Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Napišite, kolko in kakšne težave ste imeli s temi filtri na vaših vozilih .
Torej tip vozila, simptomi nedelovanja filtra in odprava napake-čiščenje, menjava in celo odstranitev..
Citat:
Uporabnik jaka6 pravi:
Fiat ulysse filter se je kr naprej zamašil... Na servisu so mi pa ta filter skos pucali in končna rešitev za njih je bila odstranitev. Jaz sem pa spraševal za vzrok pa nekako niso razumeli. Vzrok je našel kolega. Počena je bila cev na interkulerju. KEr je nekaj zraka uhajalo ven, je senzor meril narobe in zato mešal preveč bogato mešanico, ki je slabo zgorela in posledica je bila da je bilo več saj. Potem ni bilo več težav.
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik jaka6 pravi:
Fiat ulysse filter se je kr naprej zamašil... Na servisu so mi pa ta filter skos pucali in končna rešitev za njih je bila odstranitev. Jaz sem pa spraševal za vzrok pa nekako niso razumeli. Vzrok je našel kolega. Počena je bila cev na interkulerju. KEr je nekaj zraka uhajalo ven, je senzor meril narobe in zato mešal preveč bogato mešanico, ki je slabo zgorela in posledica je bila da je bilo več saj. Potem ni bilo več težav.To je odgovor, ki bi marsikaterega zanimal.