eAsistent

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.966
6.584
113
seveda, se strinjam. saj očetov sploh več ni. V vzgojnem smislu, mislim, ne kot darovalcev sperme. Mamice št. 2.

p.s.
ja sem v prejšnjem ali predprejšnjem stoletju, ko pride do starševskih vlog. pred otroci sem bila še "moderna", zdaj ko jih imam, pa vidim smisel v razdeljenih vlogah, kot so včasih bile. Da meni moj začne najedat o vrsti plenic, da narobe miksam kašice pa da se vzgojiteljice v vrtcu preveč menjajo in je otrok zbegan, pa o kvaliteti žemljic, ki jih tam dobijo (vse iz očetovih ust, več različnih očetov), ga teram nekam 2 otroka nazaj.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.783
6.171
113
blizu močvirne prestolnice
Ne ni se. Point je da starši po eni strani poveličujejo svoje nevzgojene froce,za vsako stvar so krivi vzgojitelji ali učitelji in ne zaupajo svojim sončkom. Če nisi sposoben vprašati učitelja če je vse OK potem nisi sposoben biti starš.
Laž ima kratke noge in takoj ko vidiš da nekaj ne štima, enostavno sončka primeš trdneje in to je to. Kaj bo šele ko bodo šli na faks, jim bodo starši izbirali faks?

yamahafazer

Fizikalc
15. mar 2010
1.599
68
48
Citat:
Uporabnik map pravi:
Mal bolj se bo treba otrokom posvetit, pa z njimi več časa preživet, da bo prišlo do nekega zaupanja, potem teh asistentov ne potrebuješ.
Ne vem kaj cakas

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Mi smo letos prvič vzeli opcijo, da lahko vidiš ocene (6. razred) ker je mala lani nekaj mutila in lagala koliko je pisala teste (sploh tam kjer je imela problem, se ve - matematika).

Načeloma nisem pristaš tovrstnega nadzora a OK, bomo videli kako se bo obneslo.

22. jul 2007
13.440
1.679
113
124
Bolje spriječiti nego liječiti
wink-1.gif

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.252
328
83
Moje mnenje (imam 2 tamali, pa brezplačen e-asistent ki ga pogledam 2x na leto mogoče, bolj po slučaju, ko dobim kakšno obvestilo): tisti, ki ne more pri otroku doseči, da mu ta takoj ko dobi oceno pove zanjo (ne glede na to kakšna je), se mora pošteno zamisliti glede svoje vzgoje in prihodnosti na relaciji on-otrok.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.783
6.171
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik KarEn pravi:
Moje mnenje (imam 2 tamali, pa brezplačen e-asistent ki ga pogledam 2x na leto mogoče, bolj po slučaju, ko dobim kakšno obvestilo): tisti, ki ne more pri otroku doseči, da mu ta takoj ko dobi oceno pove zanjo (ne glede na to kakšna je), se mora pošteno zamisliti glede svoje vzgoje in prihodnosti na relaciji on-otrok.

aplauz.gif

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
Uporabnik map pravi:
Mal bolj se bo treba otrokom posvetit, pa z njimi več časa preživet, da bo prišlo do nekega zaupanja, potem teh asistentov ne potrebuješ.
aplauz.gif
Kako že gre tista. Slovenci se na vse spoznamo in vse znamo, še posebej (na) tisto kar delajo drugi.
Ko ti bo "tršica" povedala da komunicira samo preko eAsistenta in nič drugače boš rekel da ga ne rabiš a n'?

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
Uporabnik KarEn pravi:
aplauz.gif
Tle se pa strinjam. Ampak dajte si že dopovedat, da eAsistent ni SAMO nadzor. Za kaj na brzino skomunicirat med starši in/ali učiteljji, za odjavo prehrane je zelo priročen.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik KarEn pravi:

ob tem zapisu sem se spomnil na to kolumno s katero se celo strinjam:)
https://www.dnevnik.si/1042750351

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik map pravi:
Verjetn kak FDV

na hitro po googlal, pa ne bo držalo.
urška sajko in zala sajko sta mislim, da agrft - vrjetno jima je bil zelo všeč lik od mame pri Mariu
evil.gif

nacek

Guru
13. okt 2012
2.940
579
113
Še ena o e-asistentu

"eAsistent je super in mislim, da bi ga moral imeti vsi starši. Otroci bi se naučili poslušati, ne pa da nam lažejo.Treba jih je kontrolirati, saj samo tako lahko zagotoviš, da pozneje v življenju ne bodo delali neumnosti."

No, nisem prepričana. Tako kot še en drug oče ni:

"Tak nadzor pripelje do tega, da starši pripeljejo otroke vpisat na faks," pravi.

Če otroka neprestano nadzorujemo in oblikujemo strategije za reševanje njegovih problemov, se sam tega nikoli ne bo naučil. Na koncu pa mu bomo morali poiskati še službo.

Si to res želimo?

http://siol.net/siol-plus/kolumne/nadzor-nad-otroki-zakaj-ne-maram-e-redovalnice-426458

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.204
3
38
Kranj
rener.info
Ena anekdota, malo celo povezana s tem:

Telefonski pogovor:

jaz: prosim?
stranka: pozdravljeni, hči se mora slikati za dokumente (do sem še vse ok) za vpis na fax (WTF?!?) ....

Na temo: Imam eAsistenta, osnovno razlicico, ampak pogledam zelo redko. Ce dobim sporocilo, le to pride tudi na mail.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.549
2.937
113
v lokalni ostariji
no djbeat lahko da hčerka dela kje in je prosila mamo/fotra da te pokliče kdaj imaš prost termin... sej konc koncev tud tajnica kliče za direktorja kdaj pa kdaj ;:)