Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Folku bi bilo veliko bolj vseen, če se ne bi metali vun.
Citat:
Uporabnik Ice pravi:
Primitivizem brez meja
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Torej prvo opravičuje drugo?
Bi bilo zato, ker se meni zdiš zaplankan osel, prav da te nabutam, ker me z neumnostjo provociraš?
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
in če sem jaz butelj tega ne reklamiram...
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
glej, saj niste sposobni razumet, pa niti se mi ne da razglabljat...te gej parade so nepotrebne in so provokacija...in obstajajo ljudje ki jih to moti...
.../...
vsiljevanje pederske miselnosti, pa ze presega vse meje dobrega okusa....se malo pa bo ql ce bodo ljudje ovce natepavali, ker si pac tisti nebodo mogli pomagat in bo nekaj normalnega...
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
, če bi razširjevalce idiotske miselnosti, kot si sam, lahko mirno potamanili.![]()
kot sem ti ze napisal...ne vem kje sem napisal kaj o svoji miselnosti...ampak taki kot ti si pac razlagajo kr nekaj po svoje
ne vem tocno kam pod "evgeniko" bi padel moj post...
glede rdecih cevljev pa...ko bo to postalo gibanje boste verjetno tudi imeli nasprotnike, tako je to pac v demokraciji...zaradi mene naj se pedri in lezbace druzijo, hodijo po mestu...shodov pa ne rabimo in jamranja kak so bogi
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Mene pa motijo ljudje, ki nosijo rdeče čevlje! Imam zato pravico, da jih tepem?
kakot tudi ljudi ki natepavajo ovce...
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Če boš ti na čelu kolone, vas podprem!
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
glej, saj niste sposobni razumet, pa niti se mi ne da razglabljat...te gej parade so nepotrebne in so provokacija...in obstajajo ljudje ki jih to moti...
ce pe je tvoja analogija to da prides k nekomu domov in ga premlatis enaka temu ce se nekdo dere po mestu, ohromi promet in ti razlaga da je on ql in se najde pac nekaj ljudi ki jih to moti...potem tak ne moremo debatirati...
dejstvo je, da je odziv nekako logicen...vsako gibanje, pozitivno ali negativno ima nasprotno gibanje..eni se pac tepejo drugi najedajo s psiho...
sedaj pac zivimo v svetu kjer je nasilje nekaj najbolj groznega, neznost pa vrlina...je ze kdaj bilo obratno in bo spet...do takrat pa me boli ce bodo pedri tepeni, ce bodo naciji tepeni od policajev...itd...
sorazmernega odgovora pa ne bos dobil, ker vsak pac "zna" na svoj nacin...
vsiljevanje pederske miselnosti, pa ze presega vse meje dobrega okusa....se malo pa bo ql ce bodo ljudje ovce natepavali, ker si pac tisti nebodo mogli pomagat in bo nekaj normalnega...
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi: