Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
V etap hotelih sem bil po celi Franciji. Podobni so si kot jajce jajcu, vsi imajo 3 postelje in wc s tušem v sobi. Res ni deluxe kategorija, so pa čisti in funkcionalni. Za ta denar đabe.
ne samo v franciji, povsod so isti.
jst sem bil v Etap. meni zlo fajn zadeva. wc in tuš je v sobi. čistoča in varnost na nivoju. tud zajtrk se splača. tko da bom sigurno še šel.
tud ibis ni povsod veliko dražji. tam je pa že višji nivoj.
ps: nisem siguren, ampak mislil da imajo tudi nekateri F1 že tuše v sobi.
Etap Nizozemska, tri postelje. V sobi posebej tuš, posebej wc. Zjutraj zajtrk, salama, namazi, kava. Čisto ter brez posebnosti. Ena noč za tri osebe okoli 50€ če me spomin ne vara.
Etap je OK če iščeš poceni in čisto prenočišče. Računaj s tem da je zajtrk v etapih v Nemčiji nekoliko bogatejši kot v Franciji.
V Franciji in tudi v Nemčiji so meni bolj kot etap všeč http://www.hotel-bb.com/. Solidno. čisto, cena OK, WiFi zastonj, lastna kopalnica, zajtrk že skoraj "hotelski".
Niso pa mi všeč www.premiereclasse.com/ - bil enkrat in je vse skupaj izgledalo bolj razmajano.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.