Dončič - NBA

Rekreacija

Guru
7. avg 2019
1.301
770
113
Kaj šele bo ko bo ekipa zopet popolna...... Bodo res šanse za prstan, žal pa letos sigurno ne. Dončić bo izven parketa sigurno več kot dva meseca... Ampak tole danes je pa res veliko presenečenje!!

Screenshot_20250108_061128.jpg

• Všeč mi je
Reactions: aljoman

erikson

Guru
25. avg 2007
22.761
6.537
113
Gledanost NBA tekem pada in nekateri krivijo trojke. V skeču so omenili tudi Luko Dončića.

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
1.992
-531
48
Valparaiso

The Mavs had major concerns about moving forward with Doncic due to his constant conditioning issues and the looming commitment of another supermax contract extension this summer, sources told ESPN's Tim MacMahon.

"I believe that defense wins championships," Mavs general manager Nico Harrison told MacMahon regarding his motivation to trade Doncic for Davis. "I believe that getting an All-Defensive center and an All-NBA player with a defensive mindset gives us a better chance. We're built to win now and in the future."

Zgleda so se solerju zahvalili, sedaj bo postal LeBrončić in stopil v Vujačičeve čevlje.

Zanimivo, da so nagnali prvi lik ekipe.

Morda pa bo LA bolj ustrezal našemu.

Schime

Guru
22. nov 2008
2.015
792
113
Zanimivo. Čas bo povedal svoje.
Verjetno pri Dallasu mislijo, da bo Irving dovolj. Samo glede na to, da je tam pri 35 letih ne bo več dolgo aktiven. Isto Klay, ki igra toplo hladno.Je pa to taka franšiza, da sama po sebi težko dobi all star igralce. Pa enga centra se bodo sedaj tudi verjetno še morali znebiti (imajo sedaj 3).
Bo pa luka lahko spet igral z F.Smithom. :)

• Všeč mi je
Reactions: Rekreacija

shift

Guru
20. jul 2007
9.936
2.345
113
za šankom
Kolikšna obstaja verjetnost da bo kyrie zahteval trade :valjamse: Davis je pa za centra precej steklen, ne spomnim se kdaj je nazadnje oddelal sezono brez resne poškodbe

ncnifrej

Guru
14. avg 2013
2.086
885
113
Doncic v Denver.. naslednje leto.. zjebal so mu supermax pogodbo.. pa tradali so ga v eno povprecno mostvo.. kaksne ma pa pogoje za podaljsanje - majo LA kaksno “predkupno” pravico za podaljsanje?

Schime

Guru
22. nov 2008
2.015
792
113
Mal sm se uštel pri letih Irvinga. Pri 32 letih je. Sem mislil, da je starejši.
LA bo sigurno dobil še enega centra do konca trgovanja. LA je taka franšiza da to lahko naredijo za razliko Dallasa.

Je pa res sedaj opcija, da naslednje leto gre kamor sam hoče. Malo so odprli možnosti Lukcu.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.572
1.167
113

Problemi s težo... Nedisciplina v ključnih trenutkih...

Saj smo vsi vedeli, da ne bo do penzije pri Dallasu... Pač prestopi na "balkanski" način. Prah se dviga, služi še vedno, košarka se bo še naprej igrala... Mi bomo pa malo glodali...

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

irwin

Majstr
13. mar 2008
1.451
420
83

Problemi s težo... Nedisciplina v ključnih trenutkih...

Saj smo vsi vedeli, da ne bo do penzije pri Dallasu... Pač prestopi na "balkanski" način. Prah se dviga, služi še vedno, košarka se bo še naprej igrala... Mi bomo pa malo glodali...
...alias Luka pase za zaromete javnosti NBA lige. Enako za sponzorje. Cakam za Cancarja kdaj bodobil kanto,al ma tolko malo placo da manjse ne more dobit v ligi.

ncnifrej

Guru
14. avg 2013
2.086
885
113
Se zna zgodit da bo v denverju naslednjo sezono, tam se bojo znebili Murray
Ce sem prav gledal ima 26/27 player option.. tko da je zgleda vsaj leto pa pol v LA?

ne vem kolk je resnice da ima Luka 125 kg? (275 pounds?). K pod igralno tezo ima 104 kg navedene?

mi je blo pa mal cudn da ga na gostovanjih in tekmah ni blo videt - vse ostale poskodovane so ponavad vlek s sabo (exum recimo)