je čisto drug svet. Tekma proti Litvi je pokazala, kako močni so Francozi.

De Colo je imel do te tekme povprečje par točk na tekmo.

Če bi en teden nazaj gledal Ožbolta z 22 točkami bi bil tudi čisto drug svet, ane...
smile-1.gif

Pa da ne bo nesporazuma - Francozi igrajo odlično, samo slab primer si našel.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:

Če sem gledal EP v Španiji? Sem. Zakaj?

[/QUOTE]

Potem ne bi pljuval po Pipanu. Pipan je tisti, ki je G. Dragiča forsiral pri Slovanu in v Španiji iz njega naredil zvezdo. Domen Lorbek je v Španiji igral kot nikoli prej in nikoli potem. Poleg tam igral z Vidmarjem, Klobučarjem in Čebularjem.

Pipanu lahko očitaš marsikaj, ampak poleg Sagadina ni slovenskega trenerja, ki bi bil boljši za mlade igralce

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Najprej. Srbi se letos zanič tako ,da bi bilo fino če bi jih dobil v četrtfinalu.

Pipanov problem je bil, da ko je "pokalo" (igralci so se izgubili ali pa sodniki) tega nikakor ni znal ustaviti. Drugače pa je top trener. NO sicer nisem gledal tekme ampak nekako mi tisti poraz proti Portugalski spominja na ravno to.

Po moje je problem v naših igralcih. Poleg tistega ne narejenega favla se spomnim, da je 1x Begič pobral žogo iz koša in vsi naši noro stečejo v napad medtem pa Begič stoji pod našim košem in gleda kaj se dogaja šele, ko je bil Lakovič že na sredini igrišča mu je kapnilo, da mora prenest žogo in se je vrnil. Damm