Si prebral kaj sem napisal? Preberi si njihove izpovedi: kot nori so klicarili na policijo (od prvega strela naprej - se pravi pred 17:00, tam pa piše da so uradno na policiji dobili prijavo ob 17:30), kje hodijo, zakaj tako pozen odziv. Klicarili so starše, ti naprej na policijo ... Objavljali pa so tudi na FB in Twitter ja, ampak bolj kot ne da znance ne bi skrbelo za njih.Citat:
Uporabnik stein pravi:
Torej naj uvedejo novo pravilo v policiji:Citat:
Uporabnik GoUp pravi:
Kot so otroci razlagali, so staršem policiji, socialnim omrežjim ... lepo razložili stanje že v prvih minutah - da jih šica en nor policist z avtomatskim orožjem.
Da pa se potem tako odreagira, je pa eazy milo rečeno šlampasto. Že res da je bomba eksplodirala v Oslu, vendar mi ne moraš rečt, da imajo samo v glavnem mestu specialce oz. policaje.
Če na fejsbuku vidite trditev najstnikov, da policist strelja na ljudi, pejte ven in streljajte na vsakega policista.
Preberi ta stavek enkrat čez par tednov.
Drugače pa nihče ni po bitki general, le čudi me tako pozen odziv. Povejte mi kako bi se počutil na Blejskem otoku, ko te eno uro in pol lovi manijak in strelja ljudi kot glinaste golobe, pomoči od nikoder, nad glavo pa novinarji snemajo marksističnega lovca med delom? Verjamem da bi se čudili kje hudirja hodijo.