Eurobasket 2011

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
met je res v p
bonk.gif
ne vem če smo kdaj tolk mimo metal.

Drgač pa: koj k. bi spremenilo če bi včeraj zmagal? Oz da dobimo vseh 9 tekem, pol nas pa eni turki v zadnji minuti četrtfinala z trico povozjo..

Do četrtfinala se bodo že prevlekl, pol pa nikol ne veš. Če smo mel do sedaj zegn z slabo skupino in tut tale skupina sedaj ni lih težka
grin1.gif

Na konc bomo pa z gnilimi igrami med 6
grin1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
grin1.gif

Aha, zato je reklama "navijaj po lasko". Mi igramo tipicno po lasko, zato je potrebno tako se navijati
evil.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
met je res v p
bonk.gif
ne vem če smo kdaj tolk mimo metal.

Drgač pa: koj k. bi spremenilo če bi včeraj zmagal? Oz da dobimo vseh 9 tekem, pol nas pa eni turki v zadnji minuti četrtfinala z trico povozjo..

Do četrtfinala se bodo že prevlekl, pol pa nikol ne veš. Če smo mel do sedaj zegn z slabo skupino in tut tale skupina sedaj ni lih težka
grin1.gif

grin1.gif

Težko še kaj spremeniš. Dobro so uigrani v obrambi, očitno se pa v napadu ni (za mene pričakovano) ni delalo ničesar. Ena možnost je, da se igralci uprejo Maljkoviæu in začnejo igrati po svoje.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
K. bolj mal je trener kriv če mečejo 6/25 za tri iz odprih šutov oz da prosti ne gredo notr..

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Trener je kriv, da 25x vržejo za tri. Trener je kriv, da nimajo izdelanih napadalnih akcij. Trener je kriv, da ne zna izkoristiti enega boljših evropskih centrov. Trener je kriv, da Goran in Erazem ne igrata pick'n'rolla

Če igra slabo cela ekipa, je odgovoren trener in nihče drug!

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Tisto bo žalostno smešno. Upam, da so natrenirali kaj v napadu.

Nekaj pa mi ni jasno. Gledam srbskega trenerja, igralce na klopi...vsi skačejo ob kaki dobri potezi oz. selektor tudi ob slabih. Skače ob igrišču, daje navodila, pritiska tudi na sodnike (kar je do določene mere čisto ok).

Naš selektor? Ali pa klop. Vsi sedijo, pasivni. Kje je želja po zmagi....manjka strasti, želje. Dej selektor malo ustani, stop do črte, pa daj malo spodbude in kakšna navodila...

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Ma dej. Ko gledam Blatta od rusov mi gre na kozlanje. Neka vmesna pot bi bla verjetno najbolj pravilna

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Je pa ruska igra res super za pogledat. Včeraj proti Grčiji so igrali vrhunsko.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Trener je kriv, da 25x vržejo za tri. Trener je kriv, da nimajo izdelanih napadalnih akcij. Trener je kriv, da ne zna izkoristiti enega boljših evropskih centrov. Trener je kriv, da Goran in Erazem ne igrata pick'n'rolla

Če igra slabo cela ekipa, je odgovoren trener in nihče drug!

Če bi malo bolj spremljal bi lahko slišal Jagodnika, ko je rekel da na tekmi proti Makedoniji niso poslušali trenerja in so delal po svoje. Toliko o tvoji teoriji

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Sej se strinjam samo trojke so pač sestavni del košarke, če teh ne zadaneš pač ne zmagaš. Tko je in trener pač tukaj ni nič kriv.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.565
1.090
113
Titograd
Nekaj je, ko gledam to kozlarijo me mine..... tv bi zabrisal skozi okno najraje
bonk.gif
igralce imamo kake imamo, že po imenih so španci, grki, francozi, srbi, turki in rusi boljši od nas, to da imamo roster za medaljo je smešno.