AfroC, kako pa sploh lahko cutis pogon..sej ga ne mores..al je spredaj al zadaj...sej ni vazno...
Meni je včasih PRO, če je bil gladek, morda celo moker asfalt, malo spodkopal pri štartu. Popolnoma nepotrebno. Tu ni tega. Lepo, normalno spelje.
AfroC, kako pa sploh lahko cutis pogon..sej ga ne mores..al je spredaj al zadaj...sej ni vazno...
Malce je pa seveda tudi odvisno od tega, ali je pogon zadaj ali spredaj. Kaj misliš?Pro ti je spodkopal, ker je meu vec navora
Ravno o tem sem govoril. Popolnoma nepotrebno zakopavanje.bi ravno tako na mokrem zakopal
Splash, kak klanec imas, ker tile skorojcki, ki se tu prodajajo so kot nekaksni Clioti oz. vsi po vrsti svoh. Ce hoces kaj vec, bi moral narociti na Kitajsko oz. skiro z 2 motorjema v vsakem kolesu, recimo 2x800W, tile nasi v trgovinah pa so 1x300
Ali ima kdo kakšno priporočilo kateri skiro je dober in zanesljiv. Cena do 500€.
Rabil bi ga za v službo, do katere imam 2 km klanca.
Je polno teh skirojev v ponudbi, vendar jih je večine znamk za katere nisem še slišal.
Predvsem je odvisno v kakšen klanec. Imam sicer nekaj kg manj, ampak mi že navaden M365 dobro služi zadnje 2 leti za vožnjo na šiht. V neke rahle klance ni nobene panike, za kak hujši klanec (ki jih po Lj ravno nimam, sem pa probal na morju), ga zna pa precej upočasnit oziroma ga v skrajnem primeru zmanjka. Sedaj bi verjetno gledal G30, če se dobi za dober denar, ali pa vsaj M365 Pro. Ninebot, Xiaomi, Seegway je sedaj itak vse pod isto streho in nekako najbolj razširjena/poznana znamka, G30 pa nekje zadnja njihova verzija, ki naj bi rešila kar večino problemov od prejšnih Ninebotov in Xiaomijev.Aha a to je pol prešvoh, imam nekak 80 kg in bi tak skiro, da bi ga zložil in ga peljal v stanovanje ali na delavno mesto.
Tisti močni so verjetno pretežki za nosit.
Nekako sem si zamislil xiaomi 365 pro in enega podobnega od Blaupunkta.
A je še kakšen podoben v tem rangu in ga poservisirajo v Slo?
To imajo dobro ceno, škoda ker nimajo PRO verzije.V Hoferju bodo al ze imajo sedaj M365 za 360€
Hoferju je zmanjkalo zalog.To imajo dobro ceno, škoda ker nimajo PRO verzije.
Ali kdo pozna to znamko, oz.ali je skiro ok?
ena dobra cena
939€
LAOTIE ES18 60V 31.2Ah 2800W*2 Dual Motor Foldable Electric Scooter With Saddle 85Km/h Top Speed 100km Mileage 200kg
https://bit.ly/2zSxtbt
✂ Kupon : PiRAteLaoES18
✉ brezplačna poštnina - European Railway Direct Mail
Paypal!
Se strinjam da ni legalnTo je skuter za se ubit. Ni legalen za na cesto in nikoli ne bo. Tisti do 25 km/h mogoče bo legalen, ta pa sigurno ne.