escape room

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Jaz bi šel z 10 letnim sinom. Kakšna izkušnja?
Se splača? Please
smile-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Vsaj link, bi kliknu zgoraj
smirk-1.gif

Profesorjeva Skrivnost

Cena: 60€
Profesor Rufus Amadeus je po desetletjih eksperimentiranja in izpopolnjevanja ustvaril čudežni napoj. Ali boste prestali njegovo preizkušnjo in dokazali, da ste vredni njegove zapuščine? Ali boste ostali zaprti v njegovih sobanah za vedno?

REZERVIRAJ
(od)REŠITEV

V meščanskem stanovanju v stilu Agathe Christie bo na preizkušnji vaša detektivska žilica, pa tudi pogum – upamo, da se ne boste preveč prestrašili in da vam bo uspelo priti do (od)Rešitve še preden se prebudi mračna skrivnost!

REZERVIRAJ
(m)UČILNICA

Strašna nočna mora: ostati v šoli po pouku, zaklenjeni v kabinetu norega profesorja. Le najpogumnejši si bodo upali pod ključ. Boste zmogli dešifrirati kode, poiskati skrite namige, razvozlati zanke ter pobegniti v eni uri?

resnica

Majstr
9. feb 2013
541
554
93
Na koncu smo se po predhodni rezervaciji, odpravili na reševanje profesorjeve skrivnosti in moram povedat, da smo bili tako slavljenec kot ostali udeleženci navdušeni(1 ura je minila v hipu). Priporočam vsakemu, ki bi rad preživel zabavno urico z družino ali prijatelji. Uganke so kar težke ampak glede na to, da smo bili štirje odrasli in. 13 letnik smo z majhno pomočjo moderatorja prišli do konca.
@mont primerno bi bilo tudi za 10 letnika ampak priporočam še kakšno odraslo osebo, ker se bosta s sinom sama težko prebila do konca.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Z moje strani ne...

Omenjena sodelavka je šla v drugo z možem,14 in 9 letno hčero..in vsem je bilo 'super fajn'.

resnica

Majstr
9. feb 2013
541
554
93
Igra je za 2 do 5 oseb...kar sem hotel povedati je, da bi 1 odrasel in 1otrok sama rešila vse uganke v omejenem času, bi potrebovala veliko namigov, ki ti jih nudi moderator pri tem pa igra izgubi smisel, predvsem pa se mi zdi, da je bolj zabavno če so vsaj trije udeleženci...še bolje če so štirje, ki dobro medsebojno komunicirajo. Drugače pa je igra primerna otrokom vseh starosti

Nazadnje urejeno: