EP v rokometu

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
malo me je šokiralo, da so Danci nogirali Hrvate s +10... naši imajo še teoretične možnosti celo za polfinale - ampak morajo nabristat Dance (ja pa jade - pa verjamem v njih, ampak - c'mon) in Hrvati Norvežane...

zna bit pestro...

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Hrvati že lahko nabrišejo Norvežane, ampak mi nabrišemo take Dance le v ZF filmu.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
pa Pajo trenutno prvi strelec prvenstva... nice job!
zmaga.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Jah, naj bi naš stil igre zelo neugoden za skandinavce, kar smo že dokazal včeraj..
Veliko bo od sojenja odvisno..

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
+7 majo Danci. Ampak ne morem se znebit občutka, da Danci nikakor niso tolko boljši, ampak so naši predvsem uspeli tolko zicerjev mimo zmetat.

bborst

Pripravnik
19. avg 2007
75
0
6
Citat:
Uporabnik dragan pravi:
Citat:
Uporabnik bborst pravi:
seljaæina
hehe seljak plave krvi..sej niem nic kej tazga napisal..sam tist kar je res....slovenskim športnikom manjkajo jajca...nimajo pripadnosti do grba...glumijo pač...
aplauz.gif

Kdo se oglaša
rolleyes-1.gif

Me prav zanima kdo bi bil kriv, če nebi bilo sudje. polna luna
rolleyes-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
Danci so močni, ampak so Hrvatje precej preračunljivi, lahko, da so samo šparali moči ter Dancem dali lažno upanje, od polfinala pa po moje na polno... IMHO, no...

ker že samo Baliæ raztura, medtem k mi je Jepesen (kukr najboljši Danec) deluje preveč medlo. je pa res, da Hvidt brani odbito dobro - včeraj sem se parkrat vprašal, a so naši tok za en qurc al je res tok dober...

dragan

Pripravnik
19. dec 2007
92
0
6
Malija-Izola
sploh ne vem zakaj ste me vsi napadal....Hrvatska je pač trenutno najkvalitetnija ekipa na svetu....če pa bo zmagala je odvisno od sreče....Slovenija pač je tko ambicije pol pa......

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik dragan pravi:
sploh ne vem zakaj ste me vsi napadal....Hrvatska je pač trenutno najkvalitetnija ekipa na svetu....če pa bo zmagala je odvisno od sreče....Slovenija pač je tko ambicije pol pa......

Khm, nažalost jih slabo poznaš. Mirza ne igra, Balič že 2-3 mesce brez treninga, tud ostali so eni bolj tko tko.. Žal kot vedno na EP niso preveč v dobri formi, brez naše zmage nad norvežani, bi lepo za 5mest-o igral..
Torej so mel velik sreče..

So dobri ne rečem, vendar na tem prvenstvu nič posebnega. Lahko pa jutri pokažejo, če so se kaj šparal..