En dan pretepanja nimajo dovolj?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Organizacijski odbor "Beograd pride 2012" je najavil, da bo "Parada ponosa" 6. oktobra in da bo trajala 8 dni.
evil.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
sej, ko ne bo več pretepov, tud parad ne bo več. to bo pomenilo, da jih je folk sprejel/se sprijaznil/jim je postalo vseeno.

Fino fajn se bomo mel še vsi naprej.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.455
7.586
113
Folku bi bilo tudi veliko bolj vseeno ce se drhal ne bi prosto sprehajala po mestu (pa s tem ne mislim udelezencev parade)

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Folku bi bilo veliko bolj vseen, če se ne bi metali vun.

ja, ko se pa en para mal preveč lepo pogleda (bohnedej da se za roke držit, lubčkata), in da jih slučajno vid kakšen retard, jih pa zbombajo. Ful jim je vseen a?

Ice

Pripravnik
17. avg 2007
816
19
18
Primitivizem brez meja...seveda pa v gruči je lahko biti pogumen, ko pa prideta dva policaja na enega na samem se pa kar izgubi pogum..

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Dovolj je en policaj na dva taka junaka.

Vidi Mujo, kako dva enega reveža mlatita in razmišlja, "dal da se umiješam il' da se ne umiješam?" Na koncu popusti in se umeša. Ko je vsa stvar gotova, reče; "Ala što smo ga istukli."
Tako nekako delujejo ti borci proti čemurkoli.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Ice pravi:
Primitivizem brez meja

kaj tocno mislis? toti ko jih tepejo al toti ko provucirajo?

meni se zdijo oboji bedaki, eni ko se morajo promovirat da so drugacni...to smo tak vsi pa se noben zaradi tega ne kaze zunaj...

in pa toti bedaki, ki morajo samopromotorske bedake tepst...

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Torej prvo opravičuje drugo?
Bi bilo zato, ker se meni zdiš zaplankan osel, prav da te nabutam, ker me z neumnostjo provociraš?

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Torej prvo opravičuje drugo?
Bi bilo zato, ker se meni zdiš zaplankan osel, prav da te nabutam, ker me z neumnostjo provociraš?

ne vem od kje si razbral da karkkoli opravicuje karkoli...oni se nebi rabli kazat oni jih nebi rabli tepst...razumes?

oboji so butli...in oboji dosežejo nič...

in če sem jaz butelj tega ne reklamiram...se pravi ni potrebe da me butas...ce pa bi reklamiral, da smo buteci legende pa bi razumel da bi me kdo zelel nabutat

mi pa je jasno da obstajajo objestranski skrajneži...na eni strani tisti ki reklamirajo pedre in lezbijske in drugi,ki jih butajo...med njihovim fanatičnim vedenjem ne vidim bistvene razlike.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
in če sem jaz butelj tega ne reklamiram...

Reklamiraš na forumu.

Če povzamem tvojo analogijo - pridem jaz s tremi kolegi z bejzbolkami do tebe in te spravim za dva meseca v kliničnega, ker trosiš oslarije po forumih. Ob velikem črnem naslovu v Slovenskih novicah, bi morali ljudje skomigniti z rameni - se zgodi, obadva sta butla.

Če povem drugače - sorazmeren odgovor na 'provokacije' gejev po centru Beograda bi bil, da se vsi teli wannabe arijci začnejo množično držat za roke s svojimi puncami pred ped.ri in jih bodo tako uničili na njihovem nivoju.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
glej, saj niste sposobni razumet, pa niti se mi ne da razglabljat...te gej parade so nepotrebne in so provokacija...in obstajajo ljudje ki jih to moti...

ce pe je tvoja analogija to da prides k nekomu domov in ga premlatis enaka temu ce se nekdo dere po mestu, ohromi promet in ti razlaga da je on ql in se najde pac nekaj ljudi ki jih to moti...potem tak ne moremo debatirati...

dejstvo je, da je odziv nekako logicen...vsako gibanje, pozitivno ali negativno ima nasprotno gibanje..eni se pac tepejo drugi najedajo s psiho...

sedaj pac zivimo v svetu kjer je nasilje nekaj najbolj groznega, neznost pa vrlina...je ze kdaj bilo obratno in bo spet...do takrat pa me boli ce bodo pedri tepeni, ce bodo naciji tepeni od policajev...itd...

sorazmernega odgovora pa ne bos dobil, ker vsak pac "zna" na svoj nacin...

vsiljevanje pederske miselnosti, pa ze presega vse meje dobrega okusa....se malo pa bo ql ce bodo ljudje ovce natepavali, ker si pac tisti nebodo mogli pomagat in bo nekaj normalnega...

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.802
278
83
Največja slovenska vas
Mene pa motijo ljudje, ki nosijo rdeče čevlje! Imam zato pravico, da jih tepem?

Logika je podobna tvoji...

"pederska miselnost" je zakonsko dopustna in se jo lahko javno izraža, nasilje je zakonsko nedopustno in se ga mora najostreje obsoditi in preganjati, kakot tudi ljudi ki natepavajo ovce...

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
glej, saj niste sposobni razumet, pa niti se mi ne da razglabljat...te gej parade so nepotrebne in so provokacija...in obstajajo ljudje ki jih to moti...

.../...

vsiljevanje pederske miselnosti, pa ze presega vse meje dobrega okusa....se malo pa bo ql ce bodo ljudje ovce natepavali, ker si pac tisti nebodo mogli pomagat in bo nekaj normalnega...

V bistvu, če smo dosledni - vsiljevanje imbecilnih posameznikov v družbo je sploh nepotrebna provokacija. Če bi uspeli uzakoniti evgeniko in jo dosledno izvajati, bi nam bilo na forumih prihranjeno brati provokacije raznih hepanov, caplov, synthmanov in rekreativnih kolesarjev. A veš kako bi bilo fajn, če bi razširjevalce idiotske miselnosti, kot si sam, lahko mirno potamanili.
smile-1.gif

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
, če bi razširjevalce idiotske miselnosti, kot si sam, lahko mirno potamanili.
smile-1.gif

kot sem ti ze napisal...ne vem kje sem napisal kaj o svoji miselnosti...ampak taki kot ti si pac razlagajo kr nekaj po svoje

ne vem tocno kam pod "evgeniko" bi padel moj post...

glede rdecih cevljev pa...ko bo to postalo gibanje boste verjetno tudi imeli nasprotnike, tako je to pac v demokraciji...zaradi mene naj se pedri in lezbace druzijo, hodijo po mestu...shodov pa ne rabimo in jamranja kak so bogi

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Mene pa motijo ljudje, ki nosijo rdeče čevlje! Imam zato pravico, da jih tepem?

kakot tudi ljudi ki natepavajo ovce...

no saj v to smer kot gremo sedaj, bodo cez 10 let imeli se shod ljubitelji ovc

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:

ce pe je tvoja analogija to da prides k nekomu domov in ga premlatis enaka temu ce se nekdo dere po mestu, ohromi promet in ti razlaga da je on ql in se najde pac nekaj ljudi ki jih to moti...potem tak ne moremo debatirati...

dejstvo je, da je odziv nekako logicen...vsako gibanje, pozitivno ali negativno ima nasprotno gibanje..eni se pac tepejo drugi najedajo s psiho...

sedaj pac zivimo v svetu kjer je nasilje nekaj najbolj groznega, neznost pa vrlina...je ze kdaj bilo obratno in bo spet...do takrat pa me boli ce bodo pedri tepeni, ce bodo naciji tepeni od policajev...itd...

sorazmernega odgovora pa ne bos dobil, ker vsak pac "zna" na svoj nacin...

Če mi hepan reče, da ga nisem sposoben razumeti, to jemljem kot nezaveden kompliment.

Pretepanje je logičen odziv neandertalsko navijaških debilov in samo za njih je lahko razumljiv in sprejemljiv.

Ne, nasilje na tak način ni bilo nikoli sprejemljivo in ne, tisto ni nežnost, reče se strpnost, termin, ki je zgoraj omenjenim nerazumljiv, dokler se kdo ne obregne v njih. Verjamem, da takim osebkom vsako mentalno obremenjevanje, ki presega inteligenco nogometne žoge, predstavlja tako hud umski napor, da jim ven udarijo najbolj primarni nagoni.

Kaj je to pederska miselnost? Je to tudi to, da se ti zatakne čeljust in se ti nekontrolirano pozedi slina, ko vidiš dve lezbijki, kako se žvalita (ad informandum, lezbijke so pedri sam da majo češple namest lulčkov - obojim se drugače reče homoseksualci in to je spolna usmerjenost, ne miselnost).

Nazadnje urejeno:

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.361
3.053
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:

HEPAN poglej! Tudi ti zdaj provociraš s svojimi komentarji. Bi bilo prav, da te zdaj nekdo, ki se ne strinja s tabo premlati, ko zajca?

Kaj pa PST, ki je vsako leto? Tudi to lahko nekateri dojemajo, kot provokacijo! Bi bilo potemtakem prav, da se takšni zberejo in mlatijo pohodnike? Kaj pa tisti shodi za marihuano, ki so tudi po mnogih mestih? Je to tudi provokacija in je pretepanje upravičljivo? In še nešteto MIRNIH shodov, srečanj, pohodov...je na tem svetu! Kaj si vsi zaslužijo tepežkanje, ker provocirajo?

bonk.gif