Eurobasket 2011

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Groza kakšna taktika tekme. Dajmo šutirat za tri, če že prostih ne zadanemo...jao

Zadnja minuta pa kot pri ŠKL...

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Danes so manjkali: G.Dragiæ, E.Lorbek, M.Smodiš in M.Jordan .

hysterical-1.gif

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.167
487
83
Kot kaže takrat še ni bilo posodobljeno na eurobasket strani. Lorbekova statistika 1/5

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Eno je prijateljska tekma v Ljubljani , drugo pa EP pri Litovcih doma.

Če naletimo na Litvo in nas oni doma dobijo v mlin, nas komot povozijo 20 razlike.

Jaz se Litve sploh ne bojim. Bojim se samo Španije. Z ostalimi se lahko kosamo. Pa čeprav na koncu spušimo.
evil.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
ksz...

smodiš in lorbek sta kot dva upokojenca pod košem.v obrambi sta prepočasna.grki so v 1 počasu imeli met iz igre 74%
bonk.gif

kaj udrih in jagodnik iščeta v ekipi mi ni jasno.met iza črte 6.25 je
stupid-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Brez Zorana in Begiča, ki sta bila planirana kot drugoplanca, da si ostali spočijajo, bi danes pofafali Grkom za 25 pik, ne 9.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.778
1.594
113
Emona / Carnium
Jaz vidim Ožbolta med metom, ko se mu prikrade glas "soseda". In Ožbolt je dovzeten za take, psihične diverzije. Se sam s seboj kar veliko bori skozi igro (kariero). Pač, tip ni stabilen igralec. Nima samozavesti. In glede na te značilnosti, je še dober. Mu pa privoščim in želim vse najboljše, predvsem zaradi njegovih poškodb skozi kariero. Človek je poseben. Njemu je težko določiti igralni čas in vlogo v ekipi.
Moti me, zelo me moti, da nihče (z izjemo Begiæa in Z.Dragiæa ter za trenutek Lackoviæ
evil.gif
) ni niti za trenutek prevzel odgovornosti. Anemija.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Maš -4 in ne fauliraš. Lepo fantje.

bi morali 2 al 3 naredit da bi do bonusa prišli, samo da pa presinga niso igrali je pa druga zgodba...

Ja in? a je tako težko nardit toliko faulov??

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik shift pravi:
ksz...

smodiš in lorbek sta kot dva upokojenca pod košem.v obrambi sta prepočasna.grki so v 1 počasu imeli met iz igre 74%
bonk.gif

stupid-1.gif

6.25 je le še na šolskih igriščih
smile-1.gif

Je pa res, da so trojke metali 6/25
evil.gif

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
Čisti polom tale EP!!!
Jeba*a vas trojka!!! Stojijo vsi za črto k pri rokometu in si podajajo k vročo žemco pol jo en k kamen vrže na koš!
Katastrofa. Prosti meti -> v 4.GKL imamo boljše povprečje, pa nas večina v službo hodi in basket enkrat na teden špilamo!!!
Pol se pa še zajbavajo, pa s pručke, pa z očali, pa od spodaj, pa ala Slavko Kotnik. . . Jeba*a te nagradna igra!!! Navadne proste mete bi moral metat, ne pa se afnat nekaj!

jezen.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik rocky9 pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Maš -4 in ne fauliraš. Lepo fantje.

bi morali 2 al 3 naredit da bi do bonusa prišli, samo da pa presinga niso igrali je pa druga zgodba...

Ja in? a je tako težko nardit toliko faulov??

vprašanje, če je smiselno, ker gre pri vsakem par sekund, morali pa bi igrat totalen presing na vse ali nič takoj, ko je lakovič zadel za 60:64

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik shift pravi:
ksz...

bonk.gif

stupid-1.gif

tako kot je chaoren napisal, že dolgo ni več 6.25 - to so spremenili takrat, ko so kar vsi meli 50% met za 3

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
Citat:
Uporabnik Rajc pravi:
Koren = Ožbolt

Begič CAR!

se popolnoma strinjam. Je pa kar mal žalostno, da Bosanc najbolj borba za Slovenijo
jezen.gif

ostali ga pa gledajo. . . .ko so po tekmi Lakoviča spraševal o Begiču sem imel občutek, kot da mu Jaki dela uslugo ker toliko trojk fali (kao zanalšč, da Mirza lahko poštarta) in da je kar mal hud nanjega, ker ne more toliko poštartat kot on lahko fali
bonk.gif