Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Upam, da naletis na pravega.
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Ravno nasprotno. Upal sem na malo večje razumevanja naših "dinamikov", torej ljudi, ki vozijo po predpisih. Nekaj priznam, s tem, da sem zapeljal na prehitevalni pas in dejstvo, da je moral zavirati je moj prekršek, saj sem ga po zakonu izsilil. Nikdar nisem to zanikal, sem mu pa dal vedeti , da prehitevanje vozil, ki vozijo bistveno počasneje s tem, da sam voziš s preveliko hitrostjo ni pametno! Verjamem, da sedaj "merđo" pri prehitevanju kolone spusti nogo z gasa!
To je bi pa moj namen.
p.s : kot sem zapisal v drugem mojem postu, dejansko ga nisem toliko izsilil, da so mu pomagala vsa elektronska pomagala, ki jih ima v avtu, da se je varno ustavil do hitrosti 130kmh, ampak je bilo bolj "varno". Za nas vse.
Vidim pa koliko vas je tukaj mlečnozobcev, da uporabim izraz "stardeca" kljukcev.
lp
Citat:
Uporabnik xXx pravi:
Če tebe narava ni obdarila z zmošnostjo da si sposoben vozit normalno ne posegaj v druge ki so bolj sposobni od tebe. Kaj se vmešuješ u to kolko vozi Mercedes na levem pasu ? Ze to da omenjaš Mercedes u vsaki drugi besedi pove da ti očitno pade tezko da marsikdo vozi nove Mercedes BMW Audi ti pa Lancio ali "Roverja za dušo" LOL. Kot prvo koga briga kaki avto je hitro vozu. Kot drugo , če nisi sposoben vozit več kot 130 ostani na desnem pasu in tam uzivaj v voznji, in štej kolko skuterjev te bo prehitelo . Mogoče če bi manj casa porabu na cesti in manj casa z razmisljanjem kak si blokiral Mercedes razmisljaj malo o biznis in boš mogoče tudi ti kdaj lahko vozu Mercedes +160 km/h .
Ker je to na javnih cestah v Sloveniji prepovedano.Citat:
Uporabnik Ice pravi:
Ni mi jasno KAJ TE MOTI če nekdo hoče voziti hitro??
Točno tako. Če bi se vsi (ali vsaj v veliki večini) držali zakonov in moralnih vrednot, bi bilo mnogo lepše. Na cesti in v naših življenjih.Citat:
Uporabnik Alan pravi:
Ta prepucavanja v takih temah so že bedna.
Citat:
Uporabnik timecop pravi:
Žešæi æapci, kot si ti,