Druženje s sodelavci

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.528
2.901
113
v lokalni ostariji
e kozarceva tukile se pa ti sama sebe malo demantirala

kolektiv v SUX-u je bil odlicen v startu, nekateri so delali za bagatelo (zato ker je bil kolektiv ODLICEN!!!!) vendar je vse skupaj pokvaril en clan kolektiva (oz ker se mu je zdr. stanje poslabsalo)... brez tega osebka je bil tisti kolektiv zelo dober...

ce pa ciljas na vseveda pa ni bil clan tega kolektiva... pa tudi osebki ki so tvorili prvoten kolektiv so vsi po vrsti odsli... ker kolektiv so tvorili samo pisci clankov in "technical support"...

moderatorji pa na zalost niso kolektiv...

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
ne, nikol se ni znal vkljucit, verjetno je bil preveč poseben. aja kje is ti videla da nima enotnega mnenja? dirktor ni uporabnikom direktor, tako da ce vseved v njem vidi boga, pa ne vem kdo še, pol si malo zamešal.

nekje je ze bilo pojasnjeno, da vsak ki je imel z njim "poslovni" stik, je hitro videl koliko je ura.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Verjemi, da mi dol visi, kdo je kriv za razpad kolektiva (kolikor imam v spominu, sem to napisala vsaj petkat na vse mogoče konce).

Kolektiv je razpadel.

Četudi so bili samo moški.

Ki baje odlično funkcionirajo.

Drugače pa - čas bi že bil, da nehate ugibati, kam ciljam...

(scanje v meglo.press).

In se držite tistega kar piše.

Ker se že pol ure matram, da bi našla, kje sem govorila o vsevedu, pa ne morem in ne morem najti...

Isto se matram, da bi nekak našla svojo trditev, da je vaš bivši šef bil tudi šef vsevedu oz. meni, pa je še manj uspeha.

Tako, da bi prosila, da ste malo bolj resni v svojih kontra argumentih (kradete mi čas).

Kolikor vem, forum (d.o.o., ki se ukvaja s prodajo tega) baje rabi moderatorje.

Če firma uspe dobiti delovno silo zastonj, zakaj bi se temu odpovedovala?

Ko moderatorjev ne bo rabila, pa ti ne bodo več del kolektiva.

Kar je nekak otročje logično, kaj ne?

Off do večera. Delo kliče.

Nazadnje urejeno:

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
prosim, če prenehate prepucavati glede suxa, tema je o druženju s sodelavci

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Sorči. Ni bilo namerno. Maste kul šuhe.
smile-1.gif

@temo

Pa smo našli še en javni primer gnezdeca, ki naravnost dehti od medsebojne ljubezni na delovnem mestu.

Seveda so ga skuhali moški - kolektiv je sicer mešan.

Veliko užitkov ob branju (predvsem oboževalcem radia Hit).

http://www.budilka.net/forum/v...b71dbae946472d3

Drugi post v debati - za vse, ki rabijo bolj neposreden tekst. Tudi sicer je cela debata izredno zanimiva (kako nekomu zatolči nož na način, da bo raja mislila, da se je osebek sam od sebe sesedel na odru.press
grin1.gif
).

A ni hec?

Mene ste pa že skoraj prepričali, da je problem samo v mojih šraufajočih jajčnikih...
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Sploh nisem vedla, da je Racman šel. Prebrala intervju. Za Peča sem že itak slišala take zgodbice, da glava peče in ga že od nekdaj ne maram. Špela se mi zdi precej nesposobna oz. ne zna nič povedat. Racman pa mi je bil do zdej najbolj normalen in edini resen.

Aja zašla sem.

Če grem pa na temo sodelavcev. Težko je priznati, da je nekdo boljši od tebe. In normalno, da ne boš priznal, da ker nekoga ni, da komaj držiš glavo nad gladino
rolleyes-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.528
2.901
113
v lokalni ostariji
saj za pecota se je vedelo da je cuden konc koncev...

in ta kolektiv ni bil ravno vzor...

itak pa se zna kdaj pa kdaj najdt kak pacient kje... in ce je kolektiv slozen ga bo odjebal...

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:

...itak pa se zna kdaj pa kdaj najdt kak pacient kje... in ce je kolektiv slozen ga bo odjebal...

Pacientov je zelo veliko (ne poznam kolektiva, ki ne bi imel vsaj enega pacienta).

Složnih kolektivov pa zelo malo.

Ker ni ravno veliko šefov, ki bi znali (in imeli voljo) delati red. Že zato, ker jih praviloma zanima samo to, da je delo opravljeno. Če se je pri tem prelilo nekaj krvi (čigava in zakaj), jih pa več ne zanima.

Riba pa od pamtiveka vedno smrdi pri glavi.

In tako se tiho trpi.

Dokler se komu ne strga film.

Kot se je zgodilo tu.

Nazadnje urejeno:

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.998
1.440
113
Še tako dober moški kolektiv,ki funkcionira tipi topi lahko uničijo kokoške, ki dobro izgledajo. Delovna storilnost se nagiba k nuli, vendo je prepucavanje, osvajanje, brez vezno koketiranje. Potem se pa naredi malo prerazporeditev, in glej ga zlomka zopet funkcionira vse tako kot treba. Če šef pritisne na pravi gumb, se čvekanje ter ostale stvari hitro znižajo na neko normalno raven.

PS
Moški član je dobil prerazporeditev in to tisti najbolj zagret (opomba, ima 3 otroke ter ženo)!
crazy1.gif

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:

Moški član je dobil prerazporeditev in to tisti najbolj zagret (opomba, ima 3 otroke ter ženo)!
crazy1.gif

Sej oddani so itak največji osvajalci,...malo pumpanja lastnega ega, seveda pa delajo vse tako, da njihova to ne izve
smirk-1.gif

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Še tako dober moški kolektiv,ki funkcionira tipi topi lahko uničijo kokoške, ki dobro izgledajo. Delovna storilnost se nagiba k nuli, vendo je prepucavanje, osvajanje, brez vezno koketiranje. ...

Ne samo moški, tudi mešan.
wink-1.gif

Ker se to bejbiko začne (neupravičeno) favorizirat, drugje se pa pojavi (upravičena) nevoščljivost.

Oklepaji zato, ker ni 100% res, je pa 99% res.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
zmeraj je upravičeno favorizirana...vprašanje je samo po katerih kriterijih gledaš...
grims-1.gif

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
763
-9
16
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Opažam eno zelo zanimivo lastnost svojih sodelavk (pač sem v pretežno ženskem kolektivu). Namreč zelo so čvekave. Skoz debata kje so žurale, s kom so ble, kero posodo so kupile, kam se je pes posral...vse privat o njih vem. Ok, nekaj časa sem sodelovala v teh debatah, potem je prišel trenutek, ko so kar naenkrat vsi vedeli o meni vse in mi "svetovali" kaj in kako
stupid-1.gif
od takrat naprej se ne pogovarjam več z njimi o privat zadevah. Tudi jutranje kavice, ki so jo uvedle, se ne udeležujem. Čudna ali ne čudna. Med sodelavci si ne mislim iskati prijateljev, ker so mi izkušnje žal pokazale, da mam lahko v službi super duper frendico, ko pa zapiha drug veter, jih pa dobim direkt v hrbet. Kako pa je pri vas v službi?

pri nas je tako, da sva z najbljižjo sodelavko sicer v res prijateljskih odnosih, vsaj mislim, da je tako, privat sva skoz na vezi, jo spoštujem in cenim.. Ampak še skoz se včasih sprašujem ali je dobro navezovati tesne stike z ljudmi iz službe, ker pridejo situacije v službi, ko je napeto in ko rečeš tudi kaj takega oz. v takem tonu, kar nekomu ni všeč, ampak ti pač samo hočeš opraviti svoje delo karseda dobro... In pride do konfliktov, zamer, nesporazumov... Kar se mene tiče, je vse pozabljeno ko gremo skozi vrata, kdo drug pa je bolj zamerljiv.. Občudujem in cenim ljudi, ki znajo biti profesionalni v službi in prijatelji po službi. Meni to težko uspeva, ker sodelavka gleda na te stvari drugače.. žal..

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
V moji službi s pretežno ženskim kolektivom sem v naožji navezi samo z enim moškim primerkom. In ni mi žal.
grin1.gif

MG3

babi
20. jul 2007
533
0
16
Bakovci pri MS
www.opelforum.si
V času moje delovne dobe sem zamenjala 4 službe.
V 3. oziroma predzadnji smo se ogromno družili tudi po službi sodelavke in njihovi partnerji so
bili velikokrat pri nas doma, ker sem živela na podeželju, delo zaradi tega ni trpelo, nasprotno še bolj smo si stale ob strani.
V zadnjem kolektivu je bilo pa komaj vzdržno že med delovnim časom, mi niti na kraj pameti ni padlo, da bi še izven delovnega časa katero sodelovko morala prenašati, ker so bile vse brez izjeme težke, ko cent.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.519
1.106
113
Citat:
Uporabnik clarionec pravi:

v glavnem, sodelavce na DISTANCI !!!

Se strinjam... Tudi sam sem zaposlen takorekoč v ženskem kolektivu... In kr rofkajo vate, da bi kej zvedel o teb, da bi lohk poj čvekale ob kofetu... Zanimiv je to, da recimo enkrat pride do mene neka ženska iz firme, ki sem jo na hodniku pač samo pozdravljal (tako kot vse ostale) in začne nedirektno rofkat vame... In poj jest nedirektno mimo odgovarjam... Pa me vpraša, da sem tak "skrivnosten" fant pa že tolko časa tukaj delam... Pa ji direkt odgovorim, da kaj k**** naj vsem zdej mojo življenjsko zgodbo razlagam? Surla dol, pa je šla...
bonk.gif

Včasih je pa hudič, ko poslušam kako so ga srale, pa pjane ble, normalno tudi pijane šle za volan... Pa se na veliko hvaljo, da so še zmeri "mlade". Ampak hudi*ča, a nimate mejhnih otrok doma?
bonk.gif

Pa da ne bom preveč offtopic. Rajši vidim, da se po službi govori o meni o službenih dosežkih oz. nedosežkih. Da bi iskal pozornost s svojo privat zgodbo? Ne hvala...

Privat se pa niti ne družim... Pač ni istih "interesov"...

Nazadnje urejeno: